„Hyundai i40“ debiutas - 2010-iais

Naujasis vidutinio dydžio "Hyundai i40" modelis pasirodys 2010 m. Jis pakeis iki šiol Pietų Korėjos automobilių koncerno gamintą "Sonatos" modelį. 

Pasak "Hyundai" atstovų, tai nebus automobilis, kurį pirkėjai rinksis vien dėl patrauklios kainos. Iš publikuojamų nuotraukų galima spręsti, kad tai bus patrauklaus dizaino modelis, pirmiausia debiutuosiantis universalo kėbulu, o 2011-iais - ir sedano versija. Pagrindiniais šio keturračio konkurentais įvardijami "Ford Mondeo" ir netrukus salonuose pasirodysiantis "Opel Insignia". 

"Hyundai i40" dizaino akcentai perimti iš "Hyundai Genus" koncepcinio modelio, kuris pristatytas 2006-iais Ženevos automobilių parodoje. Automobilis bus gaminamas ant visiškai naujos platformos, kuri ateityje turėtų dominuoti kuriant naujus "Hyundai" ir "Kia" automobilius. 

Atskleidžiama ir tai, kad modelis turės 2 l darbinio tūrio 181 AG išvystantį dyzelinį variklį. Taip pat bus siūlomi "pasiskolinti" iš "i30" modelio 1,6 l darbinio tūrio benzininiai ir dyzeliniai motorai bei 2 l darbinio tūrio benzininis variantas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių