Abejojama, ar kitąmet Sienoje vėl žais trys lietuviai

Italijos žiniasklaida apibendrino trijų Sienos „Montepaschi“ komandos lietuvių galimybes rungtyniauti šalies čempionų gretose ir kitą sezoną. Neramiausias turėtų būti Jonas Mačiulis.

Skelbiama, jog puolėjo situacija yra neaiški. „Montepaschi“ turi galimybę pratęsti kontraktą ir kitam sezonui, bet italai šiai tikimybei suteikia 50 procentų.

Savo ruožtu Kšyštofas Lavrinovičius gali jaustis ramiausiai dėl savo ateities. Pernai puolėjas su „Montepaschi“ pasirašė naują trejų metų kontraktą, o puikus žaidimas Italijos čempionato finale nekelia jokių abejonių.

Pakankamai užtikrintas gali būti ir „Montepaschi“ sirgalių numylėtinis Rimantas Kaukėnas. 2010-aisiais lietuvis su italais susitarė dėl trejų metų sutarties, pagal formulę „1+1+1“. Naudingas gynėjo žaidimas tikrai turėjo tenkinti Sienos klubo vadovus.

Tiesa, nepavykusių derybų priežastimi gali tapti finansai - „Montepaschi“ ketina apkarpyti klubo biudžetą. Ekipos žvaigždė Bo McCalebbas išvyktų nebent kuriam nors klubui (įžaidėju itin domisi Stambulo „Fenerbahce Ulker“) sumokėjus mažiausiai 2 mln. eurų išpirką. Tik išpirkus kontraktą komandą paliktų ir Davidas Andersenas.

Su „Montepaschi“ turėtų atsisveikinti graikas Nikos Zisis bei serbas Igoris Rakočevičius, neaiški ilgamečio kapitono Shauno Stounerooko situacija. Sienos klubas taip pat svarstys, ar pasilikti veteraną Bootsy Thorntoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių