Jūros šventėje – smurtas ir vagystės

Šventiniame Klaipėdos siautulyje ir šeštadienį siautėjo kišenvagiai, o padauginęs alkoholio pernakt veikiančios užeigos lankytojas sužeidė nepažįstamą žmogų.

Jūros šventės metu policininkai ir medikai dirba ištisas paras, atokvėpio jie neturi nė gilią naktį. Šeštadienį, 3.40 val., abiejų tarnybų ekipažai skubėjo į siaurutę senamiesčio gatvelę, pavadintą Tomo vardu.

Čia kažkoks asmuo metė į 28-erių vyrą stiklinį bokalą ir pataikė jam į veidą. Policininkai į įvykio vietą atvyko per tris minutes, bet įtariamojo jau nerado. Pasak nukentėjusiojo, kaltininkas galėjo būti apie 25 metų. Galbūt jį pavyks identifikuoti apklausus kitus liudininkus ir peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kameras.

Sužeistam žmogui prireikė medikų pagalbos.

Dieną Tiltų gatvėje, kur buvo bene didžiausios spūstys, darbavosi kišenvagiai. Apie tai policijai kol kas pranešė du nukentėjusieji, gali būti, kad kiti apvogti žmonės nė nežino, kuriuo metu ir kur prarado savo pinigines.

Apie 14.30 val. 84 metų vyras savo rankinėje neberado piniginės, kurioje buvo piniginė su 200 eurų ir įvairiais dokumentais.

Maždaug po valandos toje pačioje gatvėje 75 metų moteris pastebėjo, kad jos kuprinėje nebėra piniginės. Taip šventės dalyvė prarado 460 eurų ir dokumentus.

Baimė būti apvogtiems kai kuriuos žmones vertė kuprines kabinti ne ant nugaros, o ant pilvo. Truputį nepatogu, užtat saugu. Panašu, kad apie galimybę susidurti su kišenvagiais buvo informuoti šventės svečiai iš kitų šalių, mat būtent kitataučiai itin saugojo savo rankines.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bk

Bk portretas
Kas prie faxo vyko vakar vakare gal zinot kas?

Nieko

Nieko portretas
naujo.

Aferistas

Aferistas portretas
Šaip nesmagu, kai nori atsipalaiduoti ir pasimiegauti šventė, o čia bando tave apipliešti, ar kitaip sugadinti švente.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių