Britanijoje sąmyšį sukėlė plastmasinės kiaulės

Lauke netoli greitkelio M40, prie Didžiosios Britanijos Geidono miestelio Vorikšyro grafystėje, atsirado dirbtinių kiaulių banda. Iš kur ir kaip tos kiaulės čia atsirado, iki šiol neaišku, skelbia šalies laikraštis „Metro“.

Pirmą kartą dirbtiniai gyvuliai pastebėti praėjusios savaitės pradžioje, bet iki šiol neišsiaiškinta, kaip jos ten pateko. Vietiniai vairuotojai tvirtina iš pradžių manę, kad lauke yra tikros kiaulės. Tačiau vėliau pastebėta, jog jos nejuda, o tupi sudarydamos idealų 18 metrų skersmens ratą. Iš viso šalia kelio yra maždaug 70 realaus dydžio kiaulių, iš kurių šešios patupdytos rato vidury.

Apie keistąsias kiaules pranešė vietos radijo stotys, tačiau iki šiol Geidono gyventojams nepavyko išsiaiškinti, iš kur atsirado kiaulės. Ar ketinama jas išvežti, neskelbiama.

„Iš pradžių maniau, kad jos tikros. Turėjai pažiūrėti iš arčiau. Jos tiesiog tupi tame beveik idealiame rate. Atrodo labai keistai. Kas jas ten suvežė, iki šiol nežinoma“, – pasakoja vietos gyventoja Sara Roberts.


Šiame straipsnyje: Britanijakiaulė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių