Ieškomas be žinios dingęs klaipėdietis

Uostamiesčio policija praneša, kad ieškomas be žinios dingęs klaipėdietis.

Į policiją kreipėsi Naujakiemio 3 name gyvenanti klaipėdietė Vasilisa Mikalajūnienė. Ji pranešė, kad kartu gyvevnantis jos 1977 metais gimęs sūnus Viktoras Mikalajūnas birželio 20 dieną apie 06. 30 val. išėjo iš namų sakydamas, kad eina į darbą ir iki šiol į namus negrįžo, dingo be žinios.

Jo požymiai : iš pažiūros 35 metų amžiaus, apie 175 cm ūgio, veidas apvalus, nosis vidutinė, plaukai pilki, trumpai kirpti, nuplikęs nuo kaktos, akys didelės, apvalios pilkos.

Ypatingi požymiai: turi randus virš abiejų antakių, yra randas pakaušio srityje, randas ant dešinės kojos šlaunikaulio po lūžimo. Buvo apsirengęs: juodais marškinėliais, pilkos spalvos šortais, avėjo baltos spalvos sportiniais bateliais.

Asmenis, turinčius duomenų apie V.Mikalajūną, pažinojusius jį ar palaikančius ryšį su juo, bendraujančius su jui šiuo metu ar turinčius kitos informacijos, policija prašo nedelsiant informuoti Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą NTB APS  (tel. 354164) arba skambinti telefono numeriu 02(112).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių