Rėžis per mašiną Klaipėdoje – keršto apraiška?

Požeminiai garažai negarantuoja automobilių saugumo. Neretai atėję prie savo automobilio gyventojai būna nemaloniai nustebinti aptikę apgadintas ar net apvogtas savo transporto priemones.

Trečiadienį Birutės gatvės vieno daugiabučio namo požeminiame garaže žmogus rado apgadintą savo „Volkswagen Passat“.

Vienas automobilio šonas buvo perrėžtas kažkuo aštriu. Žmogus pastebėjo kelis įbrėžimus. Pats jis tikino mašiną palikęs pastatytą tvarkingai, ji neturėjo niekam trukdyti.

Matyt, piktavalio žmogaus būta labai įširdusio, nes įbrėžimas pažeidė dažus.

Paskaičiavęs, kiek kainuos mašinos remontas, jos savininkas kreipėsi į policiją ir pareiškė patyręs tūkstančio eurų žalą.

Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Autore ... klaustukais kersijat skaitytojams?

Mane irgi kartais

Mane irgi kartais  portretas
suima panašus noras kai pro susutatytus automobilius ne tik šaligatviu nepraeisi bet ir sunkiai laiptinę pasieksi. Dar jeigu būtų kai kada bet tokie sustatymai vyksta nuolat. Dabar visai blogai - sniego privertė, visur slidu..

jurg

jurg portretas
Bet saugumą garantuoja po langais pastatyti, net šaligatviais praeit negalima. kai kurių automobilių savininkai baisūs. Prie Naujakiemio 4 šaligatvį užstato visai, turi eiti žmogus į važiuojamąją dalį, kada nors čia bus užmuštas žmogus...O už 4 namo - didžiausias plotas mašinoms. Vieni ten pasistato, kiti būtinai po langais. Išvesti iš kantrybės žmonės gali ir per mašinų šonus pabraukti, tvarkos jokios,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių