R. Karbauskis: žmonėms rūpi, kokia bus valdžia

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis dėkoja rinkėjams už aktyvumą antrajame Seimo rinkimų ture, tačiau koalicijos kontūrų kol kas nekomentuoja, kol neaiškūs balsavimo Kaune rezultatai.

„Pirmiausia norisi padėkoti žmonėms, kurie atėjo į rinkimus, nes šito antrojo turo aktyvumas buvo didesnis nei 2016 metais, nežinau, kokia situacija su koronavirusu, reiškia, žmonėms iš tikrųjų svarbu, kokia bus valdžia“, – žurnalistams partijos štabe užsidarius rinkimų apylinkėms sekmadienio vakarą sakė R. Karbauskis.

„Dabar kol kas nieko negali pasakyt, nes kol kas ateina mažos apygardos, ten viskas yra taip, kaip turi būt, o kai ateis miestai, pamatysime“, – teigė „valstiečių“ lyderis.

Jis pridūrė norintis „labiausiai matyti“ rezultatus Kaune.

R. Karbauskio teigimu, kol kas apie koalicijas kalbėti dar anksti.

„Nežinau, po dviejų valandų bus aišku, kas gali daryt koaliciją“, – kalbėjo R. Karbauskis.

Jis taip pat nekomentavo Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho abejonių dėl koalicijos galimybės su „valstiečiais“.

I. Gelūno / Fotobanko nuotr.

„Sudėtinga „valstiečių“ atstovui laimėti Vilniuje“

Premjeras Saulius Skvernelis dėl mandato Seime vis dar varžosi sostinės Pilaitės-Karoliniškių vienmandatėje apygardoje, jis pripažino, kad galimybių laimėti nėra labai daug.

„Realius, matyt, sudėtinga „valstiečių“ atstovui Vilniuje laimėti, bet rezultatai parodys“, – sakė S. Skvernelis.

Sulaukęs žurnalistų klausimų jis pirmiausia pasveikino su Kauno „Žalgirio“ pergale Lietuvos krepšinio lygoje prieš Vilniaus „Rytą“.

„Pirmiausia, visus su „Žalgirio“ pergale sveikinu, svarbiausia šio vakaro... O toliau, ką norit paklaust?“ – kalbėjo premjeras.

Jis pridūrė, kad apie galimus rezultatus kalbėti dar anksti, tačiau teigė, kad ir jo, ir R. Karbauskio nuotaikos kol kas „labai geros“.

Seimo rinkimų pirmajame ture „valstiečiai“ daugiamandatėje apygardoje užsitikrino 16 mandatų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių