Ph.Jacksonas iš Kobės norėjo padaryti LeBroną

Bene garsiausias ir tituluočiausias Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) treneris Philas Jacksonas viename interviu JAV žiniasklaidai palietė aštrią temą - palyginimus tarp Michaelo Jordano, Kobe Bryanto ir LeBrono Jameso.

Pernai iš darbo pasitraukęs specialistas žavėjosi L.Jameso gebėjimu ne tik rinkti taškus, bet taip pat sėkmingai atlikti rezultatyvius perdavimus ir atskleidė įdomių detalių apie darbą su K.Bryantu.

„LeBronas gali būti “pirma atlikti perdavimą, o po to mesti„ stiliaus žaidėjas. Savo ruožtu Michaelas ir Kobe buvo tokie: “mesiu į krepšį„. Kaskart gavę kamuolį, jie galvodavo, kaip pelnyti taškus. Jamesas yra ne toks ir tai mane žavi. Be to, kai bando rinkti taškus, jis taip pat yra nuostabus. Treneriui norisi turėti tokį krepšininką. Bandžiau keletą metų padaryti kažką panašaus su Bryantu. Jam galėjo pavykti, bet visuomet pirmuoju Bryanto instinktu išlikdavo noras įveikti prieš jį esantį gynėją“, - pasakojo Ph.Jacksonas.

Beje, pastaruoju metu sklinda vis daugiau kalbų apie Ph.Jacksono grįžimą į NBA. Strategas buvo siejamas su Niujorko „Knicks“, bet jis nepanoro veltis į šio klubo problemas. Duodamas interviu Ph.Jacksonas neatmetė galimybės dirbti Patui Riley - tai yra Majamio „Heat“ komandos prezidentui.

„Bet verčiau jis dirbtų man, o ne aš jam“, - juokavo treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

www

www portretas
Philas uzuodzia kad Kobe laikas jau pasibaige pamazu ir ziuri kur nueiti kad laimet titulus taip buvo visad o Heat ivedus griezta drausme ir trikampio puolimo taktika butu sunkiai sustabdomi Philas apie tai galvoja nes ir sake jog Lebron lengviau treniruojamas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių