Britanijos milijardieriui Bransonui teko padirbėti stiuardese

Didžiosios Britanijos milijardierius Richardas Bransonas (Ričardas Bransonas) sekmadienį padirbėjo oro bendrovės „AirAsia“ skrydžio palydove – vilkėdamas visą uniforma, nepraleidžiant nė tinklinių kojinių ir raudono aptempto sijono.

Šį vaidmenį iš Australijos Perto miesto į Malaizijos sostinę Kvala Lumpūrą skridusiame lėktuve verslo garsenybei teko atlikti dėl lažybų, kurias jis pralaimėjo Malaizijos ekonominės klasės skrydžių bendrovės įkūrėjui.

Korporacijos „Virgin“ vadovas R.Bransonas ir „AirAsia“ vadovas Tony Fernandesas (Tonis Fernandesas) 2010 metais susilažino, kad tas, kurio „Formulės 1“ komanda po debiutinio sezono liks žemesnėje vietoje, padirbės stiuardese kitam priklausiančioje oro bendrovėje.

Anuomet tos komandos vadinosi „Virgin“ ir „Lotus“. Britų magnato „Virgin“ po Konstruktorių taurės čempionato liko 12-oje vietoje – dviem vietomis žemiau nei „Lotus“. Tačiau R.Bransono pasirodymas stiuardesės vaidmenyje, numatytas 2011 metų pradžioje, buvo atidėtas, nes verslininkas susižeidė slidinėdamas.

Tačiau šį sekmadienį trauktis nebebuvo kur, ir R.Bransonui per penkias su puse valandos trukusį skrydį teko pilstyti kavą bei arbatą, dalyti patiekalus.

Nors R.Bransonas buvo pasilikęs nuo savo įvaizdžio neatsiejamą barzdą, kojas jis buvo nusiskutęs ir apsimovęs juodomis tinklinėmis pėdkelnėmis. Magnatas taip pat vilkėjo figūrą išryškinantį raudonos spalvos „AirAsia“uniforminį kostiumėlį; lūpas jis buvo pasidažęs ryškiai raudonai, o akis – tamsiais šešėliais.

Nuotraukose iš to skrydžio jis įamžintas besikalbantis su keleiviais ir patiekiantis maistą T.Fernandesui, kuris yra dirbęs R.Bransonui muzikos industrijoje.

„Tai man buvo tikrai pirmas kartas, bet patirtis man patiko, - sakė R.Bransonas, kurio žodžiai cituojami „AirAsia“ pareiškime. - Visuomet sakydavau, kad laikausi savo žodžio, ir džiaugiuosi, kad pagaliau tesėjau lažybų (pažadą)“.

R.Bransonas iš lėktuvo išlipo avėdamas raudonus plokščiapadžius batelius ir laukusiems žiniasklaidos atstovams pozavo su rankine.

T.Fernandesas sakė, kad R.Bransonas „AirAsia“ skrydžio palydovių egzaminą išlaikė „labai sėkmingai“.

„AirAsia“ dalį už bilietus į tą skrydį gautų pinigų skyrė vienam Australijos vaikų labdaros fondui.

Vėliau po minėtų R.Bransono ir T.Fernandeso lažybų „Virgin“ komandą nusipirko „Marussia Motors“, o T.Fernandeso komanda buvo pervadinta į „Caterham“. 2012 metus abi šios komandos baigė nepelniusios taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

patraukit tą nuotrauką

patraukit tą nuotrauką portretas
koks iškrypimas, kokia bjauri plaukuota gorila nuotraukoje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių