Apie „Belaruskalij“ skandalą: ar mes šiandien už pinigus parduodame baltarusių laisvę?

Grįžti į straipsnį

As

As portretas
Klausimas,ar mes jau tokie turtingi,kad is baltarusu ir rusu nieko nereikia,labai idomu kas duos pinigu uz visus praradymus,gyvenime niekas nieko veltui neduoda,teks moketi ir skaudziai tai pajus eiliniai zmones

deinis

deinis portretas
Apie kokią laisvę eina kalba ,JŪS įisijunkit belarus24 tv ir pažiūrėkit kaip tvarkomasi pas juos ,jums palūpis atvis ,visa tai ką norima pakenkti ,atitenka mums ,uostas ,geležinkelis netenka darbo ,biūdžėtas negauna pajamų,mes pensinikas priedų prie pensijos ,vot ir visos sankcijų pasekmės.

susikiskit

susikiskit portretas
ta savo baltarusiska laisve...

baltarusius/

baltarusius/ portretas
ne savo, atsistojome į eilę dėl savosios praradimo , kaip sako ant lėkštutės, nieko stebėtino, kad šitas seimas atsisakė paviešinti KGB bendradarbius, nei klausimas kodėl nekyla

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kvailiausi paistalai

Taigi

Taigi portretas
Baltarusai TURI PATYS KOVOTI DEL SAVO LAUSVES O NE LANDSBERGIS SSU SAVO ILGU LIEZUVIU IR VISTOS PROTu . NES SIUO METU SVARBIAUSIA. YRA iskrypeliu siknu reikalai NARKOTIKAI KURIUOS NARKOMANAI SEDINTYS SEIME stumia verciami NARRKO BARONU .bielorusu laisve O KUR LIETUVOS ZMONES??? Kur ju problemos ju BEDOS ? SIAIP SEIMA NORMALUS PREXIDENTAS BUTU SENAI ISVAIKES BET NORMALIU NERA!!!! O Gabrielius per NEPRIKLAUSOMYBES atkurima Matyt ne be reikalo buvo psichuskej.

O kaip

O kaip portretas
jaučiamės, dar vakar, kovoją už čečėnų laisvę?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Visada,visus ES,arba USA nurodymus Lietuva vykdo,net jiems dar neįsigaliojus,puolame ant kelių,kad tik įtiktume,o LG dėjo skersą,dideliu organu perbraukė per lūpas visai Amerikai. Tai kaip čia yra? Visi nurodymai skirti tik LT piliečiams,jei nevykdai,tuoj gausi baudą,ar net pasodins.Jei LG būtų privati įmonė,jau senai būtų uždaryta,ir bėgiai surišti mazgu,bet įmonė valstybinė,ir jai px.tie nurodymai. Gyvename gerovės valstybėje!

emigrant

emigrant portretas
gal ir būtų šiokių tokių ekonominių sunkumų Baltarusijai, bet ar tai pakeis Baltarusijos valdžią, ar tai padės jų opozicijai, ar tai susilpnins Baltarusijos ryšius su Rusija, kur politinė to nauda? Jokių politinių tikslų nepasiekiame, o patys gauname rimtą ekonominę žalą. Dar anksčiau vokiečių žiniasklaida retkarčiais pasišaipydavo iš Lietuvos ir tiek, o prieš kelias dienas Bavarijos žurnalistai užjautė savo verslininkus, dėl jiems nepalankios politikos būtent Lietuvoje

Keistos vapaliones

Keistos vapaliones portretas
apie laisve. Islaisvinkime ir Siures Korejos darbo liaudi is priespaudos. Del laisves zmones turi kovoti patys, o nelaukti kada kazkas jiems ja padovanos. Vergu mastysena.

nija

nija portretas
ar jus tu baltarusiu klauset ko jie nori,ten devyni milijonai,kiek is ju nori tos laisves,milijonas,jei noretu penki butu ta luka nuverte,to ir reikejo,del trasu kokia nauda jei mes kenksime batkai,ji bausime,bet glostysime kita ranka rusija,juk jai atiduodame tu trasu gabenima tik pinigu negausime ir kroviniu nesusigrazinsime niekad,padedame dabar putinui pasiimti gan riebu kasni

Tokia tiesa

Tokia tiesa portretas
Baltarusiai praranda laisvę,musų valdžiažmogių šitų sankcijų stumiami į Rusijos glėbį,bet šitie vapalioniai per silpno proto kad tai suprastų,milžiniški nuostoliai krenta ant paprastų abiejų tautų žmonėms,o tokie politrukai anūkėliai ir vapalioniai tyliai kraunasi sau milijonus.Štai kas ką kur stumia ir parduoda.

Dėl ko visas šis triukšmas

Dėl ko visas šis triukšmas portretas
Kas valdo Lietuvą? :)

Lietuvos gelezinkeliai

Lietuvos gelezinkeliai portretas
Apsiko Lietuva

kaunietis

kaunietis  portretas
Kokią laisvę?? Siūlote baltarusiams "laisvę" kokioje mes esame?? Gal nejuokinkite geriau...

Klpd.

Klpd. portretas
Kam čia tie skambūs šūkiai apie laisvę? Pagal jus tą laisvę turi daryti Kažkas, bet ne patys vietiniai?:D) T.y. lietuviai ar dar kas turi kovoti už baltarusiu laisvę, o patys baltarusiai sėdės ir arbatą gers laukdami kol viskas pasibaigs?Jeigu jiems būtų noras numest tarakoną į atliekų kibirą, tai nušluotų viską iš karto vieningai ir drąsiai. Matyt ne taip jau blogai yra gyvent, matyt prisižiūrėjo bulbašai kas iš tikrųjų ko siekia :D) Tik mūsų lietuviški ,,kovotojai už Baltarusijos laisvę" vis pergyvena, vis suka galvą kaip tą padaryti..jau ir prezidentę kaimynams išrinko, jau ir sankcijas iš ES'o iškaulino..Bet vistiek nelabai gaunasi suvyniot atkaklų ir bjaurų Lukašenka :D)

Ką gi

Ką gi portretas
panašu, kad save vadinantis diplomatu nesuvokia jog Lietuva nei finansiškai, nei ekonomiškai, nei teisiškai, nei politiškai nėra pajėgi pakeisti Baltarusijos valdžia ir visas tas kišimasis į kaimyninės šalies valdymą Lietuvai neša tik nuostolius, o Baltarusiją stumia į susijungimą su Rusija. Jeigu ponas Ž.P. to labai nori, arba iš kažkur turi tokią užduotį, tada jo elgesys pateisinamas....

Sūduvis

Sūduvis portretas
Juk sankcijos palies eilinius Baltarusijos gyventojus o mūsų valdžiažmogiai lenda kur jų niekas neprašo. Šiuo atveju sankcijos Baltarusijai o milžiniški nuostoliai mums ir kodėl mums tokia bausmė.

Jons

Jons portretas
Kokia laisvė? Prarasti savo šalies pramonę, ekonomiką, žemės ūkį, mediciną, švietimą kaip viskas prarasta Lietuvoje? Prarasti santaupas, darbus ir išeiti į svetimas šalis tulikų valyti kaip lietuviai?Tai ne laisvė.

KUA

KUA portretas
kiauri toki kaip Ignas ir žILVINAS

as

as portretas
Ar jums gaila, kad konservatorių durnumo dėka neteksime vieno, kito milijardo. Čia , kaip Balzakas išsireiškė, vistiek skolų nesugebu atiduot , tai dar auksinę lazdelę nusipirksiu. O mes paaukosim cihanai porą milijardų.

kiek čia

kiek čia portretas
jki tų 2023 liko ............... ar švarus pinigai gali pakenkt , muilintojai

Anonimas

Anonimas portretas
Žodžiu apsiši...t ir tiek su sankcijomis.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
PINIGŲ PLOVIMO IR TERORISTŲ FINANSAVIMO PREVENCIJOS ĮSTATYMAS

krgi ne

krgi ne portretas
Šiandien jūs vėl parduodate lietuvių laisvę ir gerovę ir gerą Lietuvos vardą vardan negarbingų savo žaidimų kaimyninėje valstybėje su krimnašiste

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Šiuo atveju visiškai teisus p. Povilionis. Tikrai Vyriausybė turėjo pakankamai laiko sutvarkyti teisinius santykius su Baltarusia, pasiruošti sankcijų Baltarusiai įvedimo pasekmes ir padarinius, įvertinti tų sankcijų poveikį Lietuvos ekonomikai ir ryžtingai sustabdyti Baltarusios trašų tranzitą per Lietuvą. Kito kelio nėra. Su strateginiais partneriais reikia veikti išvien ir ryžtingai.

Info

Info portretas
AB „Lietuvos geležinkeliai" akcininkas yra Lietuvos valstybė, jai priklauso 100 proc. akcijų. Akcininko teises ir pareigas įgyvendina Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija.

Panašu, kad reikia užsipirkt porą palečių popkorno, kad steb

Panašu, kad reikia užsipirkt porą palečių popkorno, kad steb portretas
Panašu, kad reikia užsipirkt porą palečių popkorno, kad stebėt serialą "Kaip Šimonytė trąšas stabdė". Anonsas neblogas: Birių krovinių terminalo vadovas: „Belaruskalij“ trąšas vežėme ir vešime

Cianidas

Cianidas portretas
O man atsiprašant,nusišikt ant kitų laisvės,kai mano valdžia už tai paskutinę odą lūpa nuo visų eilinių

nusivyles konservais.

nusivyles konservais. portretas
Nei Jus ekonomikos ,nei teises esate uoste--gryni bumbukai.Simonke,paleiskite situos lojancius profesoriskus misrunus,nes jiems kgb palikuonims istatyminis--loginis mastymas neikandamas.

Baubas

Baubas portretas
Aha, savo laisvę seniai pardavem amerikosams, dabar ruošiamės parduot baltarusių laisvę, idiotizmas.

Galerijos

Daugiau straipsnių