D.Bosas nori savo vyrą įdarbinti viešbučio virtuvėje

Lietuvos pramogų bei verslo pasaulio žvaigždės atvykusios į Dainos Bosas viešbučio ir pramogų komplekso „Gamtos perlas“ atidarymą pasigedo Antano Boso.

„Dabar aš esu visose įmanomose pareigose – pati šoku, pati dainuoju ir pati sau paploju. Žinote, kai esi savininkas, nėra nei darbo valandų, nei pareigų. Turi viską išmanyti ir žinoti atsakymus į visus klausimus”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” jau šio pirmadienio vakarą 20.45 val. pasakos Daina Bosas.

Kol žmona priminėjo svečius ir klausėsi sveikinimų, jos vyras Antanas Bosas sukosi prie didžiulio katilo. Vienas, kukliai ir tyliai... Net nepasipuošęs pagal elito vakarėlių standartus virė plovą. Daina Bosas neabejoja: viešbučio restoranas greitai pagarsės Lietuvoje.

Čia visus stebins žvėrienos patiekalai. Kaip kad ir tą vakarą Antano Boso ruoštas plovas. Šeimininkė norėtų, jog šis vyro sukurtas šedevras taptų tradiciniu jos restorane. „Antano plovas verda daugiau nei tris valandas. Sudėtinga būtų viską suderinti, bet vieną kažkurią savaitės diena galėtų būti Antano diena, kai jis viešbučio ir restorano svečiams virtų plovą pats”, - sakė D. Bosas.


Šiame straipsnyje: Daina BosasAntanas Bosasplovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
o kas yra Boso vyras?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių