G. Nausėda: su valdančiaisiais galima nemažai nuveikti, jei pasimokysime iš konflikto

Grįžti į straipsnį

Alis...

Alis... portretas
teisingai masto Prezidentas... pagarba Jam...

...

... portretas
Tikroji Lietuvos nelaimė - Dėdulė su savo SS.

Netrukdykit prezidente dirbti

Netrukdykit prezidente dirbti portretas
kas ka besakytu,bet si valdzia pati pirmoji,kai pazvelge i eilini paprasta zmogu.Iki sio laiko visi tik savimi rupinosi,tauta paliko likimo valiai,o patys patapo turtuoliais.Nesame kvaili,mateme kas darosi,bet esam nuolankus,todel nepasipriesinom visoms kombinacijoms,svaistymui,privelegijoms valdantiesiems, neturejo iki siol buvusieji jokiu skrupulu isvogdami valstybe su visokiais independensais,nuolatinemis pertvarkomis,su bereikalo sunaikinta atomine elektrine,uzvaldytomis zememis,sunaikintais fabrikais,gamyklomis.Su nuolatiniais skandalais tiek vyriausybeje,tiek iki sio seimo buvusiais seimieriu darbais-girtavimai,avarijos,nuolatines keliones po pasauli neaisku kokiais tikslais,o girtavimo tai jau irgi netruko.Dabartinis seimas dirba itemptai,nera tokiu dideliu spragu,tik jam labai trukdo buvusieji prie lovio,nes negali pakesti,kad zengiama zingsniu i prieki..

natalija

natalija portretas
TAI IR MOKYKIS PREZIDENTE SKAITYK KA APIE TAVE RAŠO TAUTA O NEKLAUSIK SUBINLAIŽIU JIE NEPATIKIMI MOKYKIS IŠ SEIMO KAIP REIKIA DIRBTI TAUTAI UŽTAI TAUTA GERBIA KARBAUSKI SKVERNELI ŠITIE DU VYRAI VERTI PAGARBOS

Nusivyliau

Nusivyliau portretas
Prezidentu.Patarėjai be patarimų.Jaunystė šiuo atveju klaida.Skubiai ieškokite patyrusių žmonių.Praktiškai nieko nemoka tik buvusios Prezidentės taktiką laiko, o ji buvo skirta konfliktams...deja.Kažkaip viskas ne taip prezidentūroje.O kur Turniškės?

mimis

mimis portretas
Gitanai, tu žioplys, o tavo patarejai luzeriai.Patvirtini Savicka ir pakyli virš viso dumblo, o dabar nunerei labai giliai, nemanau kad išnersi.

Patartina

Patartina portretas
ir prezidentui pasimokinti si savo klaidingu sprendimu.Zomones dabar kitokie, kaip nepakeiciamosios prezidentavimo laikais.Pasimoke, ir jaucia situacijas.

nuomone

 nuomone portretas
Ne konfliktuoti mes jus rinkom ,o spresti Lietuvos problemas ,del kotleto konfliktas juokingas, o kas liecia Luka Navicka nepatvirtinta prezidento ,tai didziule klaida kuri gali po sekanciu rinkimu prezidentui daugiau pakenkti,nei padeti.Laikas nenumaldomai bega rinkimai arteja,sunku bus patvirtinti kitus ministrus kurios partijos jie bebutu siulomi.

lovys

lovys portretas
lenkas nuo lovio nesitrauks nesitikekit

Gabrio ir Roko marionete

Gabrio ir Roko marionete  portretas
Kai pamaciau Nausedos narciziska isvaizda, supratau jog su juo neimanoma susitart. Paverte save i nieka, pazemindamas Luka Savicka. ministra Narkeviciu. Pasiputes kalakutas, laikantis save visagaliu, o yra tik tas daiktas, su sake laikinai padetas i prezidentura, ateis laikas ir su sake bus numestas i ta pacia kruva is kur paeme. Veidmainis kokiu reta, Skvernelis ir Karbauskis visai kitokie, silti, gyvi zmones

Taip

Taip portretas
Konfliktas kartais suteikia adrenalino ir yra varomoji jega

Galerijos

Daugiau straipsnių