K.Minogue gerbėjams – unikali proga stebėti koncertą iš scenos vidaus

Liekant vis mažiau laiko iki vieno įspūdingiausių kitąmet Lietuvoje vyksiančio Kylie Minogue koncerto, garsi atlikėja maloniai nustebino savo ištikimiausius gerbėjus.

Koncertinio turo „Aphrodite“ metu apie 200 laimingųjų jos pasirodymus galės stebėti vos per kelis žingsnius nuo dainininkės ir pasijusti išskirtinio šou dalimi. Tam pasitarnaus ypatinga, net 450 kv. metrų pločio širdies formos scena, kurios viduje susiburs didžiausi žaviosios australės gerbėjai. Tokia neįprasta scena Lietuvoje bus įrengta pirmą kartą.

Pasak Kylie Minogue komandos, sumanymas panaudoti unikalią širdies formos sceną kilo siekiant sukurti nepakartojamą intymumo ir artumo su žiūrovais pojūtį bei paskatinti visus šou metu dainuoti ir judėti tuo pačiu ritmu. Įspūdingo dydžio ir formos scena, suprojektuota kaip širdies formos podiumas, leis nevaržomai judėti ir improvizuoti visai Kylie Minogue šokėjų komandai.

„Tik prasidėjus prekybai bilietais į Kylie Minogue koncertą, gerbėjai užsienio muzikos diskusijų forumuose svarstė, kokios formos bus scena. Vieni spėjo, kad tai bus laivo, kiti teigė, jog greičiausiai – graikiškos šventyklos formos, o paaiškėjo, kad pasirinktas milžiniškas širdies formos podiumas.

Toks atlikėjos pasirinkimas yra labai simboliškas, kuriantis itin stiprų emocinį artumą su žiūrovais ir tarsi parodantis, kokia didelė ir mylinti yra jos širdis. Ištikimiausi jos klausytojai atsidurs pačios scenos viduryje ir tiesiogine to žodžio prasme sudalyvaus atlikėjos šou“, - sakė Juras Vėželis, „Seven Live“ generalinis direktorius.

Pasak J. Vėželio, scenos viduryje, kuri vadinama „The Splash Zone“ (liet. aptaškymo zona), atsidūrę žiūrovai turėtų būti pasiruošę įvairiems netikėtumams. Kartu su bilietais į „The Splash Zone“ žiūrovams dalinamas specialus atlikėjos suvenyrų rinkinys, kuriame jie ras ne tik išskirtinę atlikėjos nuotrauką bei kitas mielas smulkmenas, bet ir neperšlampamus Kylie rankšluosčius.

Žaviosios dainininkės dušui besiruošiantys gerbėjai jau spėlioja, per kurį atlikėjos hitą jis prasidės. Bilietus į specialiąją „The Splash Zone“ galima įsigyti atlikėjos gerbėjų svetainėje www.kylie.com.

Pirmieji išbandyti neįprastą sceną ir jos kuriamus naujus pojūčius galės Kylie Minogue ištikimiausi gerbėjai Danijoje, kur įvyks pirmasis atlikėjos turo „Aphrodite“ pasirodymas, o vos už savaitės, vasario 26 d., ją pamatyti galės ir dainininkės fanai Vilniuje.

Lietuvoje įvyksiantis pop dievaitės koncertas – tik 5-tasis jos pasirodymas šiose gastrolėse. Žiūrovams suteikiama galimybė vieniems pirmųjų įvertinti Kylie šou specialiuosius efektus, užkrečiantį ritmą ir melodingas dainas.

Širdies formos scena tęsis beveik iki pat „Siemens“ arenos vidurio, todėl itin daug atlikėjos koncerto svečių, stebinčių pasirodymą stovimame parteryje, galės iš arti pamatyti garsiąją pop muzikos dievaitę.

Be naujausio Kylie Minogue singlo „Better Than Today“, atlikėjos gerbėjai Vilniuje išgirs ankstesnius jos singlus „All the Lovers“ ir „Get Outta My Way“, taip pat jau legendiniais tapusius hitus „Spinning around“, „In your eyes“, „Can‘t get you out of my head“ bei kitus.

Bilietus į vienos populiariausių pasaulyje pop atlikėjų pasirodymą platina bendrovė „Tiketa“.


Šiame straipsnyje: Kylie Minogue

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių