Iš N. Bunkės ir E. Eidėjaus pora siekia prisiteisti 10 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą atversta civilinė byla dėl garbės ir orumo įžeidimo bei šmeižto, kurioje atsakovais tapo dainininkė Natalija Bunkė bei jos vyras Edgaras Eidėjus.

Garsią porą į teismą padavę Margarita Remeikienė ir Vygandas Kavaliauskas teisiasi dėl pažeistų teisių pripažinimo, įpareigojimo paneigti informaciją ir neturtinės žalos atlyginimo. Pora siekia prisiteisti 10 tūkst. eurų.

Nemaloni situacija kilo dėl incidento prie N. Bunkės ir E. Eidėjaus namų.

Kaip portalui delfi.lt teigė M. Remeikienės ir V. Kavaliausko gynėja Rasa Vaičekauskytė, žemės sklypą ir gyvenvietę apžiūrėti panorusi pora praėjusiais metais prie žinomos dainininkės namų atsidūrė akligatvyje. N. Bunkė ir E. Eidėjus pamanė, kad atvykėliai yra vagys, vijosi juos, fotografavo, filmavo ir skelbė į instagramą.

N. Bunkė portalui delfi.lt teigė, kad ši situacija šiek tiek komiška ir ji norėjo žmones tiesiog įspėti. Atlikėja portalui kauno.diena.lt šios situacijos komentuoti nepanoro. „Šios situacijos papasakoti negaliu, kai bus nuosprendis – tada galėsiu“, – sakė N. Bunkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne gražuolė

Ne gražuolė  portretas
Na neturiu ir aš to angelo veido, tai ką, dabar mane bet kokie didybės manijos pilni galėtų dergti, kelti mano nuotraukas išsidirbinėti ir šmeižti ant viso svieto, o paskui to pagrindu verslo reklamas daryti. Nu neee. Normalūs žmonės, graži moteris, na gal ne su dizainerio meno kūriniais pasirėdžiusi, bet kas rinkoj, tą ir renkamės. Tos Lietuvos kometos, per daug sau leidžia.

Taip manau AŠ.

Taip manau AŠ. portretas
Manau , kad nieko blogo nepadarė Bunkė. Dabar vagių ir lengvo gyvenimo norinčiu daug. O šiai porai pasipinigauti atsirado proga. Jei būtu teisuoliai tai būtu susitikę ir išsiaiškinę. O mat panoro 10 tūkstančio eurų. Ir visai ne gėda?

p

p portretas
nenoreciau but Bunkes kaimyne,zmones pro ju namus jau ir pravaziuoti nebegali...manau kad toks toki surado...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių