Kontroversiškais teiginiais pagarsėjęs kunigas teigia matęs, kaip tėvai laidoja paskiepytus vaikus

  • Teksto dydis:

Šių metų vasarį LGBT bendruomenės narius iškrypėliais išvadinęs kunigas Paulius Vaineikis dėl to susilaukė kritikos. Šį kartą kontroversiškais teiginiais pagarsėjęs dvasininkas ragina neleisti skiepyti vaikų ir jaunimo, teigia neva matęs nuo skiepų mirusius vaikus bei ragina priešintis „masinei valdžios beprotybei“.

„Neleiskit skiepyti vaikų ir jaunimo, jeigu nenorit regėti masinių jų kapaviečių!“

„Mieli Lietuvos tėvai, mokytojai, gydytojai, sveiko proto žmonės! Priešinkitės šiai masinei valdžios beprotybei! Jus ir jūsų vaikus gina tarptautinė žmogaus teisė ir Lietuvos Konstitucija! Ignoruokite antikonstitucinį „galimybių pasą“! Neleiskit skiepyti vaikų ir jaunimo, jeigu nenorit regėti masinių jų kapaviečių! Savo akimis regėjau tėvus, kurie laidojo savo vaiką po „nekalto“ reklamuoto COVID-19 skiepo“, – antradienį feisbuko paskyroje rašė P. Vaineikis. 

„Facebook“ įrašas.

Kunigas kvietė jungtis į visuotinį maldos ir atgailos frontą, ragino galinčius prieiti išpažinties, bent sekmadieniais dalyvauti šv. Mišiose ir priimti Komuniją.

„Tie, kurie galite kasdien melskitės rožinį, prašykit, kad jūsų klebonai, kunigai bent valandai išstatytų Švč. Sakramentą Adoracijai! Kas galite pasninkaukite! Mes kovojam nebe su „kūnu ir krauju, bet su šėtonu – kunigaikštystėmis, valdžiomis, šių tamsybių pasaulio valdovais ir dvasinėmis blogio jėgomis dangaus aukštumose“ Ef6,12“, – rašė P. Vaineikis.

Gana aktyvus socialiniame tinkle kunigas savo nuomonę apie COVID-19 vakciną dėstė ir toliau. Rugsėjo 1-ąją pasveikinęs moksleivius, jų tėvelius, studentus, mokytojus ir profesorius, jis paliko įrašą apie masinį žmogaus, kaip kūrinio, jo DNR naikinimą, pasitelkiant COVID-19 vakciną.

„Būdamas pranciškonas negaliu ramiai žiūrėti, kaip barbariškai ir ciniškai pasaulio galingieji, kartu su Lietuvos Vyriausybe priešakyje pradėjo masinį žmogaus, kaip kūrinio, jo DNR naikinimą, pasitelkdama nepatikrintą žmogaus sveikatai COVID-19 vakciną“, – dėstė kunigas, pasiūlęs susipažinti su pranešimu apie žmogaus DNR.

„Facebook“ įrašas.

Jis ragino neišjungti proto ir užduoti sau klausimą: „Kas atsitiks su šiuo Dievo duotu žmogui DNR šedevru, kai jūs į savo kūną susileisite nuodus, gražiai pavadintus „jūsų imunitetą gelbstintį skystį – skiepus.“

„Katalikų tyla yra nuodėminga“

Į P. Vaineikio žodžius sureagavo Seimo narys Andrius Navickas.

„Klausimai Telšių vyskupui ir Mažesniųjų brolių ordino provinciolui. Pranciškono Pauliaus Vaineikio vieši pasisakymai, regis, nebeturėtų stebinti. Tačiau, ar tikrai tyla šiuo atveju yra išmintingiausia reakcija? Rašau ne kaip politikas, bet kaip Katalikų Bažnyčios narys. Suprantu, kad broliui Pauliui esu žmogus, kuris pardavė protą ir širdį Sorošui, tačiau Bažnyčią subūrė Kristus, o ne Vaineikis ar Sinica“, – feisbuke trečiadienį kalbėjo A. Navickas.

„Facebook“ įrašas.

„Neabejoju, jog suprantate, kad kunigas, kuris nėra niekaip suspenduotas, viešai skelbiantis raginimą nesiskiepyti, nes tai numarins, didžiosios dalies jį klausančių žmonių įsitikinimu, skelbia Bažnyčios mokymą? Ar tikrai Paulius Vaineikis išsako ortodoksalią Bažnyčios poziciją? Ar Lietuvos mažesnieji broliai ir Telšių vyskupija dar ketina likti vienybėje su Šventuoju Sostu, jei pritaria pozicijai, kad popiežius Pranciškus, skatindamas žmones skiepytis, linki jiems pražūties ir vykdo Sorošo ar jo bendrų planą? – klausė A. Navickas. – Ar tikrai Telšių vyskupijoje yra gausiai laidojami nuo skiepų mirę žmonės? Jei taip, tai kodėl vyskupas ar provinciolas viešai apie tai nepaskelbė? Ne gi ir Jūs esate kieno nors papirkti? Ar informavote apie tai nuncijų, kad jis praneštų popiežiui, kuris, jei Vaineikis sako tiesą, yra suklaidintas?“

Seimo narys klausė, jeigu P. Vaineikis meluoja apie jam žinomas gausias mirtis nuo skiepų, ar viešai meluojantis kunigas neužsitraukia automatinės ekskomunikos? Ar toks kunigas ir vienuolis neturi būti suspenduotas?

„Visi žinome, kad niekas negali tuo pat metu sakyti tiesą ir meluoti (tik Šriodingerio katinas tikėtinai yra miręs ir gyvas vienu metu), todėl arba Vaineikis teisus ir popiežius, kardinolas emeritas Bačkis ir daugelis kitų meluoja, arba jis viešai ir sąmoningai meluoja ir vyskupo, kurio vyskupijoje jis tarnauja, bei provinciolo tyla yra prisijungimas prie šio melo. Manau, kad katalikų tyla, girdint melą, kuris dangstomas Bažnyčios mokymo autoritetu, yra nuodėminga“, – teigė A. Navickas.

Telšių vyskupija: tai yra kunigo asmeninė nuomonė

Telšių vyskupijos generalvikaras Vilius Viktoravičius sako, kad tai yra tik paties kunigo asmeninė nuomonė, tad vyskupija pozicijos neturi. „Tai yra asmens pozicija. Jis yra pareiškęs savo, kaip asmens, poziciją. Vyskupijos ar bažnyčios pozicijos nėra, tai yra ne tikėjimo klausimas, kad būtų kažkas išreikšta. Kažin, anglis kasti su dešine ranka ar su kaire reikėtų? Kokia, kaži būtų bažnyčios pozicija?“ – portalui tv3.lt komentavo V. Viktoravičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne savo

Ne savo portretas
Kitų gelbėkime gyvybes pasiskiepydami... kunigai bbūna irgi velnio paveikti, net apsėsti... matom kiek daug jų db miršta netgi jaunų.

tikinti zemaituke

tikinti zemaituke portretas
Tas nesvarios sazines ir susitepusiu ranku "tikintysis" Navickas serga ne tik kunu, bet ir dvasia. Parsidaves uz judo sidabrinius lensbirbos saikai megina pazeminti broli Pauliu. Navicki, persprogsi ne tik nuo storumo, bet ir nuo vidinio supuvimo, skiepysies ar nesiskiepysi. Zemaiciu vyskupijai vadovauja padorus vyskupas, matyt ir kiti kurijoj yra mastantys, todel sis storulis atsipo dantis noredamas pazeminti tautai tarnaujanti kuniga br. Pauliu Vaineiki. Geda, Navickai, geda, patikrink savo vidu, nes labai sugedes atrodai, juk dirbdamas Bernardinuose issipurvinai nagus ir neturi teises nieko smerkti

Setonas

Setonas portretas
skiepytis,reguliariai skiepytis,kol visi nusvinksit
VISI KOMENTARAI 113

Galerijos

Daugiau straipsnių