Marinai Bui teko paplušėti kaip tarnaitei

Prieš keletą metų dešimtimis skandalų sužibėjusi Marina Bui pasiryžo grįžti į viešumą. 25 metų blondinė tapo LNK realybės šou „Šlovė ir turtai” dalyve. Tačiau vargu ar Marina galėjo nuspėti, kad iš naujo atsiradus televizijos eteryje bus ir džiaugsmingų, ir ne tokių malonių akimirkų.

„Šeštas”. Tai – pareigybė, kurią gauna kuo nors prasikaltę dalyviai. Pati pirmoji marškinėlius su dideliu raudonu šešetu apsirengė šilališkė skandalistė Daiva. Ji buvo nubausta už tai, jog nuo kitų šou dalyvių nuslėpė savo pragyvenimo šaltinį – erotinius šokius.

Vėliau gėdinguosius marškinėlius apsirengė netvardomomis emocijomis garsėjanti Nijolė, o štai dabar atėjo ir Marinos Bui žvaigždžių valanda.

Laidos vedėjai Gintarė Gurevičiūtė ir Tadas Rimgaila Mariną nubaudė už tai, kad per „Šlovės ir turtų” rezidencijoje vykusį vakarėlį ji nepadėjo savo kolegoms. Panelė daugiau laiko praleido besišnekučiuodama su kitomis įžymybėmis ir visiškai pamiršo savo pareigas.

Dabar Marinos pareigos ne tokios ir žvaigždiškos – klausyti kitų realybės šou dalyvių įsakymų ir kiekvieną minutę stengtis, kad milžiniškas namas spindėtų švara. Kad ir kaip būtų sunku, Marina sako dėl sau neįprastų pareigų pernelyg neišgyvenanti.

„Juk ir namuose plaunu grindis, valau dulkes, gaminu maistą. Tos „šešto” pareigos man visai nebaisios. Taip, darbo daug, pavargstu, bet suprantu, už ką gavau tokią bausmę, ir visas pareigas ketinu atlikti”, - sakė mergina.

Jau šį pirmadienį žiūrovai Mariną išvys tarnaitės amplua. Realybės šou „Šlovė ir turtai” – nuo pirmadienio iki trečiadienio 21 val. vakare per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

inga

inga portretas
Brangioji,tokie antakiai jau nebemadingi.

minde

minde portretas
nusipiese antakius ;D

jooooo

jooooo portretas
nesąmonių MUZIEJUS.. va tik į tokias k ir žiūrima, televizija nusipezėjo.... cha cha cha cha cha cha APASURDAS.. CHA CHA CHA
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių