„Biplan“ lyderis M.Melmanas mano, kad Kaunas atsigavo

„Dar nesenai su draugais diskutavome, kad Kaunas – atsigavęs miestas. Tiek atsinaujinanti architektūra, gatvėse sutinkami besišypsantys žmonės, jaukios senamiesčio gatvės, kultūriniai renginiai bei bendra teigiama atmosfera suteikia miestui naują veidą“, – teigia „Biplan“ lyderis M. Melmanas.

Jis kartu su lengvojo roko grupe „Biplan“ koncertuos Kaune esančiame prekybos ir pramogų centre „Mega“ paskutinį vasaros šeštadienį. Grupė pristatys naujos kompaktinės plokštelės „Meilė“ kūrinius, taip pat sugros hitais tapusias dainas „Labas rytas“, „Šypsenos“, „Kino filmai“.

Paklaustas apie tai, kuri naujojo albumo daina yra mylimiausia, Maksas sakė, kad pasijuto kaip keturių vaikų motina, kurios teiraujasi, kuris vaikas jai brangiausias. Tačiau grupės lyderis pripažino, kad galėtų išskirti koncertų klausytojų itin palankiai priimamą dainą – „Plius/Minus (Viskas bus gerai)“, kuri „veža“ ir pačius „biplanus“.

Gerai žinomai roko grupei šį rudenį sukaks 17 metų. Pristatydama naują albumą, ji pradeda naują kūrybinį etapą. „Biplan“ vokalistas pripažįsta, kad grupė yra progresyvi, domisi naujais elektroninės muzikos stiliais, todėl itin didžiuojasi albume įrašytais radijo klausytojams gerai žinomų dainų remiksais, o ateityje gerbėjams žada staigmenų.


Šiame straipsnyje: Maksas Melmanaskaunasmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

evaldas

evaldas portretas
Nuostabi grupė, gerbiu juos. Tikiuosi kursite dar ilgai :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių