Po Sausio 13-osios minėjimo – kritika: pats laikas prezidentui susivokti, ką jis daro

Grįžti į straipsnį

Na

Na portretas
Ydomu tai jau ir Kaušpėdui vaidenasi kad rusai puola? Tikriausia jis labai patenkintas marksizmo leninizmo dėstytojo kliedesiais

Apie ka mes kalbam

Apie ka mes kalbam portretas
Hey d*rneliai. Saskaitas jau apsimokejote? Ir ko laukiate labiau ateinanciais metais? 1. Automobiliu mokesciu 2. NT mokesciu 3. Uzdaromu ligoniniu 4. Geju santuoku? 5. Isleidziamu Imigrantu?

Ožys \\\\\.../////,

Ožys \\\\\.../////, portretas
Prezidento patarėjai pasiūsti ožio gaujos.

kaunietis

kaunietis portretas
Gerai , jog aš jau vyrėlesnis ir liko nekas.... Tačiau , jei tie "mėšliai" dabar viskuo nepatenkinti susigrąžintų senesnę valdžią ir sąjungą [ čia hipotetiškai, nes tikrai TO nebus...], išsirinktų ar šį [ dar kartą ] ar kokį paleckinį į Prezidentus....įdomu būtų stebėti jų kaukimą ir staugimą, jų lojimą ...jau ant savų, nes demokratijos sumažėtų, laisvės - taip pat, ekonomiškai kristumėm į duobę..... Todėl įvairūs šeimų mėšliai, diktatorių garbintojai , minkšto protelio rašinėlių specai su savo šedevrais....NUSTOKITE LOTI , nustokite kiršinti žmones, NUSTOKITE SKALINTI NESĄMONES, naudingas priešui ir laikykitės vienybės , ką patys siūlote, bet elgiatės priešingai , dar ir skatinami nekompetentingo Prezidento, kuris tik , kaip buvęs banko klerkas , skaičiukus pažįsta ir apie šalies piliečių suvienijimą nieko neišmano.

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
JAM GALWOTI SUNKU !!!! DAR NEMOKA, GAL BAKALAURA BAIGES NEI DOBROWOLSKAJA :-))))). CHILUJOWAI SU TOKIU PREZYDENTUKU

Kaušo Pėdas

Kaušo Pėdas portretas
Ar ne laikas skelbti apkaltą kaip Paksui? Būtų proga "atvėsti" kokiai 10-čiai metelių.

AiG elgiasi kaip pripučiama Barbė

AiG elgiasi kaip pripučiama Barbė portretas
matyt nesuvokia jog yra prezidentas

Sigitas

Sigitas portretas
Po Sausio 13-osios minėjimo – kritika turi būti ir ji metama būtent kai kurių piliečių išrinktai Seimo daugumai ir jų rinktai Vyriausybei, ne daugumos Lietuvos piliečių išrinktam LR prezidentui. Dabar kaltininkai yra kai kurių piliečių išrinktoji Seimo dauguma ir jų rinkta Vyriausybė. Būtent jie atitolo-atsiribojo nuo savo Lietuvos piliečių. Būtent jie dabar priima tuos veiksmus, kad tinkamai negali suvaldyti pandeminio koronoviruso covid 19 užkrato pilitimą, būtent jie dabar vykdo tarpvalstybinius susipriešinimo veiksmus. Būtent jie "žlugdo" sveikatos apsaugos ir švietimo ugdymo sistemų segmentus. Būtent jie "žlugdo" Lietuvos ekonomikos-socialinės-ūkio sritis. Todėl pačiam LR prezidentui laikas sutelkti savo Lietuvos piliečius, kad bendrai galėtume tą plintanti konservatliberalšėtonizmą sutramdyti.

kur rusai ten kraujas,

kur rusai ten kraujas, portretas
Cia raso vieni rusai,deja jus jau seniai zinomi pilieciai,kremliaus,

As

As portretas
Is Nausedos tikejausi daugiau...Bet kaip nusivyliau simonyte!Lenda i uzpakali konservatoriu virsunelem,paskyre nekompetatingus kelis ministrus,bijo juos atleist!O juk dar neislindo visi nuostoliai!Kas bus kitais metais?!

Manau , kad jis viską puikiai suvokia ir

Manau , kad jis viską puikiai suvokia ir portretas
Viską daro apgalvotai....

Katė

Katė portretas
Lietuva prezidento neturi. Labai gaila. Ne tokio rezultato buvo tikitasi iš šio prezidento. Jam reiktų pakeisti visus savo patarėjus. Išsirinkti naują komandą,kuriam padėtų patarimais,o nežlugdytų jo.

Parazituojančiam

Parazituojančiam portretas
Absoliučiam idiotui tai nepadės,jam nusišikt į Lietuvos problemas,jo besmegenej kirba kaip padidinti reitingus antrai kadencijai,bet neišdegs,nulis liks nuliu.

kalta aplinka

kalta aplinka portretas
Senolis per trisdesimt metu nebutu tiek isikerojes , jeigu ne jo aplinkos antys ir panaus pauskciai.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
> Taigi ...........................Pradėk nuo pirmos klasės - tau nsu aritmetika blogai.

Taigi

Taigi portretas
Perskaičiau visus komentarus ir ką-didžioji dauguma palaiko Prezidentą,tad nustokit jų žeminti,nes tai tautos išrinktas vadovas.

Anonimas

Anonimas portretas
O Kaušpėdas nepastebi putinizmo pėdsakų mūsų valdžioje ,kuri viską sprendžia su šūkiu ,daugiau jėgos,ciniškai pareikįdama kad jie dabar valdo ir darys ,ką nori,Nesvarbu,kad ministrai nekompetetingi,kenkia lietuvai,bet TSKP nusprendė ir taip bus ,O apgailėtina matyti į politikuojantį A.Valinską atidirbinėjantš už sūnelį seime,kuri jau su Tapinu net žaidimuose sugeba velti politiką ir net leidžia sau nurodinėti ,koks žurnalistas yra prieštaringas.Maldeikienė iį rimtos ekonomistės tapo isteriška turgaus boba,rėkianti visais klausimais ir kaip tikra partinė šlovina TSKp ir CkK darbus su leninu priekyje,negi taip reikia atidirbinėti už sūnelį seime ir svo kėdę europarlamente?Be to kuo Tapinas geresnis už Zakarauską? kai Tapinas vertė valstiečių valdžią,mokytojai užiminėjo ministeriją,Lansbergis skerstgaviuose palaikė tai nebuvo laikoma pavojus nuversti teisėtą valžia pavojus nacionaliniams saugumui,dabar pasirodo atėjo šos tvoromis apsistatėventos karvės ,kuri tvoromis apsistė nuo piliečų

gaila

gaila portretas
Labai gaila kad Lietuva neturi tvirto Prezidento Labai gaila ir skaudu matyti kaip susiskalde Lietuva kadangi visi maistautojai ir akmenu svaidytojai turi palaikyma is Prezidento Ziauriai slykstu kada Prezidentas pastoviai kritikuoja labai saziningai dirbancia Vyriausybe taip sudarydamas galimybe maistautojam kelti neramumus LABAI LIUDNA

?????

????? portretas
....Prezidentui ??? Galvokit ką pezat.!!!

cha

cha portretas
Pats laikas šitam "Prezidentui", vos liežuvis verčiasi jį tokiu vadinti, atsistatydinti. Nes tik jo dėka Lietuvos politika yra sumalta į didelį "š'. Neskaitant to, kad jo nuomonė keičiasi dažniau, negu moterims per PMS, bet antru atveju viskas suprantama tai fiziologija lemia, o pirmu atveju tai smegenų trūkumas.

Birutė

Birutė portretas
Ne tau Kaušpėda kalbėti apie Prezidentą,jis išrinktas Tautos,todėl mes matome,kad jis eina su Tauta.Tie visi landzberginiai yra buve aktyvūs komjaunuoliai,kgb palikuoniai,iškrypėlių gauja,narkomanai ir jie mus visur žemina,naikina.O kas tu buvai? Nukritai visai žemai kartu su tais nevydonais.

Anonimas

Anonimas portretas
O Prezidentas ko gera turi dvigubą nuomonę, kaip Prezidentas jis gal turėtų smerkti už Seimo Pirmininkės ir Premjerės paniekinimą, bet kaip Žmogus ko gera pritartų tų dviejų arogantiškų fašistuojančių furijų pastatymui į vietą, va ir negali rasti vidurio

Flurona

Flurona portretas
Jei tik Kudirka žinotų, kad žmonės Lietuvoje pavirto į avis ir žmogas...

cirkas

cirkas portretas
Sapnavau, kad "Banditskoe radio" susirūpinusi Lietuvos dermokratija...Prabudęs nusikvatojau...

Petras

Petras portretas
Koks iš jo ,,prezidentas'' -JAV marionete sekanti,kaip visi kitie buve , nors vieninteli mes turime kieta tikra šalies eksprezidenta ir super lakuna Rolanda Paksa, kurio deka Lietuva gales pakilti ir politiniu atžvilgiu ir ekonominiu-žinome tikrai ......

Senatvinis marazmas

Senatvinis marazmas portretas
užpuolė "antį" ...... ieško pavezejo iki Kariotiskiu

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Komentarai verčia susimastyti. Kremliaus šunauja nepailsdama keikia ir kolioja Lietuvą, jos laisvę ir nepriklausomybę, Tautą ir valdžią, ir ...............reiškia meilę bei paramą Lietuvos prezidentui. Čia kažkas ne taip - arba šunauja, reikšdama meilę Prezidentui, nori jį sukompromituoti, arba Prezidentas iš tikrųjų atstovauja Kremliaus šunaujos interesams? ........Pamastyti verta.

reikia atidirbti Kauspedui

reikia atidirbti Kauspedui portretas
uz vieta prie lovio per valstybinius uzsakymus, tai ir dirba...

Antis yra antis ir

Antis yra antis ir  portretas
Jos vieta....

Agota

Agota portretas
Geriausia, kad Lietuva būtų lietuvių, nei rytų nei vakarų!

Bimbam

Bimbam portretas
Kritikuoti prezidentą, kad žmonės nepatenkinti šia parazituojančia dauguma seime, yra tas pats, kas kritikuoti Lietuvą, kad čia per šaltas klimatas. Kvailesnės premjerės nesu matęs. Vietoj to, kad sumažintų savo tekstą pasisakant, išvargo iki galo.

Parazituojančiam

Parazituojančiam portretas
Absoliučiam idiotui neduota suprasti, į viską jam nusišikt,jam rūpi jo reitingai ir antra kadencija,bet nusvils "gerovės valstybės"pliurpalas.

Gediminas

Gediminas portretas
Lietuviai, dabar yra privalomų skiepų įteisinimo išvakarės, po to Lietuva jau bus kitokia.Nepatingėkite skirti kokių 10 ar 15 minučių, vietoje mažiau prasmingo interneto komentarų rašymo ir parašyti kad ir trumpą el. laišką ir išsiųsti Seimo nariams dar šį vakarą ar rytoj anksti ryte. Raginkite Seimo narius balsuoti prieš privalomus skiepus medikams ir socialiniams darbuotojams. Kas visai nežino ką rašyti, galite pasižiūrėti mano tinklaraštyje gediminasgemskis mozello lt ir kažką pakopijuoti Negalvokite egoistiškai kad tai jūsų neliečia, o liečia tik medikus ir socialinius darbuotojus, dabar jie, paskui kitiems privalomi skiepai, o su laiku ir iki jūsų gali ateiti privalomi skiepai.

Gal dar neskaitėte

Gal dar neskaitėte portretas
Kas esat registruoti – paskubėkime ne tik perskaityti, bet ir komentuoti! Gintaras Songaila. Vytautas Landsbergis jedinstvos nasruose – – delfi. lt /news/ringas/lit/gintaras-songaila-vytautas-landsbergis-jedinstvos-nasruose.d?id=89214177 O kas neregistruotas – gal rasit reikalą registruotis, kad pakomentuotumėte?

Versti jega

Versti jega portretas
Valzdios uzurpatorius reikia versti jega. Jie nesitrauks, Dusins iki vi didesnio totalitarinio rezimo, O po to po viena rankios kas pries juos. Ar tikrai galima laukti? Ne. Juos reikia salinti nuo valdzios tuoi pat. Nes tai nesiliaus

M

M portretas
Palikit ramybėj prezidenta landsberginiai ,žmones ji išrinko

Pumprickaitė ne suklydo, o melavo!

Pumprickaitė ne suklydo, o melavo! portretas
LRT „atsiprašė už klaidą“, apšmeižusi Respublikos Prezidentą. Realiai gi buvo akivaizdus Pumprickaitės sukurtas melas ir šmeižtas! Šlykštūs šliužai dirba LRT!

Tokis

Tokis portretas
Tokia ta lietuvos salele pilnas vilnius istisomis eilemis stovi kad gauti ta judo trisdesimt sidabriniu ir paskui puola stifirbineti

na

na portretas
žiūrėjau šiandien laidą su Maldeikienės sūneliu įžengsiu į seimą Matu Maldeikiu ...na na varo ant prezidento ir plėšosi už konservatorius...jam iš kalbos visos supratau nusispjaut kaip dabar gyvena žmonės svarbiausia pono jaunojo pastūmimas į Prezidentus Lansbergio...aiškiai pasakė, kad riejasi..kitas veikėjas Valinsko sūnelis na jau tiek juokiausi, irgi dar kojų neapšilęs o jau kad dėsto apie mediciną ir skiepus...šitam bernužėliui reikėtų pasidomėti tėvelio ankstesne biografija žaidimuose taip ir ne su kuo bendravo...kas laimėdavo žaidimuose, kaip baudas karučiuose vežė ...o dabar matai ne tik medikas bet dar ir Seimo narys...Prezidentas tai savo vietoj...bet kai toks puolimas visų...baisu...aplamai žmonės neturi turėti nuomonės, niekas jų negirdi...paversti mes durneliais Lietuvą valdo senelis Lansbergis...kaip mus vadina: šūnauja. runkeliai...o dabar jau fašistai...

Anonimas

Anonimas portretas
Ateina diena kai landzbergistai bus susaudyti miesto aikstese. Tai bus tautos svente.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaušpėdas vagis pavogė Australų grupės kūrinį Men At Work - Down Under išleistą 1981

To Algis

To Algis portretas
Lietuvos purviasklaidai iki CNN kaip iki mėnulio kiek skaitau CNN tai ten jie gan rašo neutraliai. savo nuomonės nekiša o pas mus purviasklaida tipo nuomonės formuotojai klounai daugiau nieko jie daugiau piktina žmones nei ju nuomonę pakeičia

Kauniečiui

Kauniečiui portretas
Apsirinki, landsbergistų čia vos keli. Tik jie už gerą konservų honorarą rašo vis naujus savo papezėjimus. Nedaug jų yra...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Iškur tiek Lietuvoj lanzbergistu, man pačiam teko ginti Lietuva ir dabar pasirenges gint bet nuo kito priešo . Kiek Lietuvoj išdaviku valatkos, tapinai net stano ir tas kažka dainuoja. Pavizdi reik imti iš Dambrausko, Savicko, va LIETUVIAI kurie tikrai myli Lietuva

Kad is visu

Kad is visu portretas
dabartiniu valdziu ir jas valdanciuju,butent prezidentas vis dar panasus i zmogu. Vis dar...

onute

onute portretas
NESISTENKIT KONSERVATLIBAI NAUSĖDA PALAIKO TAUTA JUSU LOJIMAS TIK KELE NAUSĖDOS REITINGUS

Nu nejaugi?

Nu nejaugi? portretas
Nu nejaugi Kiaušpėdas susiruošė į prezidentus? Nepakliūsi gi, nes tavo mąstymas toks kreivas... Sakyti, kad premjerė parodė aukštos tolerancijos dovaną teigdama, kad Sausio 13-ąją žmonės žuvo (ir) už tai, kad jūs galėtumėte valdžiai švilpti, yra paprasčiausias cinizmas. Save ji gali vertinti vienokia ar kitokia mergele, bet aukas nuvertinti iki to, kad jos žuvo dėl to, kad kažkas galėtų švilpti, tai jau virš visko.

Algis

Algis portretas
Ziauru, kai LRT ir visa ziniasklaida eina CNN keliu. Atvirai meluoja ir istisai pila pamazges ant prezidento. PS net Simonyte CNN cituoja su "horse dewormer".

Jo

Jo portretas
Ko norėti iš patvorinių maršistų mylėtojo prezidento.

KAUNAS

KAUNAS portretas
PAGARBA PREZIDENTUI TAI TAUTOS PREZIDENTAS

JURGITA STRIBUKUI

JURGITA  STRIBUKUI portretas
STRIBUK AINIAI KGBistu BUVO TAUTOS NUŠVILPTI

Natalija to Vytautas

Natalija  to Vytautas   portretas
Vytautai tu teisus pilnas seimas šudo stumdytoju pagrindinis tai profisionalas dažytom lupom su auskarais PANAŠU KAD PATS PEDERASTUKAS ESI

stribukas

stribukas portretas
Joanai , tai jusu chebra ,tai lietuvos padugnes, gal buvusiu stribu anukai

jOANA

jOANA  portretas
DIDELIS AČIU ŽMONĖMS KAD NUŠVILPĖT TA VAGIU KGBistu ŠAIKA

kauniete

kauniete portretas
Kaušpėda yra KGB buvo anksčiau jo slapyvardis parašytas

Ko čia širstat

Ko čia širstat portretas
Baubiantieji. Gal eikit toliau kiap ožiai ir ožkos mekenti. Visiškas Lietuvos dugnas ir tamsi. Apgailėtini visi jūs Lietuvos parazitai

Ožys \\\\\.../////,

Ožys \\\\\.../////, portretas
Lazborgizmo išradingumui nėra rybų,vis atranda vieną kitą chalūjų tokių kaip kiauš'Pėda.

Ajajai

Ajajai portretas
Prezidentui laikas susivokti? O ne bobiausybei ir seimažmogoms? Prezidentui laikas nebent prisiminti, kad jis turi konstitucinę teisę paleist anas velniop! Ba jei jau pakaušęs pėdas pradėjo nurodinėt, o kaunadienė iš mažosios "prezidentas" rašyt, tai toliau kas bus?

gandragalviams

gandragalviams portretas
niekada nebus,kad 800 patvorinių diktuos Lietuvai kaip gyventi

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tam [[patvoriniui]] STRIBVAIKIUI net rašyt nemoka.Dievink savo kgbkoncervus.

Apmaudu

Apmaudu portretas
Pats kvietė į laisvę, Kauspedas nebemato naujo mūsų pavergimo iš vakarų. Nemato engiamu žmonių, tautos ir valstybės naikinimo. O sveikoji visuomenės dalis priešinasi. Tai ji MARGINALAI? Tai jus pone, laisvės išdavikas ir dvaro liokajus.

Čia priėjo prezidentė ir pasakė:

Čia priėjo prezidentė ir pasakė: portretas
Prezidentas čia ne prie ko ir taškas.

Lanzb'šteinas \\\\\.../////

Lanzb'šteinas  \\\\\...///// portretas
Pažiūrėkite per YouTube Lietuvos nepriklausomybės signatarų B.Genzelio ir Z.Vaišvilos spaudos konferenciją,kuri transliuota 2022.01,13.___Oi tenai daug tiesos sužinosit,kaip liaznborgas Lietuvą "vadavo" ir kaip stukino KGB'istams ir daug kito.

kauspeds nuo zodzio kausas

kauspeds nuo zodzio kausas portretas
Konservatroliu trolis atidirbineja,isikalka i galva kause,kad tu ne autoritetas ir tavo kliedesiai aktualus tik lansdsbergyno siknalaiziams.

Mažą \\\\\.../////

Mažą  \\\\\...///// portretas
pasitikėjimo kibirkštėlę Prezidentas įžiebė.Taip ir turi būti,prezidentas turi savo tautą palaikyti,o ne KGB'istų kaloboranrų ožinę grupuotę.___Jau vien grybošeka sausio 13 dieną su Burokevičiumi subines buvo surėmę gynė TSRS išsaugijimą,o dabar drįso ateiti savo aukas "pagerbti".___Ne be reikalo kalaborantai mirusių pagerbimą, pavadino ŠVENTE.Tiku,jiems šventė,nes susikrovė milijonus apvogę tautą.

Prezidento

Prezidento portretas
Politika-destrukcija ir nieko neveikimas. Manau supranta visi. Balsavau už jį manydamas, kad jis neva ekonomistas. Nulis ir tiek. Labai gaila Lietuva prarado penkerius metus.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Prezidente, gali džiaugtis - tapai Kremliaus šunaujos numylėtiniu.

Mantas

Mantas portretas
Iki ko nusirito Lietuva, kad Lietuvos mokesčių mokėtojų išlaikoma LRT dergia Lietuvos Prezidentą iškraipydama faktus. Konservų patriarchas vadina tautiečius fašistais. Toks įspūdis, kad įsijungiau rusišką kanalą ir žiūrių Putino propagandą.........

Kaunietė

Kaunietė portretas
Tegul tas architektas tokias nesąmones nekalba, koncervų šalininkas. Jei dabar gyvename Lietuvoje vakarų demokratijoje, tai nėra žodžių! Tai čia demokratija?! Prezidentas turi stoti į tautos pusę, o ne palaikyti tokią š... vyriausybę! Tą dieną buvo žmonės nušvilpė vyriausybę! Ir kokia čia "penkta kolona"?! Kokie čia paistalai!!! Tai yra Lietuvos žmonės, kurie gynė Lietuvą tą sausio13-ą prie televizijos bokšto! Ir dar drįsta taip vadinti! Tauta negali tylėti, kai valdžia tyčiojasi iš žmonių!

patvoriniams

patvoriniams portretas
kaip pasmirdo fufaikos su gandragalviais.O ir patvoriniai neatsilieka.Užmynė Kuašpėdas and smirdančios nuospaudos.

nuomone

nuomone portretas
PREZIDENTA isrinko ne 141 seimo narys o visa likusi lietuva ir tie kurie palaikote koncervus PREZIDENTAS JUMS NEPRIKLAUSO ir jus nezinote ka jis veikia nes neklauso jusu nurodymu saunuolis PREZIDENTASpaprastu zmoniu prezidentas

V,L

V,L portretas
Reiketu p. Kaušpedai pabandyt i prezidentus - nu ir jei pavyktu , tuomet galetu elgtis kaip nori. Ir nemanau kad jam patiktu ivairus patarejai. Taip kad nevertetu piršt savo nuomones Lietuvai......

dru

dru portretas
Mūsų pukis -neveiklus ištižėlis. Trumpiau-liurbis.

Taigi

Taigi portretas
Kaušpėdai,nuo tavęs ne koks kvapas pasklido,panašus į koncervų pūvinį.

Joooo \\\\\.../////

Joooo   \\\\\...///// portretas
nemalonus sutvaras tas kiauš'Pėda.Už tokių "sąjūdiečių" lanzborginė gyvatė dar ir laikosi ir taikosi įgelti.Bet jau greitai išsibezdės.Liaudis sukilo.

Matosi prezydentas

Matosi prezydentas portretas
Atsilupęs ir nesuvokia esmės.

vladas.

vladas. portretas
Tegul tas Kaušpėda negalvoja,nes už jį galvoja landzbirbys.

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrasis Lietuvos priešas ne rytuose, o Lietuvoje - konservai.

organizuotas puolimas

organizuotas puolimas portretas
''Laidoje išgirdusi, kas šnekama apie Nausėdą, žiūrovė apstulbo: pati ten buvau ir tai – melas LRT pripažino suklydę''Nemiros Pumprickaitės darbas/.////////// 2003m.Premjeras Algirdas Brazauskas sudarė komisiją, tirsiančią jo atstovės spaudai Nemiros Pumprickaitės konfliktą su žurnalistais.

Apgailėtinas kauš ėda

Apgailėtinas kauš ėda portretas
Ar tik ne jo " nuopelnas" šliaužiantis Gedimino kalnas? Na, ir šiaip jau laikas versti kailį - centriuke, javyne, priešingos nuomonės vyrauja. Gali ir nespėti kaušėda :)))) ( negi vaiko žūtis neatnešė prioritetų išsigrįninimo?)

PIŠ-Lietuvos sprogdintojai

PIŠ-Lietuvos sprogdintojai portretas
Galima kiek nori baksnoti Rusijos pusėn, kuri mūsų problemomis turėtų būti patenkinta, galima purkštauti ir priešingon pusėn, tačiau kaip ten bebūtų, nuo politinės nuovokos, į kurią pusę pasisukus bučiuoti užpakalį, jokia gerovė neatsiranda. Labai panašu, kad Lietuva kartoja tą pačią istorijos pamoką, kurios niekaip neįsisavina nuo pat Liublino Unijos ir visų padalinimų. Tarpukario Lietuva irgi ne išimtis. Taip ir merdime šimtus metų, išdavinėjami tai didikų, tai valdininkų ir tik išvykę į svečias šalis susikuriame tiek sau, tiek ir toms šalims gerovę. Dieve mano – šitokia kaina! Tuo tarpu valstybinis garvežiukas darda ta pačia kryptimi, nekeisdamas nei kurso, nei pečkurių...

joptvaiša

joptvaiša  portretas
Mldc Kaušpėdas o čigonas pradažnas juodai, net stebina

PIŠ-Lietuvos sprogdintojai

PIŠ-Lietuvos sprogdintojai portretas
Konstitucijoje vis dar yra žodžiai, kad valstybės suverenas yra tauta, bet tai vis labiau – o gal ir galutinai – tėra tuščias garsas. Tačiau kol dar yra kam, imkime ir paklauskime – o kam tada reikalinga valstybė? Kam, jei ji nesirūpina savo tauta, savo žmonėmis? Ir jei nesirūpina – ar tokia valstybė iš tikro dar yra? Ar tas biurokratų rinkinys ir yra valstybė? Ar jie sukūrė sistemą, kurioje vertėtų gyventi ir kurti? Tegu ir ne šedevrus, kurie išliktų šimtmečiais, bet bent jau pridedamąją vertę?

Kaušpėdai

Kaušpėdai portretas
Šlužas tu

,,Fašistas,,

,,Fašistas,, portretas
Petkevičiaus ,,Durniu laiva,,perskaitykie,bent dalinis vaizdas bus. ,,Sieksnis -spridžio vaikas,, Kosmosas

Taviškių užsakovų rezultatai, skaitei:

Taviškių užsakovų rezultatai, skaitei: portretas
miesto gatvėms – druska iš Egipto: atsisakius baltarusiškos dabar teks mokėti dvigubai daugiau

ura ura

ura ura portretas
Įkaušpėdai neįtiko prezidento šypsena, todėl prezidentas tegul verčiau susivokia nesišypsoti!

Sukilimo dalyvis

Sukilimo dalyvis portretas
Žuvusieji buvo mūsų bendražygiai ir mes žinome, kokios Lietuvos norėjome. Bet tik ne tokios, kad musų išrinktieji gyventų kaip Amsterdame ir dar jiems mažai, sumanė pasididinti dar atlyginimą. Mes norime, kad išrinktieji, stengtųsi, kad tauta gyventų taip, kaip dabar išrinktieji. Kalta valdžia, todėl ją ir nušvilpė.

Vytautas

Vytautas portretas
Tai jau antras Prezidentas, kuris bando "š... ir takšnoti"

Parašyk natas, Kaušpėdai

Parašyk natas, Kaušpėdai portretas
Pakelti tautos Intelekto lygį Gali tik Lanzbergio žygis. Kasdiena eina Jis ilgą kelią Ir protas mūsų Pasiekia kartelę. Tiktai kai eina Jis į Vė Cė Kokia tada to Intelekto vertė?

Klpd.

Klpd. portretas
Na ką, nieko naujo, akcija ,,puolam Prezidentą" tęsiasi. Negi išės?:/

Antanas

Antanas portretas
Konservų rėžimo propaganda toliau neriasi iš kailio..........Konservai Lietuvos tragedija.

kokią šlykščią vergiją dabar turime-plakatų rinkinys

kokią šlykščią vergiją dabar turime-plakatų rinkinys portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

>O

>O portretas
Net tos pavardės nesugebi taisyklingai užrašyti, berašti šūdvabali, troli nelaimingas :)

Prezidente

Prezidente portretas
Kai mes ateisime patys,atsivesime sugryžusius,vaikus, anukus,išvytus vyriausybiu debiliškos veiklos-kad apgintu diedukus nuo esamos valdžios ,,,bezpidela,,,kokiu reikes pajegU/? Lenkai naikina PVM,latviai kitaip lengvina,tik LT didina mokescius -kam jus tarnaujateE

O

O portretas
Pagarba Kaušpėdai

deinis

deinis portretas
Kas čia darosi ,pradėjo lysti į viešumą "žvaigždės " stano ,kaušpėdos ,mamontovai ,kurių ankščiau galėjai tik girdėti skleidžiančius kažkokius garsus,Viešpatie ,kas pasidarė,nejaugi ,pagal Mikalda artėja pasaulio pabaiga.

Jo

Jo portretas
Susivokti turi vyriausybe parduodama strateginius objektus,klausantis Svabo,Geitso,naikinantis tauta ir valstybe kas bus po ju ketveriu metu niekam nereikia aiškinti,mano nuomonė

Kritika

Kritika portretas
Pats laikas kaunadienei suvokti ką ji daro. Palaiko KGB palikuonis? Prisideda prie Lietuvos genocido?

kažkas

kažkas portretas
prastai marinuotą ''antį'' ne į tą orkaitę įgrūdo ir dar dujų neuždegė .......... pastovėjo parą ir iš anties tik dvokas liko

senelis

senelis portretas
Gaila,kad turim toki prezidenta.Visiskai pateisina savo varda/;gitanas reiskia cigonas./

Kartuves

Kartuves portretas
Gaila nebėra mirties basmių "Humanizmas". Anti Humanistai tokio požiūrio nenusipelnė. Tik mirties bausmė jiems... Pakarčiau juos jei būciau tesiėjas, Sulys jie i kalejimus. Ziurkės kaip is skestancio laivo greit ims begti, Greit pamatysim, kaip jie šoka patys polkutę Prisisokines greit.

o konservastai

o konservastai portretas
suvokia ka daro??? jei suvokia, tai ju vieta kalejime, o jei ne tai durnyne...

,,Fašistas,,

,,Fašistas,, portretas
Prezidente,užimk aiškia pozicija,jei turi stubura,jei esi diedas. Turesi tautos palaikyma,sutvarkant šita iškrypeliu-vagiu šutve. Jei ne,,-rašyk laiškus.,,

Kegebistai lendzbergistai

Kegebistai lendzbergistai portretas
Siaucia

Geda

Geda portretas
Kaušpedas tu esi kgb rezervas ir gal koks narkomanas lanzbergo gaujos nzrys,

,,Fašistas,,

,,Fašistas,, portretas
Pažiurejau,30 metu konservatoriu darbai buvo tokie,kad mums ,kurie del jos kovojo,butu pasityčiojimas- Žemes gražinimas-realiai okupantu nacionalizacijos iteisinimas-kiek gavo naturoje ar adekvačia verte? Pagrindinio energijos šaltinio-IA sunaikinimas?/ES to nereikalavo,tik siule/ Mažeikiu nafta,Jonavos Azoto , Dabar vel prasideda žemes gražinimas saviems savininkams. Apie sporto baziu ,,prifvatizavima,, paežerese,o ju virš 60 nekalbu.... Baisu,kur mes gyvenam

Nustebes

Nustebes portretas
Ar jie tikrai nemato realios situacijos Lietuvoje ir "valdzioje", ar jau "prisitaike"?

Plandemija tai teroras

Plandemija tai teroras portretas
Visa Plandemija tik dėl bizinio ir per jėgą ir terorą kontroliuoti žmones, taip išlaikant valdžią ir įtaką darant žmones paklusniais ir pažemintais, kad vis daugiau galėtų juo kontroliuoti per terorą.

A. Kaušpėdui

A. Kaušpėdui portretas
Visuotinė žmogaus teisių deklaracija: „Kiekvienas turi teisę laisvai laikytis savo įsitikinimų ir juos reikšti; ši teisė apima laisvę nekliudomam turėti savo nuomonę ir ieškoti informacijos bei idėjų, jas gauti ir skleisti visokiomis priemonėmis ir nepaisant valstybės sienų.“ Demokratijos esmės nesupranta ir daugybė valdžioje sėdinčių personų ir žurnalistų. Kitokia nuomonė apipilama purvais, įžeidimais ir patyčiomis.

Aldona

Aldona portretas
Palaikyti Prezidentą,nes konservatorių klapčiukai prarado kokį protą,o norimas prezidentas vykusiai surūšiavo į savus ir jedvinstvininkus.

OB

OB portretas
Klaipėdos dienos komentarų skiltis jau seniai okupuota vatnikų. Matyt, Klaipėdoje jų iš ties daug yra. Bet kaip jie besidraskytu, jų vis tiek mažuma.

Temide

Temide portretas
Kodel "vyriausybe" galimai nuslepe 180 000 000 euru skyrima naujam LRT pastatui? Kada apkalta ir teismas?

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Kasdien po vieną pakaliką koncervai į eterį išmeta.Puiku,žinosim ką tokius boikotuoti,kurie patys būdami vergais,sėdėdami garde žiūri pro grotas ir sako,kad jie yra laisvėje,o ne tie,kur už gardo laisvėje vaikšto.Beje,kad koncervai nori nuversti prezidentą matosi nuo pat pradžios.Kadangi lindimas į gerą vietą ir padlaižiavimas nepasiteisino,persimetė ant puolimo.

Kiek tavo dainų nevogtos

Kiek tavo dainų nevogtos portretas
Kaušpėdai?

>o

>o portretas
Tame ir esme, kad ne Vakarams tarnauja kgb rezervistai, ne Vakarams...

Niekada

Niekada              portretas
negalvojau, kad šis architektas visai paseno ir nesugeba pagalvoti bei suvokti kodėl per šių metų sausio 13 pirmą kartą per 30 metų kilo toks erzelis. Taip nusišnekėti apie Prezidentą gali tie, užslaptinti 75 metams, bet versti kaltę Prezidentui bent kiek galvojantis pilietis negali, na nebent pats yra tuose 75 metų sąrašuose....

Rocky

Rocky portretas
O, propagandistai ištraukė iš skrynios slaptą konservatnykų ginklą - kažin už kokias paskatas tau Kaušpėde dabar liepė čia postringaut? Bet kodėl gi ne? Visokie tapinai, greitai, valatkos, užklaniai, jau seniai visiems nusibodę su savo giesmėmis apie Landsbergį, o čia kaip ir šviežias balselis tinkantis duetui su Mamontovu

teisingai

teisingai portretas
Labai teisingai pasake Kauspedas Geda musu VALSTYBEI kad neturim tvirto stuburo Prezidento Geda musu VALSTYBEI kada Prezidentas palaiko iskilminga minejima niekinancius maistininkus ir triuksmadarius Labai slykstu kada Prezidentas pastoviai niekina Vyriausybes darba jos vadova Premjere Simonyte Tikiu kad Prezidentas tokiu savo elgesiu savo reitingu nepakels tikedamasis didziules paramos is siu triuksmaujanciu saujeles Man atrodo kad Lietuvos zmones mato kokios kulturos ir kokio mastymo zmogeliai susirenka i siuos pasislykstejima keliancius mitingus Mano manymu Prezidentui turetu buti NEMALONU IR GEDA

Putinas

Putinas portretas
Šita valdža per metus tiek prišiko,kad komunistai su ,,putka,,net nesvajojo. BALTARUSIJOS tranzitus perima Estija,Latvija,visas dujas,elekta,nafta perkame per 4-5tarpininkus milijonierius iš Rusijos. Lygtai to mažai-Kinija ant ausu statom. Tai kas yra LT priešai?

Anonimas

Anonimas portretas
Landzbergio fasistine gauja ruosiasi nuversti musu isrinkta teiseta prezidenta.

lietuvis

lietuvis portretas
Reikalauju išslaptinti KGB archyvus

Proxy

Proxy portretas
Net ir tau dainorėli tarybų valdžia netrukdė "marširuot" po Lietuvą, o net ir Sąjūdis nebuvo taip apspjaudytas, kaip dabartiniai kitokią nuomonę turintys piliečiai

o

o portretas
jei trumpiau tai prezidentas /meme/ balansuoja tarp tautos ir sios politsaikos tarnaujancios vakaru kisenei uz apgrauzta /kaula/===

sitas narkosa antinas nesuvokia ka

sitas narkosa antinas nesuvokia ka  portretas
pliauskia...

Heinz Guderian

Heinz Guderian portretas
Prezidentui? Nejuokink antine, ar nebūsi apsiuostęs? Jei kam ir reikia susivokt tai tik nuo arogancijos ir tuščio įsiūčio tuoj sprogsiančioms čmilytės, armonaitėms, šimonytėms. Nenustebino tik "patriarchas" eilinį kartą nurodęs, kas laikytini žmonėmis, o kas ne

Ką Sausio 13 veikė Grybauskaitė?

Ką Sausio 13 veikė Grybauskaitė? portretas
Atsakyk Kaušpėdai!

O kodėl neišslaptinus KGBistų sąrašų

O kodėl neišslaptinus KGBistų sąrašų portretas
„Pakavotų“ 75 metams? A, Kaušpėdai? O gal ir tu ten? Nenustebčiau.

Savanoris

Savanoris portretas
Malinauskas,gimes 1981 metais,mus 1988 vasario 16 mineja Kauno katedroje,sake,neleis švesti. Šudžiau,nei ruskiu klausiau,nei taves snargly neklausiu,kur ir kaip mineti.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Kad sutramdyti kgb rezervistu, oziu tvartelio lebavima ir griaunamosios politikos veika Lietuvoje, reikalingas ryztingas zmogus, kuris nelaviruos tarp barikadu, o priims grieztus sprendimus- nuo seimo valymo iki teismu ir verslo "banginiu" pastatymo i vieta. Jei nera tokio nusiteikimo ir komandos, nera ko lysti i si posta.

penkta kolona ir yra LANSBIRKINIU

penkta kolona ir  yra LANSBIRKINIU  portretas
LGBT-ISTU HUNTA ..UZURPAVUS VALDZIA LIETUVOJE

Klika

Klika portretas
Baikit pulti Prezidentą, ponai valdančiųjų konservatorių padlaižiai, baikit kurti sąmokslo teoirijas apie "šypsenas" ar dar kažką...

O aš matau fašistines valdžios užuomazgas PIŠ gaujoje

O aš matau fašistines valdžios užuomazgas PIŠ gaujoje portretas
„Aš matau aiškius besiformuojančius taip vadinamus penktosios kolonos požymius.“ pareiškė landsberginis šliužas Kaušpėdas

cha kiausinpedis lansbirkiniu klano sestiorka

cha  kiausinpedis lansbirkiniu klano sestiorka  portretas
susirupino ,kad ,,lansbirkinius jedinstvenininkus, su LGBTistais ,narkomanais,,, lietuviskais zombiais -kolorado vabalais --- TAUTA NESUTRINTU SU KULNIMIS Y ASFALTA...TAUTA BUNDA , o vagys aferiugos, iskrypeliai ir bandiugos sprunka y visas puses....

runkelis

runkelis portretas
Nafta-Rusijos, Dujos-Rusijos Elektra-Rusijos,Baltarusijos Tai ka laikote idiotais,konservatoriai,ir ju padlaižiai?

tai

tai portretas
jau visokie kaus piukai vasalpridurkai remia lgbt vakaru pridurkus o kad berglkanas su visa /nasudasu/ simsaika iremina fasizma ir dar neturi jokios gedos lot kagi jie gi is kt dimensijos /setono/ tai nekreipkim demesio i ju paskutinius politpasispardymus nes tai jau agonija ======

manau

manau portretas
marsistams netrukus ateis toks pat galas kaip Garliavos patvoriniams... vadai uodegas pabruke spruks i uzsieni, o vietinius uztasys po teismus...

Benas iš Šančiu

Benas iš Šančiu portretas
Matosi,kad jie išsigando-traukia visus rezervus-jus netraukite,o dirbkite Lietuvai,ir nebus problemu,švilpimu-o dabar,per metus tiek pakenkete Lietuvos piliečiams ir Lietuvos valstybei,kad putinui nebereikia ir deti pastangu naikinant Lietuvos valstybinguma. ,,jadinstvininkas,,-,,fašistas,,,

H

H portretas
Dar vienas konservų idiotas islindo

50 metu

50 metu portretas
Nuo tos dienos,kai susidegino Kalanta.Geguzi bus musu svente,KGB rezervistai,neatimsit.

vatnyke

vatnyke portretas
tu ir tada buvai ir dabar esi ,,RUSOfasistas,,

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ir kaip taip sugalvoja žmoga pasakyti?! Gal jau reikia poilsio?

dinges

dinges portretas
iš Kauno , paslydes ant Gedimino bokšto , pradėjo kaip nukankintas sąjudžio apaštalas sau reitingus kelt .............. pats laikas susivokt , kad laikas antį į celofaną pakuot ir tik į šaldytuvą prisiminimui

Kauspedai,

Kauspedai, portretas
Iki siol tave gerbiau-dabar-nulis. Savanoris,1991 buves parlamente,1972 gaves nuo ruskio bananu per Kalantines. Dabar,,fasistas,,

na ir sekasi lietuvai su tapšnotojais

na ir sekasi lietuvai su tapšnotojais portretas
buvo toks rolandas kurį pakeitė gitanas

nėra

nėra portretas
Dar vienam senatvinė demencija prasidėjus. Kaip žurnaliūgos dar sugalvoja tokius žmones kalbint?:D

čia gi

čia gi portretas
\\\\\...///// perer@stų ženklas

>kaunas

>kaunas portretas
veidmainis prezidentas nera visu, nes ne visi ji rinko... as - nerinkau, bet man nuolat uz jo elgesi geda

Išsirinkot begėdį prezidentą

Išsirinkot begėdį prezidentą  portretas
O svarbiausia - jis jau akivaizdžiai remia Lietuvos progreso priešus ....

Lanzb'šteinas \\\\\.../////

Lanzb'šteinas  \\\\\...///// portretas
Ką jis daro,ogi nieko,lanzbergizmas tokiau bujoja.

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių