Klaipėdoje chuliganas sumušė pardavėją

Triukšmą parduotuvėje kėlęs chuliganas, išprašytas lauk, grįžo ir skėlė pardavėjai kelis antausius, už tai tapo ieškomas policijos.

Antradienį vakare, apie 20.30 val. mažoje gyvenamajame Debreceno gatvės name įsikūrusioje parduotuvėje keli neblaivūs vyrai susibarė, o jų konfliktas pradėjo kelti pavojų. Todėl 34-erių pardavėja išprašė vyrus lauk.

Netrukus vienas triukšmadarių grįžo į parduotuvėlę ir kitų parduotuvėje buvusių žmonių akivaizdoje dukart smogė jį su bendraminčiais sutramdžiusiai pardavėjai į veidą bei pagrasino fiziniu susidorojimu.

Chuliganas išėjo, o moteris apie skriaudą pranešė policijai.

Kadangi vyras ne pirmą kartą lankėsi šioje parduotuvėje, pareigūnai neužtruks aiškindamiesi 165 cm apie 35 metų amžiaus vyro asmenybę.

Kai policininkai jį ras, chuliganui teks pasukti galvą, ar nusižeminti ir atsiprašyti pažemintos bei įskaudintos moters, ar laukti bausmės už netinkamus veiksmus. Pareigūnai pasidomės, ar šis vyras nėra iškrėtęs daugiau eibių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Cia ne pirmas atvejis,ar jau pamirsom n turguj nuzudyta pardaveja? Lb paprasta verslininkams:pastato"durnele"viena pacia iki 22val vakaro saugoti jo prekiu!?o ar nereiketu kad butu saugiau vienos pardavejos nepalikti?tai ir elgiasi kaip kas nori.o tos vargseles dar ir kasos turini ne tik prekes turi ginti,uz...minimuma.netekom sveikos nuovokos,uz menka atlygi

rrrrr

rrrrr portretas
Per galva zasynuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naikint tokius

Naikint tokius portretas
Surasit praneskit kas toks nubausim patys
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių