„Kiwi“ savaitgalis bus ypač saldus ir putojantis

Dar vienas karštas liepos savaitgalis uostamiesčio „Kiwi“ klube kvepės šokoladu ir vilios nepamirštamomis maudynėmis gaiviose putose.

Artėjančių laisvadienių nuotaiką padės pajausti vakarėlis, galingai nuteikiančiu pavadinimu „KIWI Rekordai“. Jau ketvirtadienį be treniruočių ir be specialios parengties klube bus siekiama nekasdienių rekordų. Kieno ilgiausias diržas? O kieno plaukai? Moki vaikščioti ant rankų? Parodyk! „Kiwi“ tavęs  neįpareigoja, bet kviečia pademonstruoti savo gabumus. Lankytojai balsuos ir išrinks ilgiausią, storiausią, aukščiausią ir visokį kitokį pačiausią rekordą. Muziką rungtynėms parinks ketvirtadienio „Ritmo salės“ asas Mindaugėlis ir Manchini.

Kartais norisi ir kartais reikia. Penktadienį klubą audrins „Šokolado naktis“. R’n’B muzika, saulės nudeginti kūnai, trykštantys šokolado fontanai ir saldi nuodėmės plytelė burnoje – tai bent bus naktis!.. Saldžiausio vakarėlio R’n’B muzikos vairą reguliuos komandos „Street Industry“ narys Fella.

Fella – hip hop ir funk muzikos meistras bei vienas iš smarkiai urban muzikos kryptimi dirbančios komandos „Street Industry“ narių.  Muzikinę karjerą pradėjęs nuo CD grotuvo, šiandien Fella dažnai sutinkamas šokių aikštelėje ir didžėjaus pultu dalijasi su lietuviškomis urban, hip hop ir R‘n‘B žvaigždėmis.

Šeštadienis – subtiliai drėgnas. Sparčiai populiarėjantys putų vakarėliai neaplenkė uostamiesčio ir ruošiasi „Kiwi“ šokių aikštelę paskandinti putose. „Putų šou” privers pasijusti kaip sapne ir lengvai sudrėkins kūną. Gaiviausią muzikos ritmą diktuos ir privers sušlapti Virus J iš vilniečių „Pacha” klubo bei „Kiwi“ rezidentai Uncle Roll ir Manchini.

Virus J įvairiapusiška asmenybė – prodiuseris, muzikos kūrėjas ir, be abejo, didžėjus. Sulaukęs savo kūrybos ir darbo pripažinimo, šiandien Virus J gali pasidžiaugti ne vienu visame pasaulyje žinomo atlikėjo kūrinio remiksu – „Deep Forest“, Rui Da Silva, Jiva (Sultan), DJ Pierre, Mashtronic ir kt. Elektroninės muzikos kūrėjas dalyvavo bendruose pasirodymuose su šokių muzikos žvaigždėmis John Digweed, „Underworld“, DJ Tiesto, Chris Lake, Lemon 8, Meat Katie ir kitais. Virus J kūrybą nuolat galima išgirsti Lietuvos ir užsienio radijo eteriuose. Pats diskžokėjas kartu su Andy Low kiekvieną penktadienį pristato laidą „Pro-Duce Music“ žymiausioje jaunimo radijo stotyje „ZIP FM“.

Paskutinės naujienos iš Virus J stovyklos – svarbus akcentas ir dar vienas pliusas kūrybos istorijoje. Birželio pradžioje atlikėją pasiekė žinia, kad Sandy Rivera apšlifavo asmeninį diskžokėjo darbą „Try It”, kuris  įgavo remikso pavidalą. Kūrinį didžiajai auditorijai Virus J kartu su Sandy Rivera pristatė praėjusį savaitgalį Sennhaiser rengtame „Speed Race Party” vakarėlyje.

Uostamiesčio „Kiwi“ klubo (J.Janonio g. 27) durys atidaromos 22 val. Ketvirtadienį į rekordų vakarėlį iki 23 val. įėjimas nemokamas, vėliau – 5 Lt. Penktadienį į „Šokolado naktį“ iki 23 val. ir visiems sijonuotiems įėjimas nemokamas, vėliau – 10 Lt. Šeštadienio „Putų šou“ bilietai – po 10 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių