Z. Balčyčio tarptautinė karjera Niujorke stringa

  • Teksto dydis:

Apie gautą viliojantį darbo pasiūlymą Niujorke dar pavasarį prabilęs socialdemokratas Zigmantas Balčytis jau kelis kartus atidėjo planus palikti europarlamentaro kėdę, bet lagaminų dar neišsikrauna, rašo „Lietuvos rytas“.

„Aš turiu darbo pasiūlymą, jis galioja, tačiau yra toks susitarimas, kad pati institucija turi paskelbti, kada pradės savo veiklą. Bet ir jai, matyt, ne viskas klojasi taip sklandžiai, kaip tikėtasi. Iki vasaros jie nesuspėjo atlikti visų formalumų, bet viskas išlieka. Prasidėjus atostogoms sprendimas dėl būsimo mano darbo greičiausiai išsispręs jau tik rugsėjį. Aš esu susipakavęs ir laukiu jų politinių sprendimų – viskas bus gerai. Net jei tie sprendimai įvyktų dabar, be rugsėjo mėnesio nieko nebus, nes šiuo metu atostogauja Europos Parlamentas. Bet kokiu atveju reikės sulaukti jo darbo pradžios, kad galėtų įvykti juridinis faktas“, – trečiadienį kalbėjo Z. Balčytis. Jis teigė su būsimais darbdaviais jau pasirašęs tam tikrus dokumentus, tačiau jie esą yra konfidencialūs, todėl politikas negalįs išsamiau pasakoti apie darbo pobūdį.

Apie ketinimus palikti Europos Parlamentą dėl darbo pasiūlymo iš vienos besisteigiančios tarptautinės organizacijos Niujorke sulaukęs socialdemokratas pranešė dar kovą. Iš pradžių skelbta, kad šitie pokyčiai įvyks balandžio viduryje, vėliau terminas nukeltas iki gegužės 18-osios, o priartėjus šiai datai – dar kelioms savaitėms. Dėl būsimo darbo Z. Balčytis atsisakė pretenduoti į Socialdemokratų partijos pirmininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xuilo

xuilo  portretas
,, nesuprasi kas ką daro kur kur juk į niuorka komunistas bėga koki šansą laimi tiesiai kaip pirštu į užpakali, kokius nuopelnus šitas ponas nuveikė , o tik aukštus kėdžių dalinimus mėto,nekaip nedaveina , ir prezidentu norėjo ir kuo tik nebuvo ir jau sėdi nuo pat pradžios metu kurybos ten 28 metus kaip džentelmenas o darbo net nesimato .pono. algomis ir visomis priviliegijomis apmėtyti ir tinginio darbą varo toliau, vyti vyti lauk tegul eina juk pensijoj sėdi kas negana tu pinigu prikombinuotu ir dar juk ne tokia pesnsija gauna ,kaip mūsų vargdienių o taip šansas dar prisikrauti, lišno, pinigo, ubagas per visa siela ,.

...

... portretas
Trampas su Putinu gražiuoju, Zigmantukui chana.

Gina Acampora

Gina Acampora portretas
Sveiki visi, mano vardas yra Gina Acampora, šiandien aš kalbėjau kaip laimingiausias žmogus visame laukiniame pasaulyje, ir aš pasakiau savimi, kad bet koks skolintojas, kuris išgelbės mano šeimą nuo prastos situacijos, pasakysiu vardą visam laukiniam pasauliui ir Aš taip džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad mano šeima grįžta gerai, nes man prireikė 100 000 eurų paskolos, kad galėčiau visą savo gyvenimą pradėti dėl savo profesijos, nes aš esu viena mama, su 4 vaikais ir visame pasaulyje atrodė Jis pakabino ant manęs, kol aš susitiko su Dievu, atsiuntė paskolą, kuri pakeitė mano gyvenimą ir mano šeimos gyvenimą, Dievas, bijodamas įmonės, Nora Mildred, ji buvo gelbėtojas Dievas, išsiųstas išgelbėti savo šeimą, ir iš pradžių maniau, kad tai nebus. Kad galėčiau gauti paskolą iki 100 000 eurų, ir aš patarčiau bet kuriam asmeniui, kuris iš tikrųjų turi paskolą, kreiptis į ponia Nora Mildred elektroniniu paštu. noramildred.loan@hotmail.com, nes jis yra labiausiai suprantamas ir nuoširdus pasko
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių