Seimas išgirdo V. Tomaševskio partijos skundą: kreipėsi į KT

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
Taip jis ''nepažeidėir ''ir referendumo įstatymo , apmy ždamas ir sudegindamas referendumo pažymėjimą su valstybės antspaudu ,''DĖL ŽEMĖS PARDAVIMO ..'', VISĄ NUSIKALSTAMĄ VEIKĄ TRANSLIAVO PATS Tapinas per televiziją .

Feldhausen

Feldhausen portretas
Va dabar Tapinas atsiims pilnai. Su lenkų ministre Dobrovolska- Tapinui aiškiai šviečia baudžiamoji byla UŽ NEAPYKANTOS LENKAMS KURSTYMĄ. Tapinas ant savo kailio pajus liberalinį STALINIZMĄ-FAŠIZMĄ .HO HO HO

Taigi

Taigi portretas
V. Tomaševskis paprasčiausia prarado pačių lenkų pasitikėjimą, iš partijos padarė UAB'ą siauros grupės piliečių interesams tenkinti, o nesantaiką jis pats ir kursto.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Tomaševskis - bukas žmogelis. Mėgsta kai visi jam spardo užpakalį. Dabar prašyte prašosi, kad jam įspirtų ir Konstitucinis teismas.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Žmonės,atsimerkit!Juk Tapinas įrankis Propogandines mašinos!jam negalioja Įstatymai!Žiniasklaida valdo Lietuva!

Tapinas

Tapinas portretas
Tapinas apėjo Rinkimų įstatymą,- vykdė rinkiminę agitaciją neįsiregistravęs rinki mų kompanijos dalyviu, jam negaliojo politinės reklamos apribojimai, jis buvo finansuojamas iš neskaidrių lėšų, kai kitiems rinkimų dalyviams buvo leista priimti aukas iš privačių asmenų tik po 12 €, Tapinas sėmė tūkstančiais. Tikrai yra dėl ko pasisakyti Konstituciniam Teismui.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Pats tu sušiktas, koloradini!!!

Cha

Cha portretas
Net komentaruos buvo ispėti kad negal nė žodžio agituot ar kitep paveikt

Sušikta mūsų teisėsauga:

Sušikta mūsų teisėsauga: portretas
Tapinas atvirai vykdė antilenkišką akciją draudžiamuoju rinkimų laikotarpiu (kaip ir Šimonytė tuo laiku užpirkus per tv reklamą su bobute sakančia ,,klausau Ingridos.." ) o baudžiamosios institucijos net piršto nejudina. Kokia čia ES šalis? Kokia čia demokratija? Imitacija daugiau nieko

Galerijos

Daugiau straipsnių