Klaipėdos „Menų valgykloje“ – teatras ir džiazas

Šeštadienį uostamiesčio „Menų valgykla“ laukia svečių iš Šilutės su spektakliu, o sekmadienį joje koncertuos klaipėdiečio Sauliaus Šiaučiulio džiazo kvintetas.

Šeštadienį 20 val. klaipėdiečiai turės progą pamatyti Šilutės kamerinio dramos teatro skoningai dozuotą komediją „Laisva santuoka“, režisuotą Sergejaus Paciuko. Valandos trukmės spektaklyje vaidina Alma Rimkevičiūtė  ir Vygantas Paldauskas (nuotraukoje). O sceninė istorija – labai gyvenimiška. Vyras, pasiūlęs žmonai gyventi laisvos santuokos principu, nesitikėjo, kad toji greitai perpras žaidimo taisykles ir... susiras meilužį. Žaidimo taisyklės tik iš pradžių atrodė paprastos ir patogios – visa, kas tikra ir tvaru, priklauso šeimai, o už jos ribų – tik malonumai ir atgaiva. Bet ar tikrai?..

Sekmadienį tuo pačiu laiku į koncertą „5D Jazz – norim tikro gero džiazo“ kviečia maestro Sauliaus Šiaučiulio džiazo kvintetas: S.Šiaučiulis (klavišiniai), Laimonas Urbikas (saksofonas), Donatas Bukauskas (trombonas), Romas Grigaitis (kontrabosas), Dainius Kažukauskas (mušamieji). Scenos bičiuliai, kolegos, išsibarstę po skirtingus projektus, užgrūdinti modernių paieškų ir eksperimentų, susibūrė šiam koncertui vedami širdies šauksmo ir „mainstream“ žinovo, vieno ryškiausių tradicinio džiazo pianistų Lietuvoje Klaipėdos universiteto docento S.Šiaučiulio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Specas

Specas portretas
moteris nuotraukoj- super seksuali.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių