Netekusios darbo stiuardesės pristatė erotinį kalendorių

Bankrutavusios ir reisus nutraukusios Meksikos nacionalinės oro bendrovės stiuardesės nusifotografavo erotiniam kalendoriui.

Dešimt oro bendrovės "Mexicana" stiuardesių seksualiomis pozomis nusifotografavo įvairiuose privačiuose lėktuvuose, apsirengusios iš drabužių tik bikiniu ir su akiniais nuo saulės.

Aeromosos, kaip ispaniškai vadinamos stiuardesės, apmokėjo kalendoriaus gamybą iš savo kišenės - sumanymas atsiėjo iš viso 100 tūkst. pesų (apie 20 tūkst. litų).

"Tikslas buvo padėti sau, nes mes praradome viską akimoju", - sakė 26 metų Maribel Zavala.

Pastangos pasiteisino - kalendorius sukėlė didžiulį susidomėjimą šalyje. Pirmasis tūkstantis egzempliorių tiražas buvo žaibiškai išpirktas po 149 pesus (apie 30 litų) už vieną vienetą dar iki oficialios kalendoriaus pardavimo pradžios ceremonijos, kuri įvyko ketvirtadienį. Dar 3 tūkst. šiuo metu rengiamasi išspausdinti.

"Aš pagalvojau, kad mums visoms reikia pinigų. Pas mus čia tiek gražių merginų, ir galbūt kai kurioms iš jų bus įdomu čia padalyvauti", - papasakojo projekto organizatorė Coral Perez, kurį bendrovėje "Mexicana" išdirbo 10 metų.

Oro bendrovė "Mexicana" 2010 metų rugpjūtį paskelbė, kad bankrutuoja, ir sustabdė veiklą, nes turi maždaug 800 mln. dolerių skolos.

Vežėja kaltina dėl savo sunkumų ekonomikos nuosmukį ir kiaulių gripo epidemiją: dėl šių veiksnių pernai labai sumažėjo turistų srautas į Meksiką.

Siekdama sumažinti finansinius sunkumus bendrovė ketina smarkiai sumažinti darbo užmokestį lakūnams ir įgulos nariams, taip pat atleisti 40 proc. savo personalo. Jei tokia restruktūrizacija pasiteisintų, bendrovė gruodžio viduryje galbūt galėtų atnaujinti skrydžius.

1921 metais įsteigta "Mexicana" yra viena seniausių pasaulio oro bendrovių. Ji atliko skrydžius 65 kryptimis Meksikoje, JAV, ir kitose Amerikos bei Europos šalyse.


Šiame straipsnyje: Mexicanastiuardesės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių