Seimas nutarė: referendumas dėl dvigubos pilietybės vyks kitų metų gegužę

Grįžti į straipsnį

BET ...

BET ... portretas
Aš ne prieš tą dvigubą pilietybę , bet ... kai ji naudojama pravesti armonaites į Seimą , tikrai balsuosiu prieš . Tegul žmonės turi tą dvigubą pilietybę , bet kad jie balsuos , kas turi valdyti Lietuvą , sėdėdami už jūrų marių , skaitau tai absurdu . Tokiu pat , kaip Armonaitės išrinkimas į Seimą užjūrio lietuvių balsais .

Algis

Algis portretas
Zinoma saviem lietuviam neduokit pilietybes, duokit ukrainieciam, baltarusam ir rusam kurie nei kalbos moka nei ka zino apie Lietuva. Svarbu saviem neduot is pavydo o gal jiem kas bus geriau ar ne.

NE

NE portretas
DVIGUBAI PILIETYBEI !!!

VACYS

VACYS portretas
Musu tautai nereikia dvigubos pilietybes,nes matosi pagal komentarus.todel visi laimingi gyvenantis ir turintis pilietybes Lietuvoje bus priėmus partnerystės istatyma,IKI KO JUS LIETUVIAI NUSIRITOTE,ATSIBUSKITE !!!

Rasa

Rasa portretas
Parazityno Referendumą IGNORUOJAM.

bigcatwar

bigcatwar portretas
..absurdas galvose ...

Koks liberalumas Lietuvos biudžetui

Koks liberalumas Lietuvos biudžetui  portretas
Referendumas šiuo klausimu JAU BUVO ! Eurai išleisti , tauta pasakė - NE ! Norite referendumo pakartotinai , mokėkite iš savo partijų " maišų " . ___2019 m. gegužės 12 d. kartu su Lietuvos Prezidento rinkimų pirmuoju turu įvyko ir ilgai lauktas referendumas dėl dvigubos pilietybės Lietuvoje. Nors referendumas dėl dvigubos pilietybės laikomas įvykusiu, tačiau pritrūko rinkėjų balsų ,,už‘‘ ir Lietuvos Konstitucijos 12 straipsnis dėl dvigubos pilietybės išsaugojimo keičiamas nebus.

Galerijos

Daugiau straipsnių