„Maximos“ automobilių aikštelė skendėjo liepsnose

Vakar sostinės Mindaugo gatvėje įsikūrusio prekybos centro „Maxima“ stovėjimo aikštelėje užsiliepsnojo septintos markės BMW. Kaip spėjama dėl trumpo jungimo kilęs gaisras visiškai sunaikino automobilį. Nuo jo apdegė dar du šalia stovintys lengvieji automobiliai ,,Renault Megane” ir ,,Audi 80”.

Minias smalsuolių ir visą būrį ugniagesių sutraukęs gaisras kilo ketvirtadienio vakarą, apie pusę aštuonių. Kaip teigiama, antrame automobilių stovėjimo aikštelės aukšte stovėjęs BMW automobilis galėjo užsiliepsnoti dėl trumpo elektros jungimo. Detalesnes gaisro priežastis ugniagesiai dar aiškinasi.

„Maximos“ atstovė spaudai R. Saulytė portalui patvirtino, kad gaisras kilo parduotuvės klientui priklausiančiame automobilyje. „Tokie įvykiai tikrai nėra mūsų kasdienybė. Kiek prisimenu, tai pirmas toks incidentas „Maximos“ istorijoje“, - pasakojo prekybos centro atstovė.

Ketvirtadienį sostinėje buvo kilęs dar vienas incidentas. Apie 7 val. ryto Vilniuje, degalinėje „Lukoil“, užsidegė automobilis „Volswagen Sharan".

Praėjusią parą visoje Lietuvoje ugnis nuniokojo net 10 transporto priemonių.


Šiame straipsnyje: gaisras,maxima

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių