Įtariamojo T.Pilvinio įpėdinis – buvęs FNTT pareigūnas

Praėjusią savaitę Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) sulaikytą savivaldybės kontroliuojamos bendrovės vadovą Tomas Pilvinį keičia Virginijus Tamošiūnas.

V.Tamošiūno kandidatūra apsvarstyta pirmadienį vykusio Kauno komunalinio ir butų ūkio (buvęs Panemunės butų ūkis) valdybos posėdžio metu. Jis buvo vienintelis kandidatas.

„Tai buvo ekstra atvejis, todėl pritarėme vienintelei kandidatūrai. Po tų visų skandalų norėjome, kad tai būtų žmogus iš šalies“, – portalui sakė Kauno komunalinio ir butų ūkio valdybos pirmininkas Tomas Švilpauskas.

V.Tamošiūnas yra dirbęs Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnyboje. Tarnybą paliko, išeidamas į užtarnautą poilsį.

Buvęs pareigūnas savivaldybės kontroliuojamos bendrovės generalinio direktoriaus kėdėje keičia praėjusią savaitę STT sulaikytą T.Pilvinį. Socialdemokratas į laisvę paleistas po dviejų parų, tačiau turėjo pasižadėti niekur neišvykti ir nuo pareigų buvo nušalintas trims mėnesiams. Pats T.Pilvinis Kauno komunalinio ir butų ūkio valdybai pateikė prašymą dėl atleidimo iš darbo.

Praėjusiais metais generalinio direktoriaus pareigas gavęs T.Pilvinis Kauno miesto savivaldybėje vadintas buvusio vicemero Kęstučio Kriščiūno žmogumi. Abu bičiuliai už uždarų durų spręsdavo strateginius būsto administravimo klausimus. Rudenį Kauno komunaliniam ir butų ūkiui be konkurso buvo perduotas socialinio būsto administravimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ACHA

ACHA portretas
Šito irgi dienos suskaičiuotos, nes iki šiol buvo šešėlyje. Gal ir sulauks šviežios žolytės laisvėje.

ANE

ANE portretas
Tai taip ir reikėjo sakyt -reikia kitam vietos...

Geras

Geras portretas
Valosi Lietuva nuo sito meslo....Na ir fizionomija....Prie socdemu budavo ramu ramu....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių