Naujajame sezone „BarBar'a“ siūlo nevaržyti savęs

Grupė "InCulto", fakyrai, "Europos centro modeliai" merginos ir raudonas kilimas. Penktadienį 22 valandą kokteilių baras "BarBar'a" pradeda naująjį sezoną šūkiu "Nebevaržom savęs".

Kaip pasakoje, kur pažvelgsi, vien… geltona. Penktadienį Senamiestyje turbūt kaip niekada bus daug geltonos spalvos. Senamiesčio sezono uždarymo šventę, vakare vainikuos "BarBar‘a" naujojo sezono atidarymo šventė - “Grand Opening of the Season“! O geltona - "BarBar‘a" spalva!

"Grand Opening of the Season" metu bus labai daug linksmybių. Žavios modelių agentūros "ECM" merginos, ugnies šou surengs fakyrai, muzika, kokteiliai, šokiai ant baro ir vakaro vinis – grupės “InCulto“ koncertas.

"Naujajame sezone parengėme ir granatų, ir bombų, – šypsosi "BarBar'a" direktorius Rimvydas Rukaitis. – Pradėsime dirbti ir trečiadieniais, koncertuos ne tik Lietuvos, bet ir užsienio žvaigždės. Ypatingą programą žadame Kalėdoms, Naujiems metams".

"Nebevaržom savęs!" Taip skamba “BarBar‘a“ naujojo sezono šūkis. Bet ar įmanoma save varžyti kokteilių bare "BarBar‘a"?!

Juolab, kad naujojo sezono atidaryme dalyvaus prieš milijonus žiūrovų iš viso pasaulio kelnes nusivilkę ir nuogas kojas demonstravę “InCulto“ vyrukai?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių