S. Skvernelio reitingas dramatiškai krito žemyn, J. Narkevičius – nepopuliariausias

Grįžti į straipsnį

Alis...

Alis... portretas
gaidys... įdomiai šitame kontekste skamba...

JONAS

JONAS portretas
AUKŠČIAUSI REITINGAI PAGAL TAUTA TAI KARBAUSKIO SKVERNELIO O PAGAL GAIDI VELMORA GABRIUKO MASIULIO GENTVILO PALUCKO LIBERALU UŽTAI KAD PRISIVOGĖ IR ŠELPIA GAIDI IŠ MUSU PAVOGTAIS PINIGAIS

...

... portretas
ACH tas š'matininkas iš Tvartelio, ach tas strategas - davė komandą savo Trojos arkliui į 'konservų' pusę žvengt - Tautai toks patinka, BET - tuo pačiu metu realūs prr'jero veiksmai 'valstiečiams' tik kenkia.

Tikrieji Tautos reitingai

Tikrieji Tautos reitingai portretas
1 vieta - Ramūnas Karbauskis 2 vieta - Rūta Janutienė 3 vieta Naglis Puteikis 4 vieta - Saulius Skvernelis 5 vieta Mindaugas Puidokas 6 vieta - Agnė Širinskienė

Centavras

Centavras portretas
Labai daug aktyviu ir protaujanciu zmoniu skaito bei komentuoja.Kaunas vienintelis dotas ,kuris ilgai kentejes nuo tu Burandino asilu,suprato ir pamate,kad gyventi imanoma,kai dirba ne klanams o miestui ir zmonems,visiems pakanka.Tai labai pozytivus reiskinys.Tikiu,kad pazadais lietuviu jau nebesuviliuosi,tad tokiu aferistu,kaip Uspaskichas,Paulauskas ,Zuokula ,bei Zemaitaitis tie klaonai jau nebe patvarkis,laikas keisti sia vagiu ir banditeliu chebra is pagrindu,nes laikas pradeti kazka daryti zmonems.Greitai sulauksime puosniu laidoviu,bet verks tik sunaija,kuria prisijaukino sis muzikantas.

Kis

Kis portretas
Apverkiame kartu su rezidentu,kad valdancioji koalicija atidirbs iki kadencijos pabaigos.SKVERNELIUI -ZACIOTKA,tai pavyzdys kaip reikia priespastatyti geniams ,kurie ateina griauti o ne kurti,nors devizai tiesiog ,taip ir norisi paklausti-o kur jus buvote iki siol ,juk 30 metu dirbate ir ka nudirbote.Nusipelnete gyventi tik kalejimo salygomis su turtu konfiskavimais.

Ema

Ema portretas
Prezidentas pasirodė nebe prezidentus kas ,susiraukes pagiežos pilnas,nu ir kiek galima klausytis pletku,įdarbinti bendrapartieciai ,o liberalų partijos nemato kai tėvas ir sūnus Seime ir tie patys kurie skundžiasi,dar dėl keliuko kuo kalti visi tie žmonės jeigu premjero kaimynai ar jiems turi būti kitaip,konservatoriai moka ir remia landsbegienes mokyklas ir darželius,tai čia galima,nes jie yra keršytojai visiems ir skundikai kad apgintų save ir kodėl prezidentas mato tik vieną pusę!?

gal

gal portretas
uzteks ligoniui valdyt sali statykit koki kol pim kad ir is naisiu bus gal geriau ir pagonys bus savi toliau nuo vatikano kuris globoja pedikus.

yra

yra portretas
logiska prie laida patraukt nuo valdzios vairo visus farus tiek salies tiek Kauno kol dar ju rankomis nepriskalde /politskiedru/ nes verslomafija tuo ir naudojasi o tuo paciu ir visa supuvusia /teisesauga/ kuri ir vykdo sios socmafijos ir sionvytuko nurodymus ...

už valstiečius

už valstiečius portretas
TIEK METŲ NEPASTATĖ RUSNĖJE ŽMONĖMS ESTAKADOS,KAI TUO TARPU MĖTĖ PINIGUS VISOKIEM NEREIKALINGIEMS PROJEKTAMS,ŽMONĖS VARGO,MIRĖ,ŠAUKĖSI PAGELBOS,BET VALDŽIOS IŠ TO PELNĖSI.PREMJERAS ATSISUKO,IŠGIRDO IR PADARĖ.IR TAI TIK VIENAS ŠITOS VALDŽIOS DARBAS ŽMONĖMS IŠ DAUGYBĖS.NEREIKIA ČIA JOKIŲ REITINGŲ TYRINĖTI IR DAR KIEKVIENĄ DIENĄ,GAL JAIS PATIKĖS BERAŠČIAI,BOMŽAI IR EMIGRANTAI,KURIE MATO IR GIRDI TIK ŽINIASKLAIDĄ,KURI LT ABSOLIUČIAI DEGRADAVUSI.

;cha MELAS

;cha MELAS portretas
pagyvensim,pamatysim.Makaronščikai dirba išsijuosę bet ne jų žodis bus paskutinis.Šimonio rinkimai parodė.GAIDYS dabar atsargiai gieda ,trina,mala ,mikčioja,nes dabar artėja laikas numesti jį nuo mėšlo krūvos

"Apklausos"

"Apklausos" portretas
"Apklausos" toliau gaidina patikliuosius žmones. Bet leidžia uždirbti BNS "žurnalistams". Va kiek daug prirašė makaronų. Manote honoraras mažas bus? Ohoho koks bus. ___ Tačiau protingi žmonės puikiai supranta, kad tai tik kvailių nuomonės formavimo įrankis. Niekas nieko nei neapklausinėja. O kam? Pinigus darapklausėjams mokėti? Nesulauksite.

beieškodami

beieškodami portretas
kas daugiausia teršia vandenį pasiklydom ......... vištų fermos ''' vilmorus'' nuotekų kvapo neįvertinom

skaitytoja

skaitytoja portretas
sėkmės valstiečių partijai ir ateinančiais rinkimais

manau Gidzio ,,Vilimorus,,

manau  Gidzio  ,,Vilimorus,, portretas
reitingai dramatiskai krito zemyn--antra vertus gaidziams is vilimorus jau zemiau krist nera kur.......fekaliju dugne sedi ir praplaukiancius sud......nuo nosies nuputineja

Man

Man portretas
asmeniskai Skvernelis niekada nebuvo primtinas.Bet,jis neabejotinai geriausias premjeras paskutini desimtmeti.Kadangi jis ne ypatngo noro leistis sokdinamas, reiskia ,sistemos su visokiais gaidziais, bus sokdinamas ir menkinamas.

Anonimas

Anonimas portretas
SKVERNELIS GERAS PREMJERAS GERESNIO NEBUVO.O KAS MATE TAS REITINGU LENTELES KUR JOS.NORECIAU DALYVAUTI APKLAUSOJE,PASKELBKIT KUR JAS RAST

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Šlovė PREMJERUI-KOTLETUI. Kuriems galams jam tie reitingai reikalingi? Košės iš jų nevirsi. O, va asfaltuotas keliukas į namus – apčiopiamas ir širdžiai malonus dalykas.

Narkevičiaus \\\\\\.../////

Narkevičiaus   \\\\\\...///// portretas
darbą man sunku vertint,---bet dėl kotleto vyt lauk,tik koncervai taip gali sugebėt šmeišt.Jei koncervai puola----------reiškia ministras vertas.Koncervai,apsižvalgykit savo mėšlyne ir išsikuopkit.---Po to galesit pradėt vapėt.Jūs politinia lavonai,jus palaiko tik kiaulišas naglumas ir šantažas.šmeižtas,kiršinimas.žeminimas,kvailinimas.Kiek jūs kotletų suėdėt veltui...????????????????????

gaidžio \\\\\.../////

gaidžio   \\\\\...///// portretas
kiaušiai,,,,,krrittoo žemyyn.

Gerbiam

Gerbiam portretas
Mes tautieciai auginam ministro J. Narkeviciaus reitingus.Dirba Lietuvos zmonems.

Alis...

Alis... portretas
gaidys "rulit"...

Laisvi komentarai,\\\\\....//////

Laisvi komentarai,\\\\\....////// portretas
tai tikra VILMORA,o ne Gaidžio ožių tvartelio.

Baba

Baba portretas
Vot kad prezidentas nedirbtu cirkų su ministru bet isslaptintu tu KGB sąrašus tai būtų vyras o čia tai cirkas

ačiū Dievui , \\\\\.../////

ačiū Dievui ,  \\\\\...///// portretas
-----ir Kauno Dienai,kad galima pakomentut ir sužinot,kur teisybė kur ožio nusamdyto, gaidžio melas.LietRytis,kas prieš ožį--iškart blokas.

jeigu

jeigu portretas
/namiseda/ nenori apsikvailint privallo /svarkeli/ atleist kol sis faras nepriskalde magnolisku skiedru nes budamas ligoniu prarado nuovoka kur randasi ir ka daro nes visi veiksmai nesamoningi buktai incijuojami kazkieno?.....

o

o portretas
kasgi vercia rasyt tuos kom jei ne musu ziniasklaidos politgaidziu ir plepuciu komanda kurie pagal likimo ironija taip ir vadinami tik tuos vad.. /reitingus/ nustatyneja /kiti/ tik tiems tenka tik pritart o zmones mato patys kas ko vertas nes nera nei 1 kuris atatiktu tautos lukescius veidmainyste liejasi is gausybes rago ir visi bando kazka daryti bet daro pirmiausia sau si karta geroves valstybe bet kad nera kam jos pateikt kai puse tautieciu isvyti tu kurie ta gerove susikure sau ir toliau ciniskai tyciojasi is zmoniu kad ir Deimantes ?... kur ji i kuri privalo atsakyt /svarkelis/ 249 stribu vadas bet karmos desnis visus palies ir teks atsakyt ar nori ar nenori..........

Roma

Roma portretas
Gaidy, tu Gaidy-nerodai net reitingų lentelės, o tik ištraukęs kelias pavardes komentuoji.Negi vykdei apklausą tik dėl kelių žmonių? Bijai, kad matysis kur siūta juodais siūlais.

bobute

bobute portretas
cha cha juokiasi Grigeo nuoteku transvestitai

nuomone

nuomone portretas
TO cha kotletas pasvinkes chuinia ,baisiau ,kai gyvi zmones dvokia tokie kaip tu

Lietuviukas

Lietuviukas portretas
Labai atsiprasau,bet kiek cia DEB..U kraupu skaityti komentarus... Gaila del tautieciu .. .

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Neblogai, neblogai, p.gandragalviai. Jau virš tuzino jūsų, mėgstančių pašvinkusį PREMJERĄ-KOTLETĄ, atsišaukė. Nenuleiskit rankų ir iki rinkimų jūsų gretos pagausės – kvailumas užkrečiama kolektyvinė liga.

as

as portretas
Narkeviciau norit buti populiariausias vaizduokit ,kad dirbat ,kaip konservatoriu Masiulis

Keturi Šančiokai

Keturi Šančiokai portretas
Duodame žaltiečių partijai prasikošt ligi rugsėjo 10 dienos . Po to jai šakės ir Šakių rajonas :) Paskutinė iškris Karboširinskienė . Mes dabar geriam XXV kranto gatvėje Šančiuose .

kada įvairūs GAIDŽIAI,opozicijos p o l o t o g a i

kada įvairūs GAIDŽIAI,opozicijos p o l o t o g a i portretas
SUVOKS, kad sąmoningai MULKINTI- klaidinti gyventojus draudžia į s t a t y m a s.Dėl nebaudžiamumo, atrodo , kad JIE prarado PROTO ribas ir n e s u v o k i a kokia paklaida gali būti--MULKINANT-k l a i d i n a n t gyventojus

Manau, \\\\\.../////

Manau,  \\\\\...///// portretas
-----įsitikinot pagal komentarus, gaidžio pezalais.Rinkimuose koncervams laimėti 0 šansų,jei tik nebus klastojami rinkimų rezultatai.O tuo aš neabejoju.Būkit budrūs,reik duot koncervams atkirtį.Pas juos garbės,sąžines--NERASTA.

Joo

Joo portretas
Skvernelis, priešingai nei Lanzbyyrgio vagys dirba ne dėl reitingų.

bus taip

bus taip portretas
yra tokia patarle-aukstai isokes -zemai krenta

Anukas

Anukas portretas
Kas muzika uzsako ir moka,to ir muzika groja

ALGIS

ALGIS portretas
MATIJOŠAIČIO REITINGAS KRITO , PO NORO OKUPUOTI KAUNO RAJONĄ

Anonimas

Anonimas portretas
Ne Anima, o Animals.

Anima

Anima portretas
Nepasitikiu V.Gaidžio rezultatais.Nejaugi asilų partija dar gali užimti antrą vietą?O Skvernas turėjo būti nuo galo trečioj vietoj,pralenktas tik Narkėvič ir Karbovskio.Matyt,papirktas...

Klaustukas \\\\?????????????????????????????

Klaustukas  \\\\????????????????????????????? portretas
Kas buvot nors kartą apklaustas,spaudžiam ŽALIĄ,--kas ne RAUDONĄ ??????????????????

taigi

taigi portretas
> Kaip Jonas, taip kvailys :) Kada oficialių delegacijų nariai mokėjo už kviestinius - dalykinius pietus ar vakarienę? Tai dabar tegu prezidentas oficialių pietų metu išsitraukia sumuštinį su šlapenke ir kramto užsigerdamas kava iš termoso :)

Prosenelis

Prosenelis  portretas
Kaunieciai pirma persokite o op pasakysite vieliau ar zinote kam laizote manau kad ne perskaitykite laisva ir nuotrauka paziuriekite as manau. Kad supraskite?.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Mesjeou, je ne mange pas six jours- pastatykime Skvernelį su Narkevičiumi prie Aušros vartų su Karbauskiu už nugaros su tuom prancūzišku išmaldos prašymu -Pone ,aš nevalgiau jau 6 dienas, ir jų reitingas pakils, ir galės laiku susimokėti už pietus. Kuriam iš mūsų restorane pietus teikia nemokamai? Gal durnų komentarų raštojams?

idomu

idomu portretas
Už kiek atsiduoda nupeštas gaidys konserwatorių vištidėje?

as

as portretas
Narkevicius gerai ,saziningai atlieka savo darba,kaip ir kodel zmonems nepatinka Lietuvos labui dirbantis zmogus? tik tiems kurie uz betvarke gali trukdyti jam dirbti

Petka rašytojas

Petka rašytojas portretas
Buvęs komsomolo CK narys, "Durnių laivo" herojus, dabar mister Kriu-Kriu - antroje vietoje ?! Išsiblaivyk, Gaidy. Gal slyvą su arbūzu ar šūdą su sviestu supainiojai ?

Utėlių naikintojas

Utėlių naikintojas portretas
Gyvenimo logika paprasta - jei Ožio partija turėtu aukščiausius reitingus, nei KD, nei delfiai, nei LRT ar kitos medios diena iš dienos nepiltu purvo ant R. Karbauskio. Nebūtu reikalo. Nereiktu eikvoti pinigų, patiems Ožio gaujos nariams daugiau liktu. Dabargi visi tie samdyti skalikai: valotkos, tapkinai, pumprickytės, makaranoitytės, mirkliutės, šūdo gabalai ramanauckiai-greitai be atvangos juodina vakstiečius. Todėl, kad Petucho kontora žino tikrus reitingus ir jie kelia baimę ožynui. Iš čia ir visas tas erzilis. Lietuvos darbo žmonės nebalsuos už sukčius ir parazitus, o balsuos už R. Karbauskio partiją, kuri dirbą daugumos žmonių labui.

vista

vista portretas
aš esu Vista ir tai netikiu gaidžio reitingais jis tik laukia konservuotų grūdų ir Varnelio t y .Skvernelio užtarimo nes ir to mento reitingų nulis

Anonimas

Anonimas portretas
tai zmones kodel balsavote uz KGBistu statitini nuoseda,o ne uz SKVERNELI dabar turite tai ka norejote,KGBistu,oziu,liberastu ir socdemu statitini ir jis neleis VALSTIECIAMS ramiai dirbti.

nuomone

nuomone portretas
Opozicijos gerb. ir valdanciuju kova prasideda MES uz svaria Lietuvos ateiti uz VALDANCIUOSIUS ,O JUS uz nesvaria pataikaujancia verslui?,kas uz svara spauskite zalia

nuomone

nuomone portretas
tare GAIDYS IR IKRITO I BULIJONO PUODA, O KAS VALGIS? ,OPOZICIJA

Sigitas

Sigitas portretas
Kliedesio ir gandonešio lygmeniui vertas toks paaiškinimas. Inkvizijos laikais už tokius sapaliojimus pačius burėjus, ekspertus ir visokio plauko aiškeregius ant laužo degindavo. Taip kad viskas yra gerai t.y. LR vyriausybės ministrų kabinetas dirba Lietuvos gyventojams reikalingus darbus. Savaime aišku nereikia norėti kad viskas visuomeniniame gyvenime iškarto bus ar būtų pokyčių. Tie teigiami pokyčiai galėjo būti daug ankščiau jeigu ankstesnės valdžios būtų dirbusios, o ne naikinę eokonomikos, socialines ir ūkines sritis.

Jonas

Jonas portretas
Seniai netikiu "VILMORUS" apklausomis.Ta kontora laikas uzdaryti.

nuomone

nuomone portretas
izvelgiu drama opozicijos ir ju prichvatizuoto Gaidzio kelnese

patikimų šaltinių gyventojų a p k l a u s a rodo

patikimų šaltinių gyventojų a p k l a u s a rodo portretas
šiandieninius reitingus: konservatorių 7,6%, liberalų sąj .2,1%, socdemų 2,5 , socdarbiečių 7 %,lenkų 11,2%, darbo part.5,1 %, valstiečių sąjungos 26,3%.-- Aiškiai matome , kaip p e r š e r t a s GAIDYS ir opozicijos politologai s k ę s t a MELO liūne.

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
VĖL MELUOJATE MUMS. Palankiausias yra ir bus mums amžiams -tikras Lietuvos Respublikos prezidentas Rolandas Paksas, kuris iškarto buvo išrinktas teisėtai Lietuvos Tauta, o ne Rusija ar JAV į prezidentūra norėjo tą buvusia šutve klounu ir valstybes vagiu pasodinti į kalėjimus-tikime tiktai jo.Apklausa kasdien darome savo TARP PAPRASTU Lietuvoje likusiu dar piliečiu ir į reitingus čia paskelbtus žiūrime su šypsena. Tikime jo greitu sųgrižimu į valdžia, bet reikia tam pilnai LRS išvaryti,kaip netinkamai mus atstovaunanti........TIEK DAUG JUS LIETUVIU IŠVARĖTE IŠ ŠALIES-O PRIVEŽĖTE PIGIA DARBO JĖGA, TAIP NESPRIANDŽIAT MŪSŲ SOCIALINES PROBLEMAS.

Gal tie

Gal tie  portretas
reitingų nustatinėtojai gali pasakyti kaip čia iki šiol valstiečiai tebėra seime kai jau iš pat pradžių sakėte kad jie neatsilaikys net pusmečio?

KAS NEPATINKA.

KAS NEPATINKA. portretas
Stai jums ir tikrieji reitingai,8-1 apytikriai Skvernelio naudai.Atsibudo dar keli konservai,ir tie jau baigia atsibusti,nes ne akli zmones aiskiai mato,kiek tvarkos padare valstieciu valdzia,cia reikia buti kurciam ir aklam,arba saukti uz ar pries nesigilinant i esme.Tai tiek.Tegu snaka,tegu raso kas kaip nori,as vistiek balsuosiu uz VALSTIECIUS ir taskas.

..............

.............. portretas
na manyciau ,kad lietuvoje jau nebeliko nei vieno zmogaus tikincio Gaidzio ,,,Vilimorus,,,statistika ir reitingu lentelem .....o po tokiu virazu kad Linkevyciu myli ir remia net 50, 7% lietuvos zmoniu ......manau net ir tikejusiems ,,,vilimoru,,, sios vizijos issilakste kaip pukelis vejuj pakilus...

Anonimas

Anonimas portretas
jei vyktu dabar rinkimai ,tai landsberginiai be sukčiavimo į seimą ,nepralystu ,taip kad nereikia ,kvailinti lietuvos rinkėjų ,žmonės dar pamena ,kad atėmė duonos kąsnį ,o kas duoda ,.taškykitės landsberginiai pavogtais pinigais ,bandydami pakeisti nuomonę ,kad tai tie išrinkti dirbti Lietuvai ,už valstiečius ,.

NA NA

NA NA portretas
na prie tokių reitingu ,Lietuva jau įprato, kuo valstiečiai daugiau dirba Lietuvai ,kuo daugiau sustabdo landsbergiių aferų ,tuo daugiau landsberginiai užsako neigiamus reitingus ir formuoja žmonėms nuomonę ,nes " NE TIE IŠRINKTI "-------------Lietuva džiaugiasi ,nes valstiečių dėka Lietuva kyla iš srutų ir ekonominės duobės ,su tuo ir sveikinam valstiečius ,nepatikti landsberginių blogiui ,tai gerai ,tuo geriau Lietuvai ,,,,sėkmės už Lietuvą vyrai ,vardan tos Lietuvos ,be landsberginių ir jų komunizmo

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
As linksmasis gėjus. Cha cha cha.

klaipėdiečiai, vilniečiai ! -

klaipėdiečiai, vilniečiai  ! -  portretas
KONSERVATORIAI ir LIBERALAI-- daugelį metų s ą m o n i n g a i TERŠĖ Neries,Nemuno ir PAJŪRIO v a n d e n i s--p r i ė m ę nusikalstamą įstatymą, leidžiantį NEVALYTAIS teršalais n u o d y t i GAMTĄ ,ORĄ, ir VANDENIS-- .VISA tai labai gerai p a j a u t ė klaipėdiečiai,kai SMARVĖ daugelį metų a l i n o jų sveikatą,o valdantieji LIBERALAI išsisukinėdami n e r i a g a v o į gyventojų pranešimus.Tik prokuratūros DĖKA, šis s ą m o n i n g a s nusikaltimas buvo sustabdytas. ---VISO šio NUSIKALTIMO opozicijos skalikai-politologai-tyrėjai net iki šiol n e m a t o -- net a t v i r k š č i a i, kelia jų REITINGUS--tai s ą m o n i n g a s opozicijos SKALIKŲ-- visuomenės nusikalstamas KLAIDINIMAS.-- Ž M O N Ė S !--nors ir p a v ė l u o t a i, privalome ATSIKRATYTI m ū s ų gyvenimą daugelį metų ė d a n č i ą--konservatsocdemų-liberalų CHUNTĄ

David Graeber

David Graeber portretas
Tradicinis savaitgalinis KD straipsnis juodinantis R. Karbauskio politiką ir užslėptai ar atvirai aukštinantis Ožio partiją. Bet mes vis tiek balsuosim už R. Karbauskį.

...,reitingu DINAMIKA POLITIKOJOJE kaip ir ORAI...,

...,reitingu DINAMIKA POLITIKOJOJE kaip ir ORAI..., portretas
tai IPRASTA ir NORMALU...,tai TIEK APTAKIAI i TEMA apie REITINGU DINAMIKA POLITIKOJE nePOLITIKAS... TASKAS

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad būtų surengtas auditas Gabieliaus Lansbergio ir jo šeimos pasakiškas praturėjimas,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad Skvernelis Lietuvą veda į priekį ir rūpinasi žmonėmis,spaudžiam ŽALIĄ.

NUOMONE

NUOMONE portretas
cia yra tik zurnalistu Valatkos ir Gaidzio nuomone nes jie papirkti yra koncervatoriu ka daro koncervai tada yra gerai bet jie nieko nedaro ir nedaro klaidu retingai tai zurnalistu ismone

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per rinkimus,balsuos už Valstiečius,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas,per rinkimus, balsuos už koncervatorius,spaudžiam ŽALIĄ.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
PREMJERAS-KOTLETAS baigia išbarstyti savo reitingus. Pagrindinis gandragalvių reitingus palaikantis stulpas pasirodė gerokai papuvęs.

pensininkė

pensininkė portretas
nematau didelio nusikaltimo dėl ministro pietų tikrai negi jis sakys aš pats susimokėsiu arba aš sotus ačiū nebūkite juokingi visi maitinasi tik puola vieną čia paprasčiausiai nori kaip sakoma išėsti kad tik neleisti ramiai dirbti juk tas vyksta visą šio seimo kadenciją jei sakančiame kai kurių neišrinktume būtų žymiai ramiau vienam net užkliuvo kelio ženklai kad sovietiniai tai gal ant ženklų nupieškime Europos žvaigždutes grynas durnizmas nebežino kaip švaistyt biudžeto pinigus kaip tokie gali žiūrėti savi rinkėjams į akis juk jie turi atstovauti rinkėjų valią o ne savo nuomonę tokius reikia neberinkti gana jų durnizmui

Zytis

Zytis portretas
Skaitykite tuos vilmoriskai lietrycio sutegstus straipsn atvirkščiai, ir tai bus arčiau tiesos!

idomu

idomu portretas
Po kiek gaidžio reitingai konserwatorių vištidėje?

žiniasklaidos SKALIKAI, opozicijos p o l i t o l o g a i,

žiniasklaidos SKALIKAI, opozicijos p o l i t o l o g a i, portretas
negebate ATSIGRĘŽTI ir pamatyti ,kokią ŠŪDO krūvą Lietuvoje paliko konservatsocdemų-liberalų CHUNTA, "kurdami" gyvenimo gerovę 26 metus.--Net KIAULĖ p a š i k u s i bando atsigręžti..

Kauno rajonas

Kauno rajonas portretas
Tik už valstiečius ir Skvernelį kurie dar viena Lietuvos žmonėms neduok dieve konservatorių!!!!!!!!

vaikų pasakėlės.........

vaikų pasakėlės......... portretas
....... Valio Skverneliui !

deinis

deinis portretas
Palaikau NUOMONE ,baikti klaidinti zmoniu nuomone ,zmones mato kas daro gerai o kas kenkia Lietuvai ,tik reiketu zmonems aktyviau dalyvauti rinkimuose ir atsisijuotu su tais aukstais reitingais ,kurie nuvare Lietuva i dugna

landsbergizmo KLIKOS s k a l i k a i

landsbergizmo KLIKOS s k a l i k a i portretas
LOJA pasikeisdami , kas s a v a i t g a l į, kad SUKLAIDINTI gyventojus, --šį kartą g i e d a NUKARŠĘS GAIDYS, net savo MELAVIMO DAVINIUOSE p a s i m e t ė-suklydo.--Įvairūs GAIDŽIAI ,ALIŠAUSKIENĖS--prarado ž m o n i š k u m ą , baigia paspringti KLAIDINDAMI VISUOMENĖS nuomonę,juk jie s u v o k i a , kad meluoja--tai daro TODĖL- nori išgelbėti s k ę s t a n č i ą veltėdžių konservatsocdemų CHUNTĄ, kurie 26 metus ALINO žmonių gyvenimą..--NEDURNINKITE gyventojų !- šį kartą n e p a v y k s PRAKIŠTI prie LOVIO-- nusikaltusios OŽIO GAUJOS.

Tomas

Tomas portretas
Tik uz Skverniali...

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Šio trejeto populiarumas iš mano varpinės: 1. Narkevičius, 2.Skvernelis, 3.Nausėda.

jo

jo portretas
Šitiek pinigų šunys investavo į melo bei šmeižto kompaniją. Pagarba ministrui atsilaikiusiam prieš konserwatnikų mafiją ir sutrukdžiusiam daugiamilijoninę aferą geležinkeliuose bei sustabdžiusiam pašto pastatų prichvatizaciją.

nuomone

nuomone portretas
Pagal Gaidi reitingai krenta ,bet pagal zmoniu palaikyma Skvernelio reitingai kyla,as uz PREMJERA gerbiu zmones tuos kurie nedasileidzia ,kad is jo minkytu bet koki minkstainiuka- molio boba.Negraziai atrodo ,kai auksciausio rango vyrai pergyvena ,del melagingu reitingu ,keisdami savo asmenine nuomone ,kad itikti tiems formuotojams

Anonimas

Anonimas portretas
Kada bus paskelbti, uzslaptinti 75 metams, kgbistu sarasai?

Ožių \\\\\.../////

Ožių \\\\\...///// portretas
tvartelio smarvės dvoksmas.Melų---melas.

Anonimas

Anonimas portretas
Gaidys ir yra gaidys,populiariausias reitingų pranešėjas.Jis konservatoriams uodegas pakelia, tik kažin kokį atlygį už tai gauna?

nuomone

nuomone portretas
Arteja rinkimai ,ar nereiketu susimastyti ,del reitingavimo problemos,manau formuoti zmonems ju nuomone yra nusikaltimas pries Lietuva.Tegul zmones patys isreiks savo asmenine nuomone,be niekieno pagalbos.Pats laikas nuomones formavimui pasakyt NE

tautietis

tautietis portretas
taut jau senai padejo skersa ant tu kakarykoriaus reitingu ir ant jo pacio.kas nemoka gaidziui otkatu ant tu ir loja

Aiškeregys

Aiškeregys portretas
Nepopuliarių daug yra, tačiau Lietuvos žmonės bejėgiai ką pskeisti,nes jie ne gali rinktis ir išrinti ką nori matyti šalies vadovais.Pasikeisdamos dvi partijos 30 metų valdė Lietuvą, privire košės tiek, kad dabartine Seimo dauguma niekaip per vieną kadenciją negalės pakeisti.Lietuvoje jaučiasi kad bus dar blogiau,manau ateis laikas, kaip už padarytą žalą valstybei ir jos žmonėms teks atsakyti.

Galerijos

Daugiau straipsnių