„Daddy Was A Milkman“ kalendorinę vasarą pasitinka su antra lietuviška daina

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Ignas Pociūnas, žinomas kaip „Daddy Was A Milkman“, kalendorinę vasarą skelbia išleisdamas antrąją lietuvių kalba sukurtą ir įrašytą savo dainą „Tinginio vasara“. Šios dainos vaizdo klipas buvo filmuojamas per tas tris karščiausias gegužės dienas Nidoje. „Tinginio vasara“ yra antrasis singlas iš šiuo metu įrašinėjamo „Daddy Was A Milkman“ lietuviškų dainų albumo, kurio gerbėjai gali tikėtis sulaukti šių metų pabaigoje.

„Taip skamba laisvė ir lengvumas. Būtent tokios –  nesuvaržytos, šiltos ir nerūpestingos vasaros daugelis mūsų esame pasiilgę, –  sako I. Pociūnas, kurį šaltas ir lietingas pavasaris įkvėpė sukurti kažką itin šviesaus. – Ieškojau visiškos laisvės – būsenos, kurią dažniausiai jaučiu Kuršių nerijoje. Nė sekundės neabejojau, kad šiai dainai vaizdo klipą filmuosime būtent ten.“

Atlikėjas teigia, kad būtų laimingas, jeigu ši daina klausytojams taptų artėjančios vasaros garso takeliu.

„Nida, kaip ir visa Neringa, yra didžiulis gaivaus oro gurkšnis. Myliu tą visiškai kitą pasaulį, kuris niekada nenuvilia ir yra nė kiek nepanašus į įprastą miesto rutiną“, – meilės vienai gražiausių Lietuvos vietų neslepia atlikėjas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių