Teis žmoną sąvadavusį veikėją

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apygardos teismui perduota byla, kurią nagrinėjant bus teisiamas jaunas vyras, kaltinamas savo nepilnametės, psichiškai neįgalios žmonos sąvadavimu prostitucijai.

Pasak Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroro Ruslano Ušinsko surašyto kaltinamojo akto, kaltinamasis – 22 metų Tauragės rajono gyventojas, nukentėjusioji – jo nepilnametė sutuoktinė.

Ikiteisminį tyrimą atliko Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai.

Tyrimo metu nustatyta, kad kaltinamasis, pasinaudodamas dar pilnametystės nesulaukusios savo sutuoktinės pažeidžiamumu dėl psichinės negalios, taip pat prasta socialine ir finansine padėtimi, organizavo jos išnaudojimą prostitucijai.

Remiantis tyrimo metu surinktais duomenimis, vyras buvo atsakingas už skelbimus, reklamuojančius nukentėjusiosios intymias paslaugas, jos nuvežimą į intymių paslaugų teikimo vietas ir tokių paslaugų apmokėjimą.

Įtariama, kad šia nusikalstama veika vyras galėjo užsiimti keturis mėnesius.

Tauragės rajono gyventojui už tai pareikšti kaltinimai pagal Baudžiamojo kodekso straipsnius, aptariančius vaiko pirkimo arba pardavimo nusikaltimą ir pelnymąsi iš kito asmens prostitucijos. Kaltinamasis įpareigotas gyventi skyrium nuo nukentėjusiosios.

Įstatymas už šiuos nusikaltimus numato laisvės atėmimo bausmę nuo trejų iki 12 metų.

Baudžiamoji byla perduota Klaipėdos apygardos teismui.


Šiame straipsnyje: sąvadavimasprostitucijažmona

NAUJAUSI KOMENTARAI

Paduočiau

Paduočiau  portretas
teisman už ŠMEIŽTĄ:):):) Tokius rašytojus...

Reikia įteisinti

Reikia įteisinti portretas
MEILĖ nuostabus jausmas....

pilietis

pilietis portretas
dabar reikia ji parduot i prostitutus!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių