Prezidentė: V. Baltraitienės medžioklės istorija – gėdinga ir nepateisinama

Grįžti į straipsnį

ne ne

ne ne portretas
O gal ministrai pasikvietė verslininkus ir Milių, kaip labai garbingus svečius, dirbančius tautos labui ir nusipelniusius medžioklės su vakariene ministrų apsupty?

NA NA

NA   NA portretas
vyksta priešrinkiminis konkursas ,kas daugiau mėšlo užvers ant priešininko_______ar pateisinama ,kai konservų gaują pardaVĖ mažeikių naftą už litą ,ar pateisinama ,kai maximai buvo padovanota 76000000 po LEO išardymo po to vėl padovanojo 567000000,ar pateisinama Snoro banko dirbtinis bankrotas už kurį dabar reikalaujama iš Lietuvos milijardų ,ar pateisinama Visagino atominės uždarymas ______milijonai pavogti ir iki dabar dar neuždaryta atominė ,laivo nuoma ,kuris kiekvieną dieną mums Lietuvai neša didelius nuostolius ,,,,,,tiesiog baisu , Lietuva yra skurdinama ir grobstoma ir tai vyksta užgrobus valdžia per eilinius perversmus, konservų gaujai ,kuri susideda :nėra buvusių komunistų ir KGBISTŲ , jie yra visada ir bus _____taip sakė landsberginių draugelis Putinas ,,,,,,,sėkmės rinkiminiam šou ar pavyks ,,,,,,,

Nuomone.

Nuomone. portretas
Raskit nors viena teisinga ministra,valdininka,teisininka.nemanau ,kad rastumet.Jie traip iprate gyventi nuo komunistiniu laiku.Anksciau buvo pirteles,o dabar restoranai,,,viesnamiai,,SPA. Gyvenam geriau.Tik ne visi.

Principas

Principas portretas
Aiškus. Verslininkai suruošė vakarienę į kurią pasikvietė ministrus. Kadangi tiesiogiai jie negalėjo tų ministrų kviesti tai išeina , kad ministrai patys pasikvietė vienas kitą. Baltraitienė pasielgė kaip tipiška kaimo boba.

Galerijos

Daugiau straipsnių