Sulaikytas neblaivus vairavęs karys

Penktadienį kelyje Alytus-Varėna policija sulaikė neblaivų, uniformą vilkintį Didžiojo Lietuvos etmono Jonušo Radvilos mokomojo pulko karį.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė BNS sakė, kad popiet Varėnos policijos pareigūnai tarnybiniu automobiliu grįžo iš mokymų. Jie pastebėjo keliu keistai manevruojantį automobilį. Pareigūnai sustabdė mašiną ir patikrino vairuotojo girtumą.

Pasak K.Janulevičienės, uniformą vilkėjusiam kariui alkoholio kiekio matuokliu buvo nustatytas 2,48 promilės girtumas. Dėl vairavimo esant neblaiviam pradėtas ikiteisminis tyrimas. Neblaiviam vairavusiam kariui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Kariuomenės atstovas BNS informavo, kad kario atžvilgiu bus pradėtas tarnybinis patikrinimas.

„Kaip ir visais tokiais atvejais, bus atliktas tarnybinis patikrinimas ir bus sprendžiama dėl nuobaudos kariui skyrimo“, – sakė kapitonas Gintautas Ciunis.

Griežčiausia galima tarnybinė nuobauda būtų kario atleidimas. Apie įvykį pranešta Karo policijai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

VVA

VVA portretas
Absoliuciai nereikalingas darinys ta kariuomene.Kiek pinigu sukista dar kisama..Tai ir durniuoja is neturejimo ka veikti.O jau tie visi generolai ir dar kokie tai prielipos.Kokia is ju nauda.

na prisigėrė po mokymų,Rūkloj nusiprko

na prisigėrė po mokymų,Rūkloj nusiprko portretas
ir įrodė-kariu nebebus.Matyt per skystas,miške nuvargo,jam tik unitazus pardavinėt,Senukuose.Ot nemėgstu latrų .

pinigų plovimas

pinigų plovimas portretas
Kam ta konservatorių sukurta kariuomenė reikalinga.........auksiniai šaukšteliai baigėsi ramiai........toliau girtokliauja..........
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių