Meilė kultūrai ir sportui įrodoma ne žodžiais

Iškrypėlių stovykla prapylė viską, kas buvo įmanoma, bet atgijo su viltimi, kad „Žalgiris“ turi finansinių problemų, net sužinojo apie mokesčius. Tačiau jie nepastebi, kad už praėjusį sezoną Kauno miesto savivaldybė liko skolinga klubui 2,1 mln. litų ir neprimokėjo 2 mln. litų už arenos operatoriaus darbą.

Joks agentas mums neiškėlė ultimatumo, išskyrus vieną „Lietuvos ryto“ provokatorių, kuris kiekvienais metais ką nors sugalvoja. Su juo kontaktuojame tik paskutiniu atveju, jo žaidėjai yra nepatikimi, todėl stengiamės neturėti reikalų.

Esant dideliems mokesčiams, finansinių problemų buvo ir bus. Sutikite, kad investuoti pinigų į Lietuvos prestižą ir dar mokėti buvusio premjero Andriaus Kubiliaus sugalvotus mokesčius yra neteisinga.

Todėl „Žalgiris“ siūlo naujam Seimui ir naujai Vyriausybei dalykiškai, o ne žodžiais įrodyti meilę Lietuvos kultūrai ir sportui, kaip tai daro tikri mecenatai. Mes siūlome:

1. Atleisti nuo mokesčių klubus, kurie pateko į Eurolygos „Top 16“ etapą.

2. Savivaldybės turi finansuoti mažiausiai 10–15 proc. biudžetų klubų, kurie ne pirmus metus dalyvauja tarptautiniuose turnyruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Viskas teisingai.Juk ankciau Kauno savivaldybe zadejo duoti pinigu pagal rezultatus.Papuolei i TOp16 gauni tiek pinigu,o jei dar aukciau dar daugiau.Kiek pamenu pats Kupcinskas ta kalbejo.Gal jau pamirso?

lietuvis

lietuvis portretas
yra savininkas kuris siekia pelno,tai tegu ir siekia,o ne kaulina is vaiku ir seneliu, visu bankininku vienoda strategija

vladimirs fanboy

vladimirs fanboy portretas
Kuris ten agentas laikrascio? Kairys koks? :D
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių