Saugumas ant jūsų stalo: ką daryti, jei suvalgėte užkrėstos mėsos? 5 2025-08-06 05:00 Arnas Mazėtis (LNK) Komentarai Grįžti atgal Komentaras Apie teksto formatus Komentarai HTML žymės neleidžiamos. Autorius Apie teksto formatus Komentarai HTML žymės neleidžiamos. Jūsų vardas Atšaukti Leave this field blank Įpisi (be temos) Litrą šnapso ir apsrengi laidojimo rūbus 1 0 Atsakyti Feldfebelis Ott (be temos) Nereikia ėsti žalios mėsos. O jei jau suėdei- iki gyventi į WC 2 0 Atsakyti >Bbd \\.// (be temos) >O kas gyvą ožį valgo,reika palaukti,tikiuos ir ne ilgai. 2 0 Atsakyti 123 (be temos) Aš tik ryte suvalgiau paukštienos gaminį, o po pietų jau vėmiau ir viduriavau su aukšta temperatūra. Salmoneliozė vystosi labai greitai. 2 0 Atsakyti Bbd (be temos) mažiau ryk ožienos 2 0 Atsakyti
Saugumas ant jūsų stalo: ką daryti, jei suvalgėte užkrėstos mėsos? 5 2025-08-06 05:00 Arnas Mazėtis (LNK) Komentarai Grįžti atgal Komentaras Apie teksto formatus Komentarai HTML žymės neleidžiamos. Autorius Apie teksto formatus Komentarai HTML žymės neleidžiamos. Jūsų vardas Atšaukti Leave this field blank Įpisi (be temos) Litrą šnapso ir apsrengi laidojimo rūbus 1 0 Atsakyti Feldfebelis Ott (be temos) Nereikia ėsti žalios mėsos. O jei jau suėdei- iki gyventi į WC 2 0 Atsakyti >Bbd \\.// (be temos) >O kas gyvą ožį valgo,reika palaukti,tikiuos ir ne ilgai. 2 0 Atsakyti 123 (be temos) Aš tik ryte suvalgiau paukštienos gaminį, o po pietų jau vėmiau ir viduriavau su aukšta temperatūra. Salmoneliozė vystosi labai greitai. 2 0 Atsakyti Bbd (be temos) mažiau ryk ožienos 2 0 Atsakyti
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)