Pirmadienį ištraukti trys skenduoliai

  • Teksto dydis:

Pirmadienį iš vandens telkinių ištraukti trijų skenduolių kūnai. Nelaimės vandenyje užregistruotos Kaune, Mažeikiuose ir Trakų rajone, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

12.27 val. gautas pranešimas, kad Trakų rajone, Valų kaime, Neries upėje plūduriuoja skenduolis. Lavonas rastas už 20 metrų nuo kranto.

15.38 val. gautas pranešimas apie Kaune, Berlainių gatvėje esančiame Romainių tvenkinyje, rastą skenduolį. Atvykę gelbėtojai skenduolį rado iškilusį į paviršių. Nustatyta, kad nuskendo 69 metų vyras.

Vakare 18.11 val. gautas pranešimas, kad Mažeikiuose, ties Pavenčių gatve, Ventos upėje paskendo jaunuolis. Paaiškėjo, kad Ventos upėje maudėsi vyriškis su mergaite. Skendusią mergaitę išgelbėjo gyventojai.

Atvykę ugniagesiai gelbėtojai nuleido valtį į vandenį ir ėmė ieškoti dingusio vyro. 18.35 val. į pagalbą iškviesti narai iš Telšių. Vėliau upėje už 50 metrų nuo kranto iš 3 metrų gylio ištraukti 24 metų vyro palaikai.

Stipriai atšilus orams, padaugėjo skęstančiųjų. Vien savaitgalį iš vandens telkiniuose nuskendo mažiausiai septyni žmonės.


Šiame straipsnyje: nelaimėsnuskęstiskendo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių