Lyg iš kriminalinio trilerio: išprievartavęs sugyventinę, vyras subadė ją peiliu ir paslėpė miške

  • Teksto dydis:

Teismui perduota byla dėl jaunos moters nužudymo Ukmergės rajone.

Prieš teismą stos nužudytosios sugyventinis, pirmadienį pranešė Vilniaus apskrities policija.

46 metų vyrui pateikti kaltinimai dėl šeimos nario nužudymo, siekiant paslėpti kitą nusikaltimą – seksualinį prievartavimą.

Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate balandžio 6 dieną buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, gavus pranešimą, kad tądien, apie 13.30 val. Ukmergės rajone, Šešuolių seniūnijoje, Taurupiškio kaime, miško masyve rastas nenustatytos tapatybės moteriškos lyties lavonas su durtinėmis pjautinės žaizdomis kakle ir rankose.

Nusikaltimą ėmėsi tirti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, į pagalbą pasitelkę Ukmergės rajono policijos pareigūnus, tyrimą kontroliavo Vilniaus apygardos prokuratūra.

Policijos pareigūnai atliko daugybę tyrimo veiksmų, kėlė ir tikrino ne vieną nusikaltimo versijų, buvo apklausti liudininkai, galėję matyti ar suteikti vertingą informaciją apie šį nusikaltimą.

Operatyviai nustačius nužudytosios tapatybę, paaiškėjo, kad tai jauna Ukmergės rajono gyventoja, gimusi 2002 metais.

Tą patį vakarą pareigūnai sulaikė nusikaltimą padariusį asmenį, merginos sugyventinį, vyrą, gimusį 1975 metais.

Sulaikytajam buvo pranešta apie įtarimą šio nusikaltimo padarymu.

Per apklausą įtariamasis neprisipažino dėl įvykdytos nusikalstamos veikos.

Pareigūnai teigia surinkę duomenis, leidžiančius pagrįstai teigti, kad įtariamasis nužudė jauną merginą, slėpdamas kitą itin sunkų nusikaltimą (seksualinį prievartavimą).

Bijodamas, jog bus atskleistas jo seksualinio pobūdžio nusikaltimas, apgaule įviliojo merginą į savo automobilį ir, nuvežęs į miško masyvą, peiliu sudavė mirtinus smūgius. Po nusikaltimo vyras paslėpė peilį, tačiau pareigūnams pavyko jį surasti.

Įtariamasis teismo laukia suimtas, jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Ikiteisminį tyrimą organizavo ir kontroliavo Vilniaus apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

////\\\\\

////\\\\\ portretas
Pas mus daugumoje nukentėjas yra kaltas o nusikaltėlis nekaltas.Gal bur taip yra ,kol nenužudo.Nes teko girdėti kaip mokina saugotis nuo smurtautojo,ne smurtautoja reikia izoliuoti o buto savininką, kur logiką. Buto savininkas netenka teisės savo bute o smurtautojas gali siausti jame, užrakinus buto savininką ,nukentėjusįjį.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių