Policija sustabdė narkotikų „taško“ veiklą Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policija trečiadienį pranešė likvidavusi narkotinių medžiagų platinimo „tašką“ uostamiestyje ir sulaikiusi galimai heroiną platinusius asmenis.

46 metų klaipėdietis bei jam talkinusi 28 metų vietos gyventoja sulaikyti birželio pabaigoje.

Asmens kratos metu pas sulaikytą vyriškį teisėsaugininkai aptiko 19 lankstinukų su pardavimui paruoštais kvaišalais. Kratos metu gyvenamojoje vietoje pas sulaikytą bendrininkę teisėsaugininkai rado keturis lankstinukus su pardavimui paruoštais kvaišalais bei svarstykles.

Kvaišalus galimai platinusiems asmenims pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas parduoti ir jų pardavimo.

Vyrui skirta kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams. Abu asmenys jau anksčiau ne po kartą teisti už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Tyrėjai nustatė, kad narkotines medžiagas sulaikyti bendrininkai platindavo įvairiose Klaipėdos miesto vietose, prie baro bei naktinio klubo.

Birželio viduryje Klaipėdoje buvo sulaikytas 40-metis, pas kurį teisėsaugininkai aptiko iš minėtų asmenų įsigytus tris lankstinukus su kvaišalais.

Sulaikytajam pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, neturint tikslo jų platinti.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apylinkės prokuratūra.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, neturint tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas parduoti ar kitaip platinti, arba jų pardavimą gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Iki 8 m. Ar žinai kiek kainuoja sumažinimas 1 m.?

Anonimas

Anonimas portretas
Policija SUSTABDE. Tai kodel NESUNAIKINO narkotiku taska. Paliko kad toliau rinkti duokle. Logiska prisideti prie ubagiskos algos. Taip ir maitinasi nabagu narkasku saskaita vietoj to kad naikinti narkomanija Lietuvoje. Gaila nera DUARTJE lietuvoje.

nusivylęs

nusivylęs portretas
ką sulaikė, kur tas taškas ???????? Sudie, dienrašti. Yra portalų, kur informacija tikslesnė ir išsamesnė.Sėkmės.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių