G. Landsbergis: po rinkimų žmonių lūkesčių kreivė krito žemyn

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Gabriuk, nesipūsk, Leninu netapsi, ir į mauzoliejų pas dieduką nepapulsi.

Marokas

Marokas portretas
Net juokinga kaip sukilo primityvai. Jums teks susitaikyti su tuo, kad valdžia jau nebe buvusių komunistų rankose. Laikmetis pasikeitė. Konservatoriai valdys. Ruoškitės :) Karavanas loja, o Gabrielius eina :)

TYRĖJAI ir ideologinė žiniasklaida MELUOJA VISUOMENEI

TYRĖJAI ir ideologinė žiniasklaida MELUOJA VISUOMENEI portretas
Lietuvos ryto TV š/m lapkričio 27d pravedė tiesioginę ŠALIES gyventojų apklausą--klausimu: --"Ar rinktumėte VALSTIEČIUS į valdžią dar kartą",-------------- ----apklausoje dalyvavo apie 1800 gyventojų,----iš jų už VALSTIEČIUS pasisakė --72%,----- o už kitų partijų t.sk. ir už konservatorius--28%,------- t.y. beveik TRIS kartus VALSTIEČIAI lenkia visą OPOZICIJĄ, -------------taigi GAIDĮ, kiek dar ilgai KLAIDINSI VISUOMENĘ?,--skelpdamas ,kad pirmauja konservatoriai------galimai darote nusikaltimą.

Vadakste

Vadakste portretas
Klaidas daro ir Valstieciai , nes kazkodel jiems rupi kaip ir koncervatoriams , socdemams kaip salys Ukraina , Moldova , Gruzija , dar ir Baltarusija , juk jos turi savo valdzias , todel tesirupina pacios kaip joms gyventi.Nesukim galvos toms valstybems , nes jei kas po musu galvu sukimu nebus jiems gerai , nepatiks tie musi kisimasi , patarimai gali mums atsirugti , todel rupinkimes savo valstybe Lietuva , nes yra joje daug neisprestu problemu , ko pasekoje zmones masiskai emigruoja is salies , o be to sutaupytumet daugiau pinigu nesvaiste lakstydami po kitas salis.

Jonė

Jonė portretas
Niekas taip nenuvylė,kaip konservatorių valdymo metai.

palaikome dabartine vyriausybe

palaikome dabartine vyriausybe portretas
to dar nera buve. Daug sekmes ir istvermes!!! O konservai netikeliai.

pilietis

pilietis portretas
Didziules sekmes siai vyriausybei ir toliau saziningai ir sekmingai dirbti tautos gerovei .Tauta puikiai supranta kad labai sunku dabartiniai vyriausybei dirbti po daugelio metu Konservatoriu valdymo kai konservatoriai valstybe paskandino skurde.Valdant konservatoriam tiek isigalejo biurokratija ir visokiausios siltos seimynines tarnybos kad dabartiniai vyriausybei reikia labai daug pastangu ivedant tvarka kad saziningai butu valdoma valstybe.Tikim kad si vyriausybe saziningai ir atsakingai dirbdama pagaliau valstybe istrauks is skurdo i kuri buvo paskandinta valdant Konservatoriam.

kuo toliau nuo KONSERVATORIŲ,

kuo toliau nuo KONSERVATORIŲ, portretas
konservatorių pasiūlymas, kaip visada , yra NENUOŠIRDUS, jie įvairiais būdais bando prisigretinti prie VALSTIEČIŲ, kad bet kokiu momentu galėtų SUMAIŠYTI KORTAS, --------konservatorių tikslai tokie pat ,kaip ir VELNIO---tą jie ĮRODĖ ŽMONĖMS per 27 metus, ir dar,---------kodėl konservatoriai šitiek metų valdydami šalį --NEĮGYVENDINO gyventojams nei VIENO NAUDINGO pasiūlymo?------todėl ,kad jie yra NESĄŽININGI.

Danga

Danga portretas
Kada bus sugrazintas 30 metu privalomas darbo stazas? Kodel be zmoniu sutikimo buvo primestas 35 metu darbo stazas?!!!

Anonimas

Anonimas portretas
tiek kiek metu konservatoriai sedejo valdzioje isvoge kiek galejo ir vel lenda pinigu resursai turbut issibaige

Kęstas

Kęstas portretas
Kokia strategija dabar reikalinga Lietuvai? Darbo našumas per vieną darbo valandą Lietuvoje krenta. Kadangi katastrofiškai trūksta gerų darbuotojų, tai algos Lietuvoje kyla. Tampame nekonkurencingi pasaulinėje rinkoje. Ką daryti? Reikia mokytis vystyti pramonės strategiją, kaip tai daro Jungtinės Karalystės vyriausybė. "Pramonės strategija yra pastangos padidinti Jungtinės Karalystės darbuotojų produktyvumo lygį - darbo našumas per vieną darbo valandą ekonomikoje, kuris nuo finansų krizės išliko stabilus ir atsilieka nuo kitų pramoninių šalių. Jungtinės Karalystės konservatorių vyriausybė pažadėjo iš esmės padidinti šalies išlaidas moksliniams tyrimams per ateinančius eilę metų: nuo 1,7% BVP 2015 m. iki 2,4% 2027 m.

Kęstas

Kęstas portretas
(Palyginimui, Vokietija jau išleidžia 2,9 % BVP moksliniams tyrimams, JAV - 2,8%). Jungtinėje Karalystėje nėra šauktinių, talentingas jaunimas gali susikaupti rimtam darbui šiuolaikinėje ekonomikoje [1]." Lietuvoje išlaidos moksliniams tyrimams sukasi apie gėdingus 0,79 proc. šalies BVP. Paradoksalu, kad Lietuvoje svarstoma branduoliniam karui su Rusija paskirti daugiau negu 2% BVP, nukreipiant visus jaunuolius po mokyklos tarnauti šauktiniais. Kaip mūsų jaunuoliai po to konkuruotų su Jungtinės Karalystės jaunuoliais šiuolaikinėje ekonomikoje? Priminsime, kad po NATO branduolinio karo su Rusija neliktų nei Rusijos, nei NATO, nei Lietuvos. Aiškiai Lietuvos valstybės vadovai nesusigaudo, kas dabar svarbiausia Lietuvai. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

:DD

:DD portretas
naglėja broileris ne dienom, bet valandom, jis jau už mus nusprendė kas mums patinka, o kas ne

Anonimas

Anonimas portretas
kam turi rūpėti dėdulės statytinio ,anūkėlio sapalionės ,nevargink savo akių ir liežuvio ,nebūk akmeniu kitiems ant kelio ir tavęs nemindžios ,

NA NA

NA   NA portretas
džiaugiasi anūkėlis ,kad valstiečiai per metus nesugebėjo atstatyti ir padaryti auditą ,ką per savo viešpatavimo metus pridirbo landsberginiai ,anūkėlis džiaugiasi , su nuosava purvasklaida, dergia valstiečius, skaičiuoja Karbauskio nuotakas ,dezinformuoja Lietuvos žmones ,kursto nesantaika ,čia Lietuvos žmonėms skirti juokeliai ,_____kuo daugiau anūkėlis dergiasi ,tuo daugiau krenta landsberginių reitingai ,šitas juodos širdies žmogus, užaugintas ant dėdulės kelėnų ,pats nelaimingiausias ,nes Lietuva keliasi ir bunda nuo landsbergizmo "rusai puola " ,,,sėkmės ,anūkėlis ,po rinkimų klaidžioja kaip ežiukas rūke ,niekur nepritampa ,,,,

twartinis-lanzbergunas -broileris

twartinis-lanzbergunas -broileris portretas
apie zmoniu lukescius prabilo...

Aris-kuo toliau

Aris-kuo toliau portretas
Gerai pagalvojus tai jūs teisus. Biurokratai pas mus yra tiek išsikeroję ir įsišakniją , pristeigią visokių žinybų ir ministerijų saviems kad vos tik pajudinus kyla didžiausias triukšmas. Juk ir dabar iš 48 biudžetinių organizacijų net 15 nemato reikalo pasakyti kiek turi turto ir kur ištaško milijonus motyvuodamas kad tai komercinė paslaptis.

Aris

Aris portretas
Po to kai buvote jūs išrinkti žmonių lūkesčių kreivė taip krito žemyn kad dar ir dabar negali pakilti , o žemiau kristi jau nebegali,dugnas, viskas.

Kuo toliau

Kuo toliau portretas
Tuo labiau gerbiu valstiecius,kadangi jie per metus! Pakele pensija du kartus,isarde gelezinkslius ir girininkiju seichus,ismete ,,amzinaji Kevisa,, ,paskyre vaikams pinigus visiems! Dabar tvarko Lietuvos ,,skydines,, chebra,,, na dar sutvarkys konservatoriu makles.Tad pirmyn ,Skverneli!

Chaosa darote

Chaosa darote  portretas
Seime ir zmoniu galvose, ietoj to,kad dirbtumete,jus dergiate teisetai isrinkta Lietuvos vyriausybe. O tai ypac motosi per visuomenini radija bei tv. Geda,vaikeliuk,ir negarbinga.

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau pasikavotu su savo sapaliojimais ,gal ir nusivyle jis pats ,kad prie lovio neprileidzia.

Vile

Vile portretas
Anukelis susirupino,kad naujoji valdzia nuvyle zmones? O jau kaip mes nusivyle konservatoriu buvimo valdzioje metu vykdytomis iv. reformomis ir mamu bei pensininku apvagimu, PVM "laikinu" padidinimu ir kitomis iv. ju valdymo "gelytemis". Dar ir dabar negalime atsigauti, nes visa Lietuva turi grazinti milijardines skolas,kurias Kubilius paeme su didziausiomis palukanos visu Lietuvos zmoniu vardu? Jau geriau pasisleptu tas veikejas, nes zino tik kritikuoti, pats nieko gero nepadares L:ietuvai. O ir ka jis gali padaryti,kas jis toks? Senelio proteze? Tik tokiu veikeju mums ir truko! Konservatoriai tegul nesiartina prie valdzios vairo, nes ju pridarytas nesamones Lietuva jaus dar daug metu. Noretusi,kad ta partija is viso isnyktu is Lietuvos!

Milda

Milda portretas
ane?... su kiekvienu tavo išstojimu lūkesčių kreivė turbūt pakyla... genetiškai užprogramuota tuščiaprotystė...

Kęstas

Kęstas portretas
Konservatoriai siūlo tą patį jau trečias dešimtmetis.Būdami valdžioje, tai darė. Bet žmonėms iš to nėra naudos. Ką daro kiti? Muitų saulės baterijoms įvedimu prasideda Vakarų muitų karas su Kinija: "Amerikiečių gamintojai teigia, kad pigios saulės baterijos buvo neteisėtai finansuojamos Kinijos vyriausybės. Kinijos gamintojai gavo naudos iš pigių paskolų iš vyriausybės valdomų bankų. Netgi kai kurios Kinijos bendrovės, kurios nuolat kovojo su nuostoliais ir susidūrė su sunkumais, mokant paskolas, sugebėjo išlikti. Tokie Kinijos gamintojai "yra techniškai nemokūs, tačiau jie vis dar gauna kapitalą", - sakė Markas Widmaras, "Phoenix" pagrindinio gamintojo "First Solar" vadovas.

Kęstas

Kęstas portretas
Per pastaruosius penkerius metus Jungtinės Valstijos jau nustatė Kinijos saulės baterijų tarifus, paskatindami Kinijos gamintojus pasitraukti iš Kinijos ir statyti didžiules Pietryčių Azijos gamyklas. Dabar Trumpo administracija nurodė, kad ji gali padidinti spaudimą, leisdama taikyti tarifus visoms saulės baterijų grupėms, įskaitant Pietų Azijos šalis. Administracijos pareigūnai iki šiol leido dviems saulės kolektorių įmonėms su gamyklomis Jungtinėse Amerikos Valstijose paprašyti Vašingtono visų saulės elementų importo muito tarifų." Lietuvos atstovai Briuselyje neblogai uždirba (ar ne, Gabrieliau Landsbergi, senelio dėka pasišildęs europarlamente?), bet jie nieko ten nedaro, tik retkarčiais surašo kokį nors popierių, vertą tik pasišluostyti. Kadangi Kinija sukčiauja prekyboje, seniai reikėjo Kiniją prispausti muitais, kad Lietuvoje auginti pramonę.

ka cia perdzia tas konservuotas anukelis

ka  cia  perdzia  tas  konservuotas  anukelis portretas
tik deka konservatlyberastines gaujos korupcijos ,plesimu ,vagysciu ir sedi lietuva giliai siknaskylej ...cia islenda anukelis ir VEL... viskas is pradziu vel kurps reformas moksle , sveikatos reformos , mokesciu reformos ir t.t ...tas jau buvo prie konservu . lyberastai visas sias ,,,,reformas,,, pravedinejo metuose po tris kartus , skirtas ,,,reformom ,,, lesas isvogdavo ir vel naujas pradedavo ..... --kaltu iki siol nei STT,NEI VSD ,NEI PROKURATURA NEI TEISMAI nebesuranda[ voge tai juk kartu] ...dabar kada valstieciai su zaliaisiais trugdo Vogt ---anukelis siulo koolicija ,kad galetu bendrom jegom isvogt tai , kas dar liko

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl turime laukti, kol tai padarys prezidentas Trumpas, ir taip turintis daug rūpesčių su Iranu ir Šiaurės Korėja? Vyti Landbergių giminę ir kitus dykaduonius iš ES struktūrų ir iš Seimo. Jūs galvojate palaukti, kol prezidentas Trumpas išeis į pensiją, ir toliau daryti, ką darėte iki šiol? Neišeis. "Neseniai atliktoje 28-nerių šalių gyventojų apklausoje 62 proc. respondentų baisisi globalizacija; 55 proc. mano, kad užsieniečių antplūdis kenkia užsieniečius priimančių šalių ekonomikai ir kultūrai. Šios tendencijos ypač ryškios Jungtinėse Valstijose. Du trečdaliai amerikiečių yra susirūpinę dėl imigracijos. Trys ketvirtadaliai mano, kad vyriausybė turėtų apsaugoti vietines darbo vietas ir pramonę, net jeigu tai sulėtina augimą." Taip kad, Skverneli, žmonės Lietuvoje ir pasaulyje nesidžiaugia tavo BVP augimu, o klausia, kas man iš to. Ruoškis atsakyti į šį klausimą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

p/b

p/b portretas
BROILERI, -------pradėk vertinti SAVO darbą ,-juk KONSERVATORIAI valdydami šalį SUKŪRĖ SKURDĄ, --------- už tokią "dovaną" gyventojams -konservatorių GRUPUOTĘ , būtina TEISTI, ----------šiandieną visiškai ABEJINGAI žiūrite į varge gyvenančių ŽMONIŲ gyvenimą, -----------dėl blogo gyvenimo- drįstate kaltinti kitus-- kai tą BLOGĮ žmonėms sukūrėte jūs, ----------- TIESIOG netelpa į galvą, kaip ŽMONĖS ilgą laiką rinko į valdžią KONSERVATORIŲ grupuotę--kuri kasmet gilino SKURDĄ -----------matome ,kad šiandieninė jų LAIKYSENA ,visiškai VIEŠAI KVAILINA šalies gyventojus ir VĖL veržiasi į valdžią, -----------ŽINOKITE- toliau nepavyks APGAUTI gyventojų,----egzistencijos ERA baigsis sekančiais rinkimais.

manau

manau portretas
Zmones liudi kad Kaunobbuvusio mero neperinko

...

... portretas
"G. Landsbergis: po rinkimų žmonių lūkesčių kreivė krito žemyn" - kažkuria prasme taip, nes Tauta VYLĖS kad jūs iškart būsit pradėti teist.

Draugas

Draugas portretas
Cia sita partyja vadina raudona nes jie slovino himna tarybini seime

Raginės slėnis

Raginės slėnis portretas
Liberkomunistinės "Tvartelio sąjungos(TS)", pačios baisiausios Lietuvos šaikos, įstūmusios tautą į išnykimo ir degradacijos būvį, sueiga. Kaunas atsikratė šitų žulikų ir dabar tiesiog akyse keičiasi į gerą. Tą patį turi padaryti ir Lietuva. Ir dar tas Ožiukas, senio į valdžią pastatytas, peza kažkokias prognozes. Šlykštu skaityti.

as jeigu nebutu tokiu seime kaip gabrielius ir dar keletas t

as jeigu nebutu tokiu seime kaip gabrielius ir dar keletas t portretas
ok

Anukeli statytini,

Anukeli statytini, portretas
Ypac ta kreive jauciasi Kaune.

tai reiskia

tai reiskia portretas
kad lansbezdis nieko nedirbo

sudbergi

sudbergi portretas
tavo kreive ir pries rinkimus ir po buvo tik zemyn. geriau papasakok, ka nuveikei seime bezdedamas

Pati niekingiausia

Pati niekingiausia portretas
ir amoraliausia partija Lietuvoje dirbonti tik sau ir nešanti didžiulius nuostolius bei vargą savo Tautos žmonėms

Vytas

Vytas portretas
Kai paklausai gabriuko ar kito konservos tai persasi tik viena mintis. Konservos tai ne paziuros, tai diagnoze.

Blinda

Blinda portretas
I duobe, kurioje dabar yra Lietuva, kaip tik ir istume konservai su socais. Sias dvi partijas reiktu teisti.

Tsakant

Tsakant portretas
Jie geriau susirinktų pasidžiaugti savo "darbo vaisiais" nuveiktais daugiau negu per ketvirtį amžiaus.

Galerijos

Daugiau straipsnių