Būsimoji Seimo narė Irina Rozova pateko į avariją

Likus vos valandai iki iškilmingo posėdžio Seime, į parlamentą išrinkta klaipėdietė Irina Rozova pateko į nedidelę avariją uostamiestyje.

Penktadienį vidurdienį į pirmąjį posėdį renkasi naujasis Seimas, išrinktas praėjusį mėnesį vykusiuose rinkimuose. Posėdžiui prasidėjus, dabartinių Seimo narių įgaliojimai nutrūks, o po priesaikos juos įgis naujieji parlamentarai.

Tačiau akivaizdu, kad būsimoji Seimo narė, Rusų aljanso lyderė I. Rozova, penktadienį apie 10. 45 val. patekusi į nedidelę avariją uostamiesčio centre, jame nedalyvaus.

Naujojo Sodo ir Uosto gatvių sankryžoje Seimo narės vairuojamas automobilis atsitrenkė į priešais važiavusio automobilio galą.

I. Rozova teigė, kad į užsieniečio vairuojamą automobilį atsitrenkė, kai šis staiga sustojo prie šviesoforo, nors degė žalia šviesa.

„Nieko baisaus neatsitiko, vairuotojas net priekaištų neturėjo“, - laiminga incidento baigtimi džiagėsi Seimo narė.

Ji teigė, kad  šiandien vyksiančiame iškilmingame Seimo posėdyje ir neturėjusi dalyvauti.

„Dar nebuvo Vyriausiosios rinkimų komisijos posėdžio, kuriame bus formaliai patvirtinta, kad Valdemaras Tomaševskis atsisako Seimo nario mandato. Tik kitą savaitę, po VRK posėdžio aš duosiu Seimo nario priesaiką“, - aiškino I. Rozova.


Šiame straipsnyje: Irina RozovaSeimo nariai

NAUJAUSI KOMENTARAI

sensacija....

sensacija.... portretas
juk niekalus rasote

lina

lina portretas
Vėl lietuviai kalti, kad ponia į avariją papuolė, turės kuom skųstis.

kam

kam portretas
tai įdomu ir kam rašyti tokias nesąmones
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių