Nuodėmingame valdžios olimpe nestinga meilės romanų

Dienraščio „Kauno diena“ rašinys

Seimas – ne vien įstatymų kalvė. Tautos išrinktiesiems, kaip ir daliai mirtingųjų, nesvetimas svetimoteriavimas, skyrybos, nauji meilės romanai. Tai prasidėjo vos atkūrus nepriklausomybę. Ne išimtis bus ir šios kadencijos Seimas.

Uošvė netiki

Viešoje erdvėje vis daugėja gandų, kad tarp Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko (LVŽS) Ramūno Karbauskio ir jo partijos narės Gretos Kildišienės gali būti ne vien politiniai ryšiai.

R.Karbauskio pirmoji pažintis su tuo metu jau išsiskyrusia ir dukrą auginančia G.Kildišiene įvyko 2014 m. rudenį, kai vienas didžiausių žemvaldžių su savo partijos Panevėžio skyriumi susiruošė į žygį "Aukštaitijos kovų keliais". Viešai skelbiama, kad žygio metu moteris ėmė bendrauti su politiku, o vėliau jie atsiskyrė nuo grupės. Netrukus eilinė partijos narė, turinti tik vidurinį išsilavinimą, šoktelėjo karjeros laipteliu – buvo išrinkta LVŽS Panevėžio skyriaus pirmininke, prieš tai išformavus senąjį skyrių, vėliau tapo sąjungos pirmininko pavaduotoja, o išrinkus į Seimą, – frakcijos seniūno pavaduotoja.

Maža to, G.Kildišienė naudojasi R.Karbauskio bendrovės "Agrokoncernas" visureigiu "Range Rover", kuris, politiko teigimu, yra išperkamosios nuomos būdu perleistas moters giminaičiui – šis, esant reikalui, politikei leidžia juo naudotis kelionėms iš Vilniaus į Panevėžį ir Anykščius. Neoficialiomis žiniomis, tai G.Kildišienės mama.

Anksčiau sunkokai vertusis, po pažinties su R.Karbauskiu G.Kildišienė išsinuomojo butą Panevėžio prestižinėje vietoje, nusipirko "Mercedes", vyko ilsėtis į šiltuosius kraštus.

Tiek R.Karbauskis, kurio žmona su dviem sūnumis gyvena Ispanijoje, tiek G.Kildišienė neigia, kad juos sieja kas nors daugiau nei partiniai ryšiai.

Ar pasklidę faktai apie šiuos parlamentarus tėra iš piršto laužti gandai, o gal byloja apie R.Karbauskio antrosios šeimos griūtį? Kas ne kas, bet tiksliausiai tai gali nujausti politiko uošvė.

"Šia tema – be komentarų. Nenoriu komentuoti. Tegu komentuoja, iš kur eina gandai. Gandais aš netikiu. Mano žentas ne tiek kvailas, kad darytų tokias nesąmones. Aš tikrai netikiu. Per daug gerai jį pažįstu. Jų labai graži ir darni šeima. Kiekvienais metais mes visi kartu atostogaujame. Aš manau, kad korespondentai nenustatė fakto, kad jie vienoje lovoje miegotų. Reikia pagalvoti ir apie šeimą, ir apie visus artimus žmones. Tikrai negražu", – "Kauno dienai sakė Regina Šaltinienė, R.Karbauskio uošvė ir jo žmonos Linos motina.

Mano žentas ne tiek kvailas, kad darytų tokias nesąmones. Aš tikrai netikiu.

Pirmosios kregždės

Sakoma, meilė nepaiso politinių atspalvių, jis galvas gali apsukti tiek socialdemokratams, tiek krikščioniškąjį tikėjimą išpažįstantiems ir propaguojantiems konservatoriams.

Konservatorių simbolis – kregždutės. Simboliška, kad Seimo politikų meilės pradininkai buvo konservatoriai Rasa Rastauskienė ir Zenonas Juknevičius. Kai 1990 m. rudenį žurnalistai tada dar buvusiame Vilniaus užmiestyje, kur šiandien įsikūręs prekybos centras BIG, pastebėjo du žigulius su tuometės Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo numeriais, o šalia jų – atsisveikinant besibučiuojančius Rasą ir Zenoną, konservatoriai tai buvo linkę laikyti prasimanymais, socialdemokratai taip pat netikėjo.

Vilnietis teisininkas Z.Juknevičius turėjo šeimą, augino dukrą ir sūnų. R.Rastauskienės vyras dirbo ir gyveno Pasvalyje. Abu politikai viešai savo santykių nebuvo linkę deklaruoti. Tačiau 1996 metų rugpjūtį, jau išsiskyrę, abu vos ne iš Seimo nuėjo į Civilinės metrikacijos biurą susituokti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kas gyvena su dievu širdyje savo šeimos neišduoda ir nepalieka, tokie čia ir politikai jei nemokėjo ir nesugebėjo savo šeimos išlaikyti... taip ir sugeba valstybę valdyti, kad visi bėga iš LIETUVOS.

ss

ss portretas
Visos nelaimes per merginas arba per snapsa

Ajė

Ajė portretas
Dauguma komentatorių piktinasi,jog tiek daug triukšmo dėl tokio,anot jų,nekalto dviejų įsimylėjėlių elgesio.Aišku,jei šie žmonės būtų eiliniai piliečiai.niekas į juos nekreiptų dėmesio,bet dabar jie vieši žmonės ir privalo elgtis padoriau,nei bet kurie kiti.O svarbiausia jie melagiai-tiek ta Kildišienė,tiek tas Kerbauskis.Liūdna,kad daug kas teisina tokius dalykus.O paskui kiekvienu momentu patys iš Seimo šaiposi,vadindami jį pačia nekompetetingiausia įstaiga.
VISI KOMENTARAI 101

Galerijos

Daugiau straipsnių