Islandijoje žuvo lietuvis

Islandijos sostinėje Reikjavike iš priemiestyje esančio gyvenamojo namo trečio aukšto sekmadienio popietę iškrito ir žuvo lietuvis, antradienį rašo Islandijos naujienų portalas RUV.

Apie tai pranešė ir Lietuvos portalas delfi.lt

Įvykio vietoje buvo sulaikyti penki vyrai, tačiau keturi jau paleisti, o vienas vyresnis nei 50 metų vyras yra suimtas iki gruodžio 19 dienos.

RUV šaltinių duomenimis, miręs vyras ir visi penki sulaikyti vyrai yra Lietuvos piliečiai.

Policijos pranešime teigiama, kad vyrui skirta kardomoji priemonė, jis įtariamas prisidėjęs prie vyro mirties. Pranešime taip pat teigiama, kad tyrimas kaip ir kodėl iškrito vyras vyksta sėkmingai.

Žuvusiam vyrui buvo daugiau nei 50 metų, daugiau informacijos apie jį kol kas nepateikiama.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

lkauniete

lkauniete portretas
Biauru skaityti ...tauta,tauta … Ne tauta ,o pavieniai benkartai---ar lietuviais prisistatantys Lietuvos kitatauciu mazumos,,na kaip ir buna ...Rusija zveriskai [[net neonaciai -rusiukai uzsiveise]] nekencia Kaukazo musulmonu,uzdarbiaujanciu ukrainieciu,vadindami net kazikokiais --banderovcais===nors tai rusu kraujo broliai-slavai ,,JAV kriminalais apshaukia[[ir rusu mafija]] rusus,,Britanija niekina lenkus ir rusus,,,,na,ir t.t. tik ar tie apspiaudyti atitinka TAUTOS ,,is kur jie emigravo TAUTIECIUS Ne.ir NE.Myliu savo tautiecius ,puiki kantri tauta,, o,ishgamu --visos tautos turi,deja.;Myliu ir kitas tautas,,bet ju zemiu ribose... O iseivijoje tik ishsigimelis-bailys prisistato kitatauciu ir tershia[[papildomai;;siuo atveju]]musu garbe Bailys yra zemes kirminas,,pasmerktas slapstytis ir shliauzioti,,Pagarbos vertas priesas stovinti ,,one klupantis [[iliuzionistas---tai primena garliava,deja

Janas

Janas portretas
Isvarau i status dalnebuoju toriu penkias sodybas ir dau uaziku.

Anonimas

Anonimas portretas
..tauta--kaip ir kitos tautos...Is Lietuvos uzdarbiauti vaziuoja ne tik lietuviai ;;tokia galimybe turi ir naudojasi Lietuvoje uzsilike rusai,lenkai ,,cigonai,totoriai,gruzinai ukrainieciai,, ir nuvyke I svetimas valstybes ===jie prisistato lietuviais;;ir nusikaltimus vykdo,,musu tautos vardu ….o kaip nusikalstamai elgiasi atvyke ukrainieciai ir gruzinai --jau ir Lietuva uz galvos griebiasi.. tai --kas tie nusikalteliai reprezentuojantys savia lietuviais Islandijoje dar bus zinute
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių