Opozicija išdėstė, kokių veiksmų imtųsi sveikatos ministro vietoje: atsisakytų galimybių paso

Grįžti į straipsnį

GP

GP portretas
Baigia suvaryt smulkius verslininkusvį bankrotą , ypač Urmo bazėj.

tiesa

tiesa portretas
Vertinant ministrų ir vyriausybių darbus tiesiog palyginkite 2020 metų rugpjūčio - rugsėjo mėnesių susirgimus bei mirtis nuo covid be vakcinų, su 2021 metų rugpjūčio - rugsėjo mėnesius su vakcina ir beveik 70 procentų paskiepytų gyventojų. Nekalbu apie tai, kokia moralinė ir ekonominė aplinka dabar, kai piliečiai sąmoningai supriešinti, o šildymo kainos padidintos iki 60 procentų.

:)

:) portretas
Čia tik žiedeliai... O kam konteineriai 40 tūkstančių kalinių?

manau

manau portretas
Stebėtoja skiepijo prie šiukšlių konteinerio, tai išsivystė padlaižio silpnaprotystė.

Maušui stebėtojui

Maušui stebėtojui  portretas
Veryga siūlo realiai : skiepytis pas savo šeimos gydytoją ! Gydytojas žino jūsų sveikatos būklę , gali pakonsultuoti , o ne taip kaip PIŠ su dulke lyg veršius kioskiose ir pliažuose vakcinavo . Žmonės todėl ir nesijaučia saugūs , vengia vakcinų ...vienžo ..Visiška nevykėlių vyriausybė , kur prievarta vertė skiepytis ir reikalavo turėti galimybių pasus , kurie kiršino žmones ir kėlia chaosą šalyje .

tai

tai portretas
Stebėtojau megzta berete, gal palygink susirgimų bei mirčių skaičių be vakcinų 2020 rugsėjį su susirgimų bei mirčių skaičiumi 2021 rugsėjį esant vakcinai? Jums nuo trečio skiepo šalutinis poveikis - demencija.

Tautos stebėtojas

Tautos stebėtojas portretas
Veryga prisivadovavo, kai buvo ministru. Iš dalies jodėka ir esame tokiame mėšle. Na ir dar nepigių testų istorija, kurios taip pat nederėtų pamiršti.

Žmonėms kantrybė baigėsi

Žmonėms kantrybė baigėsi portretas
Italija, Prancūzija, Vokietija, jau kelintą parą vyksta mitingai Australijoje, Tunisas, dabar Izraelis sukylo. Įsijudins viso pasaulio šalys. Mūsų žiniasklaida apie tai anei žodelio, tik „prizais“ skatina nenorinčius skiepytis. IŠ KOKIŲ LĖŠŲ TOKS DOSNUMAS? Aišku ir taip, kad visi mokesčių mokėtojai prisideda prie tokio begėdiško kyšio, už petį.

Aišku jums dunduliai

Aišku jums dunduliai portretas
Siūlyčiau kaip Norvegijoje,paleisti viską pavėjui,jokių ribojimų,kas mirs tas mirs.Neatsirastų nė vieno covidinio,čia tik gripas.

Žinoma GP

Žinoma GP  portretas
nuo covido nesaugo , o panašu tik atsiranda galimybė platinti .

Saunuoliai

Saunuoliai portretas
Kaipgi be galybių paso,tai tas pats kaip į mišką be kaukes draudė eiti,ši vyriausybė turi patirties kaip tautą valdyti

Galerijos

Daugiau straipsnių