Žemės ūkio viceministru toliau dirbs E. Gustas

Žemės ūkio ministro Andriaus Palionio komandoje toliau dirbs viceministras socialdarbietis Evaldas Gustas.

„Komandą tikrina struktūros (...). Vienas jau yra atsakymas dėl viceministro Evaldo Gusto jau yra patvirtintas“, – BNS sakė A. Palionis.

Pasak ministro, E. Gustas darbą pradės nuo rugsėjo 2 dienos ir daugiausia kuruos tarptautinius reikalus.

„Kaip bebūtų – laukia naujas finansinis laikotarpis, tai esame susitarę, kad jis kuruos tarptautinį ir Europos skyrių (...). Jis turi patirties šioje srityje ir kaip buvęs ministras jis praktinių įgūdžių turi labai daug“, – tvirtino A. Palionis.

E. Gustas 2013-2016 metais dirbo ūkio ministru Algirdo Butkevičiaus Vyriausybėje, nuo 2018-ųjų liepos jis dirbo viceministru buvusio žemės ūkio ministro Giedriaus Surplio komandoje.

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos deleguotas A. Palionis ministro poste dirba nuo praėjusios savaitės, jis pakeitė po koalicijos derybų posto netekusį G. Surplį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

heges

heges portretas
Kviečiu jus į privatų lietuviško sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta rasti sеksualinį partnerį! Laukiu taves :)

Anonimas

Anonimas portretas
Vieno tokio Gusto, tik Alfredo patekimą į žemės ūkio ministeriją galiu puikiai nušviesti ....o šitas į aną labai jau panašus. Gal pusbrolis ?

Va jeee

Va jeee portretas
Vikipedija raso: komjaunimo, partinis bei politinis veikėjas, 1982–1986 m. Kauno miesto Požėlos rajono komjaunimo komiteto skyriaus vedėjas, II-asis sekretorius
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių