Nustebinti artimuosius – nesudėtinga

Dažniausiai artėjant didžiosioms metų šventėms visi ima sukti galvas, ką padovanoti artimiesiems ar draugams.

Tad daugelis klaipėdiečių likus kelioms savaitėms iki Kalėdų ima šturmuoti visus prekybos centrus, ieškodami dovanų. Tačiau ne visada tokie neapgalvoti pirkiniai būna vykę. Gana dažnai įteiktas niekutis nepaglosto jį gavusio asmens širdies –  dovana būna nugrūdama į spintos gilumą ir užmirštama.

Tačiau šiemet septynerius metus uostamiestyje gyvuojantis "Gėlių salonas", esantis Minijos g. 140, Klaipėdoje siūlo naują, netradicinį bei labai originalų sveikinimo būdą –  gėlių puokštę švenčių proga draugams, kolegoms ar artimiesiems nuo šiol gali įteikti du jų siūlomi personažai – iš Viduramžių atvykęs Baronas arba nepralenkiamasis Zoro.

"Šie du personažai gali nuvykti į bet kurią vietą ir įteikti gėles ar netgi dovanas. Pavyzdžiui Zoro gali pasveikinti itin neįprastai – į namus įlipęs pro langą ar pro balkoną, jam aukštis-ne kliūtis. Tad manau, tokiu būdu gavusi dovaną ar gėlių puokštę mylima moteris ar mama, sveikinimo neužmirš niekada", – įsitikinęs idėjos sumanytojas bei vienas iš "Gėlių salono" savininkų Rolandas Petrikas.

Pašnekovas tikino, jog toks sveikinimo būdas yra naujiena –  iki šiol tokios paslaugos Klaipėdoje dar niekas nesiūlė. Planuojama, kad ateityje sveikinimus įteikinės ir daugiau personažų.

"Čia dar tik pradžia, vėliau turėsime ir daugiau personažų. Nusiųsti gėlių savo mylimoms moterims itin mėgsta jūreiviai, tad, manau ateityje turėsime ir tokį personažą", – pabrėžė R. Petrikas.

Be šios naujovės, "Gėlių salonas" siūlo savo artimiesiems padovanoti ir muzikinį kūrinį –  tokiu atveju gėlių puokštę ar dovaną įteikiantis muzikantas nustebins dar ir širdį glostančiomis melodijomis, kurias atliks smuiku ar saksofonu.

Klientų patogumui „Gėlių salonas“ siūlo pasinaudoti ir elektroninėmis parduotuvėmis www.geliusalonas.lt ir www.geliuparduotuve.lt, kurių pagalba net per vieną valandą galėsite pasveikinti savo artimuosius ir kiekviename Lietuvos kampelyje. Jūsų artimieji išvykę iš Lietuvos? Ne bėda, "Gėlių salonas" yra PASAULINIO gėlių pristatymo tinklo "Fleurop-Interflora" narys, todėl be vargo Jūsų išsirinktą puokštę pristatys į bet kurį pasaulio kraštą.

"Gėlių salonas" įsikūręs Minijos g. 140. Užsakymai priimami tel. 8-46  368425, mob. tel. 8-698 30890, 8-698 33017.


Šiame straipsnyje: gėlių salonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių