Mirė žinoma dizainerė E. Puodėnienė

  • Teksto dydis:

Birželio 3 dieną mirė dizainerė, verslininkė, prekės ženklo „Buboo“ įkūrėja Erika Puodėnienė. Apie tai pirmadienį pranešta feisbuko grupėje „Lietuvos kūrėjai“.

„Mes daugybę kartų Jums rašėme apie Buboo šeimą, apie kepures, suvienijusias šeimas, apie kokybės troškimą ir ėjimą pirmyn, kupiną nuoširdumo, tikrumo, bendrystės. Už šio šeimos verslo vairo stovėjo Erika ir Mindaugas, kurie kūrė Lietuvai, Lietuvą, Lietuvoje.

Jų mažas šeimos verslas kopė į kalnus, lankė tarptautines parodas, dideliu darbu įrodė, kad kai tiki tuo, ką darai – gali nuveikti labai daug. Erika visada norėjo daug, ji gyveno pilna koja, kiek tik galėjo, į kiekvieną renginį ji registruodavosi trumpa žinute „Būsiu“.

Deja, birželio 3 dieną Erika Puodėnienė pralaimėjo kovą su ilgai ją kankinusia liga. Ši žinia persmelkė visą bendruomenę – dar negalime tuo patikėti, kad prigriebusi kokį skanėstą ji nebeįlėks į susitikimus, nebesidalins savo patirtimi, kad nebeparašys tos žinutės „Būsiu”, – rašoma feisbuko grupėje „Lietuvos kūrėjai“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Ddd

to Ddd portretas
kas tave taip nuskriaude, kad gaila graziu zodziu isejusiam zmogui?

Ddd

Ddd portretas
BAIKITE SUDUS RASINEJA.VISAI JI NEZINOMA IR TAS JOS ZENKLAS NEDAUG KAM ZINOMAS O KAD VERSLININKE TAI VISAI PATYLETUMET

šiandien

šiandien  portretas
Užuojauta , niekas nežinoje kas yra žinom
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių