Premjeras su šeima persikraustė į rezidenciją Turniškėse

  • Teksto dydis:

Vyriausybės vadovas Saulius Skvernelis su šeima persikraustė gyventi į premjero rezidenciją Turniškėse, Vilniaus pakraštyje.

„Ministro pirmininko persikėlimas susijęs su Vadovybės apsaugos departamentu. Jis turėtų paaiškinti, kodėl tai rekomenduota padaryti. Tai susiję su sąlygomis, kuriomis galima užtikrinti jo ir jo šeimos geresni saugumą“ – pirmadienį BNS sakė premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas.

Anot jo, apsaugos pareigūnai įkalbėjo Vyriausybės vadovą persikraustyti, nes jo namuose atliekamas remontas.

„Iš tikrųjų jo namuose vyksta remontas, yra darbininkai, vaikšto žmonės, dirba technika, ir yra sudėtingiau bei brangiau stengtis užtikrinti ten tinkamo lygio apsaugą“, – teigė S. Malinauskas.

Vadovybės apsaugos departamento direktorius Rymantas Mockevičius „Lietuvos ryto“ televizijai sakė, kad persikelti į saugomą Turniškių teritoriją, kur yra ir prezidentų rezidencijos, ministrui pirmininkui rekomenduota „dėl namų saugumo ir su informacinėmis technologijomis susijusių reikalų“.

„Laikinai, kol pas jį namuose vyksta remontai, mums reikia dirbti ir prižiūrėti procesus, kad po remontų nieko neliktų. Tiesiog nepatogu gyventi, tai mes rekomendavome įsikelti į Turniškes. Matyt, kad tai laikinas išsikėlimas ir baigus visus darbus jis grįš į namus. Mums tik smagu, kad premjeras atsižvelgė į mūsų rekomendacijas ir paiso mūsų pasiūlymų“, – teigė R. Mockevičius.

„Lietuvos ryto“ televizija pranešė, kad premjeras į Turniškes įsikraustė prieš pat išvykdamas atostogų į Ispaniją.

S. Skvernelis anksčiau yra minėjęs, kad nenori kraustytis iš savo namų Vilniaus rajone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

APSUKRUS VEIDMAINIS

APSUKRUS VEIDMAINIS  portretas
Pamate , kad valdzios olimpe jo saulute leidziasi , SUSKUBO ISSPAUSTI MAKSIMALIA NAUDA SAU .....

Pensininke

Pensininke portretas
Pas mus " VSIO ZAKONNO", kaip ir visa sistemine teisesauga, kurios joks prezidentas neatves i doros kelia.

...

... portretas
Ar reikia suprast kad SS ruošia apkaltą nau'Sėdai?..
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių