Z. Jedinskis stabdo savo narystę LLRA-KŠS

  • Teksto dydis:

Skandalą savo pasisakymu sukėlęs buvęs Seimo narys Zbignevas Jedinskis stabdo narystę Lietuvos lenkų rinkimų akcijoje-Krikščioniškų šeimų sąjungoje (LLRA-KŠS).

Apie tai penktadienio vakarą feisbuke informavo LLRA-KŠS pirmininkas Valdemaras Tomaševskis.

„Šiandieną Zbignev Jedinskij parašė prašymą stabdyti narystę partijoje", - rašė V. Tomaševskis.

Savo įraše politikas taip pat pažymėjo, kad LLRA-KŠS nepritaria Z. Jedinskio viešai skelbtoms mintimis, kad Lenkija turi palikti NATO bei ES ir sukurti sąjungą su Rusija.

„Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga (LLRA-KŠS) vienareikšmiškai pasisako už Lietuvos euroatlantinę kryptį, teigia partijos pirmininkas V. Tomaševskis. Partija atsiriboja nuo Zbignevo Jedinskio asmeninio komentaro parašyto feisbuke", - rašė feisbuke V. Tomaševiskis.

ELTA primena, kad penktadienį LLRA-KŠS teigė, kad svarstys buvusio parlamentaro Z. Jedinskio likimą politinėje organizacijoje, tikino partijai vadovaujantis V. Tomaševskis. Tai jis pareiškė praėjus dienai, kai po skandalingo LLRA-KŠS sąrašą 2020 m. Seimo rinkimuose vedusio Z. Jedinskio pasisakymo partija susilaukė aštrios kritikos.

Antradienį Z. Jedinskis savo feisbuko paskyroje pareiškė, kad Lenkija turi palikti NATO ir ES ir sukurti sąjungą su Rusija.

„Lenkija turi kuo skubiau palikti NATO ir ES ir sukurti sąjungą su Rusija. Tai bus stipriausia slavų šalių sąjunga, paremta krikščioniškomis ir šeimos vertybėmis, kuri bus naudinga Lenkijos piliečiams, o ne kažkam iš kitos vandenyno pusės“, – asmeninėje feisbuko paskyroje teigė Z. Jedinskis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giedrius

Giedrius portretas
Tegul keliauja i rusija ir prisijungia prie Z :)

Šaunuolis

Šaunuolis portretas
nebijo sakyt ką galvoja ir konserdegeneratams i sikna nelenda. O jūs čia visi suminkštėjusiais maumuonėliais ir toliau naikinkit savo sąmonę ir kritinį mastymą. Gera mėsa būsit aukot pasaulinėse aferose ar karinėse intrigose. Jei mus pasieks. Bet tiksit ir amžinai prie tvarto pririštais sargiais būt. Konspideriams tik toki reikalingi :D:D

senis

senis portretas
koks partijos pirmininkas tokie ir jos nariai ,dviračio išgalvot nereikia jis sukūrtas
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių