Po politinio karščio smūgio – atšalimas?

Grįžti į straipsnį

Agentas dedule

Agentas dedule portretas
Kol lansbergiai lietuva valdys tai lietuva bus panasi i siaures koreja

zaibas

zaibas portretas
lol kaimieciai seime bus , muzikiskas elgesis isliks, tokia mano nuomone

Jurijus

Jurijus portretas
Joo negalima kritikuoti,negalima atleisti lenko Narkevič?O tris lietuvius ministrus vieną rytą atsikėlęs Skverneli išmetei iš darbo kaip muses iš barsčių ir nežiūrėjai nei tautybės nei priežasčių nei teisinių pagrindų>??Negalima atleisti lenko Narkevič????Tai ir ruso TITOV Klaipėdoje negalima buvo teisti už kenkimą Lietuvai, ką Skverneli????O Skverneli Tu mano mielas Skverneli atsikvošėk ir tolėliau laikykis nuo Karbauskio,nes kuo toliau tuo labiau Tu nusisšneki pagal Karbauskio pavyzdį.

Manau

Manau portretas
Kad Prezidentas susitvarkys su įžūliais,tikėjau ir tikiu,kad jis eina tiesos keliu.Jam tik sekmės.

laukiu , kada NAUSĖDA "n u d e g s" pirštus

laukiu , kada NAUSĖDA  "n u d e g s" pirštus portretas
vykdydamas s a v a n a u d ž i ų-veltėdžių konservatorių m a n i p u l i a c i j a s .-O kad tai į v y k s --nėra jokių a b e j o n i ų. --Ir dar; jeigu PREZIDENTAS ir toliau n e t u r ė s PASTOVAUS vienokio , ar kitokio politinio STUBURO,kaip dabar-- KONSERVATORIAMS pakankamai gera proga į v y k d y t i senas UŽMAČIAS ,kuriomis m a n i p u l a v o per prezidento rinkimus-žinoma ne NAUSĖDOS naudai.

as

as portretas
Lietuvos zmones po truputi atsala nuo prezdento ,uz kuri balsavo valdantieji ir juos palaikantis

Įspūdingas

Įspūdingas portretas
Prezidento pasakymas apie premjerą,ant rankų per užterštą upę nešantį susisiekimo ministrą.Bet minties išbaigtumui reikėtų patikslinti,kad upę teršiančios politinės fekalijos į tą upę teka per atskirą vamzdį,kurio vienas galas prasideda Daukanto aikštės dvare.

Lietuvoje konservatorių v e i k l a PAVOJINGESNĖ,

Lietuvoje konservatorių v e i k l a  PAVOJINGESNĖ, portretas
už ASTRAVO AE, --n e b e r e i k a l o KONSERVATORIAI į v a r d i n t i ,kaip t e r o r i s t i n ė GRUPUOTĖ , kuri padarė m i l ž i n i š k ą ŽALĄ žmonių gyvenimui per26 metus. -- Manau ,prezidentas ž i n o konservatorių padarytą "naudą" Lietuvai, tad bendraujant su landsbergizmo KLIKOS a t s t o v a i s ,būtina n e p a m i r š t i ir JŲ nesenos PRAEITIES-- savanaudiškai n u a l i n a n t apie 40 % šalies gyventojų, po jų v a l d y m o Lietuva tapo S K U R D Ž A U S I A valstybė Europos Sąjungoje.

O gaila

O gaila portretas
Prezidentas pavirto konservų draugijoj.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Prezidentas pamiršo savo kelionę į Korėją,kai Lietuvoje degė Alytaus gamykla ir nuodijo visus,o kelių kilometrų išasfaltuotas kelias tik juokas,juk juo naudojasi daug žmonių ir gyvenantiems nėra tiek dulkių.
Anonimas portretas
Gana šitą idiotą fotografuot.Koktu.

Galerijos

Daugiau straipsnių