Pasimatymas su nuteistu vyru virto košmaru: moterį teko gabenti į ligoninę

  • Teksto dydis:

Šių metų birželio mėnesį nuskambėjo itin retai girdima istorija – kalinys pasimatymo metu sužalojo savo žmoną, mat mylimoji įskaudino savo vyrą pranešusi, jog susirado kitą.

Nors viešojoje erdvėje dažniau girdima apie tai, kad nuteistieji, atlikdami bausmes įkalinimo įstaigose veda ar išteka, taip sukurdami šeimas, pasitaiko ir tokių atvejų, kuomet trumpųjų pasimatymų kambariuose šeimos išyra.

Kauno apylinkės prokuratūra, bendradarbiaudama su Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos Kriminalinės žvalgybos skyriumi Kauno apylinkės teismo Kaišiadorių rūmams perdavė baudžiamąją bylą, kurioje 13 kartų teistas telšiškis V. V. kaltinamas trumpojo pasimatymo metu sukėlęs fizinį skausmą ir taip nežymiai sutrikdęs sveikatą savo žmonai.

Tyrimo duomenimis, šių metų birželio mėnesio pabaigoje, Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje, atvykusi į pasimatymą su savo vyru, nukentėjusioji, kaip įtariama, pranešė vyrui jį paliekanti bei kurianti naujus santykius. Tai vyrą labai supykdė ir jis ėmė smurtauti prieš žmoną. Nukentėjusioji po įvykio nugabenta į Kauno klinikas.

Šiuo metu bausmę už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti atliekantis V. V. savo kaltę dėl smurto artimoje aplinkoje visiškai pripažįsta.

Baudžiamajame kodekse nurodyta, kad už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą šeimos nariui gresia viešieji darbai, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dviejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Švelnioji katytė

Švelnioji  katytė portretas
Debilavota jinai. Galėjo laiškučiu pranešt nemalonią žinią senam zekui , kuris yr nervingas .

...

... portretas
Kalė kalę visuomet palaiko.

Anonimas

Anonimas portretas
nu moterške tu ir kvaiša, kurių velnių ten roveisi, ir neaišku ko tu tikėjaisi tekėdama už kažkokio recidyvisto. Kažkada tas būtų vistiek nutike.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių